IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Brahim Ali Berlakon Filem Harry Potter..???

>> Saturday, July 16, 2011


Seperti yang gua bagitau kat sini..., malam tadi gua nonton Harry Potter : Deathly Hallows - Parts 2.

Gua nak ulas lebih2 pasal filem...??? hahaha... sorry beb..., nonton gua pandai laaaa.. nak buat ulasan tak pandai beb... apapun keseluruhan citernya bagi gua menarik beb...

Dalam menghayati citer tu dari awal hinggalah ke penghujungnya... tiba2 Brahim Ali potong stim beb.... mangkuk ayun nih.. kat Malaysia dah laaaa... buat spoil mood orang... sampai dalam filem mat saleh pun dia nak masuk campur jugak.... mangkuk ayun punya katak...

Sesiapa yang dah nonton filem tu semalam pasti faham apa yang gua maksudkan... Brahim Ali Katak nih memang spesies potong stim betul laaaaa.....

Nasib baik laaaa... kemunculan Si Katak tuuuu... di hujung2 filem... 1 minit sebelum tamat, kalau awal2 lagi dah nampak muka dia... dah tentu2 gua blah beb... rugi duit tiket pun gua sanggup beb...!!!!

1 IkutSukaLu...::

johor born Saturday, July 16, 2011 12:24:00 PM  

kalau itu mcm la nnti gua g tgk filem tu 1minit setengah gua ajak family gua chow dulu.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP