IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Braheng Mampus Tertelan Racun Katak...!!!!

>> Friday, July 29, 2011



Kalau lu orang sanggup nonton video tuuu.... teruskan... hahaha...., gua pun nonton sampai dia sebut boleh kumpul 5000 ahli dari Selangor jer... hahaha... terus stop... ntah apa punya kencing laaaa....

Lu orang baca pulak kat sini.. lu orang bandingkan dengan apa yang dia kelentong dalam video tuuuu... memang dasar haprak sialan laaaa... bajingan nih...

Apa ketua pemudanya boleh kata adalah "kami tunggu arahan selanjutnya dari ketua kami", kenyataan dari ketua pemudanya setelah beberapa hari dari tarikh BERSIH.
So... apa yang gua boleh katakan kat haramjadah sekoq nih..., kalau terserempak dengan ular ke... harimau ke...  lu orang pijak setan katak bangsat ni bagi mampus dulu.... kah..kah...kah...

Inilah melayu paling bangsat wa cakap lu...pemecah belah bangsa, kaki hasut paling berkaliber, penyangak politik, cakap putar belit mengalahkan pariah, gila publisiti siap offer anugerah lagi, kaki bodek tegar, melayu munafik paling top dalam Malaysia.... pergghhhh... semua sifat keSyaitanan ada pada dia....

Wooiii... mangkuk braheng katak... daripada lu melalak dok kelentong sana sini... lebih baik lu pergi telan racun tikus jelah.... lebih elok lu mampos dari jadi PEMBOHONG BESAR..!!!! dok menipu masyarakat setiap hari....

Yang tak boleh blah punya statement... mengaku duduk rumah tunggu repot dari ahli perkasa yang menyelinap dalam kumpulan BERSIH... hahaha... main jahat jugak puak2 haramjadah nih....

kah...kah...kah.... tunggu repot dari celah kangkang bini... wa cakap luuuu.... pi mampus lah sama katak Pasir Mas nih.... manyiak kuat kencing woooooo.....!!!!!

8 IkutSukaLu...::

keladi,  Friday, July 29, 2011 5:25:00 PM  

kahkahkah
semua kene tipu gan braheng katak
kecuali org yg ade akai pifir guna otak...kahkahkah
penolong ketua segala munafik kat mesia...nanti arahan ketua katak pandy kutty.....

Yong Friday, July 29, 2011 7:14:00 PM  

Jangan le kutuk dia. Dia kata perjuangannya "bersih" dan tulus ikhlas. Muahahah...se "bersih" SPR!

johor born Friday, July 29, 2011 9:22:00 PM  

betul tu yong, bro lu tak baik kutuk dia, nanti dia kata lu jeles dgn pencapaian dia sebagai pejuang katak melayu, lu irihati x dpt jd mcm dia, kelebihan utama yg gua pasti lu x leh wat. rekod dunia lompat katak paling jauh,

MOH KEMBARA Friday, July 29, 2011 10:11:00 PM  

Salam Yob, ada org layan dia...suka dia...!

Hanz Newman Friday, July 29, 2011 10:37:00 PM  
This comment has been removed by the author.
Hanz Newman Friday, July 29, 2011 10:39:00 PM  

Ya la, teman sokong..Cer, jangan la kita kutuk dia lagi ..dah biot dia rope tu, nak buat macam mane lagi. Tak kuase kita nak ubah perangai denye dah. Moh, kita pakat ramai-ramai doakan dia sihat & dapat hidayah bulan Ramadhan ni, nak? Moga-2 Allah bersihkan hati dia (& kita la jugak) moga nampak apa yg bersih, betul & tepat. Koman-2 pun kita tak usah layan dia. Senang. Mata kita tak sakit. Hati kita pun senang. Yo lantak ke dia la. Dia bukan tere (hebat) mane pun.

Waris,  Saturday, July 30, 2011 12:52:00 AM  

Setelah mendengar kelentong brahim ni gua rasa nak join perkosa lah utk memartabatkan melayu... macam GAMPANG!!!

Anonymous,  Saturday, July 30, 2011 3:52:00 PM  

Melalak xhingat ore tuo nih!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP