IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bodek2 Dapat Anugerah... hehehe...

>> Sunday, July 10, 2011

Yang gambar patriot yang bikin "riot" kat Kuala Lumpur semalam... dapat sorang RM500 beb... kira berbaloi-baloi lah kot... main kejar2 dengan Polis... hahahaha... baju free lagi tuuuu... hahaha... malas nak ulas panjang2 pasal puak2 haramjadah nih... meloya tekak beb... hanyir hancing pelbagai...

Yang pasti... ketuanya dari kalangan eeeee.... selanjutnya lu orang baca di sini jelah hahahaha.... bangang...!!!!



Geli geleman pulak gua baca statement eeeee ini..., hari tu dia punya sembang deras dah dapat anugerah pangkat apa ntah yang disampaikan oleh najib nazak, siap dapat RM50 ribu lagi... kah...kah...kah.....

Memandangkan imbuhan yang dapat tu tak cukup agaknya... maka dia pun teruskanlah usaha ampu bodek yang sepatutnya bagi mendapatkan lebih... hahaha... dah dasar eeeeee.... apa boleh buat, sebab dah terbukti sejak zaman kesultanan melaka lagi akan tidak senonohnya perangai mandeliar nih... hahahaha... WTF...!!!!


Bekas penghuni Pulau Jerjak nih dah sesak gamaknya...., dah laaa... jadi Mahagaru yang tak boleh control anak murid... bodek pun kuat..., dah tua nak mampus pun masih nak main breakdance.... walllaaaaweeeiiii.... kubur sudah kata mari.... laaaaa.... GTH jelah....

Weiiii... Najib Nazak, lu tolong hulur lagi RM5 hengget kat eeeee... nih, suruh dia senyap jelah...!!!

Ada tak sesiapa nampak si eeeee... Mauju nih semalam kat Kuala Lumpur...??? hahaha... atau orang tengah syok bertempur... dia syok berkaraoke kat rumah nyanyi lagu enjit-enjit semut... muakakakakaka....

3 IkutSukaLu...::

opisboi Sunday, July 10, 2011 10:04:00 PM  

kita bako...kita bakoo..kata omar wel cair...sekor banduan yg menyalak minta tulang..

gondrong.,  Monday, July 11, 2011 11:13:00 PM  

ini OKU lagi kuat bodek...
kimak nye mamak...
masa tinggal kat gombak dulu dulu dah kena sepak terajang... sonyap jo... woii mamak... sedar2 la diri tu...

gondrong.,  Monday, July 11, 2011 11:13:00 PM  

ini OKU lagi kuat bodek...
kimak nye mamak...
masa tinggal kat gombak dulu dulu dah kena sepak terajang... sonyap jo... woii mamak... sedar2 la diri tu...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP