IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

beEnd/umPORno Jangan Jadi BANGSAT...!!!!

>> Thursday, July 14, 2011

Beberapa hari yang lepas ada seekor celaka bertanya bumi ini milik siapa... di sini.

Dan jawapannya di bawah ini..;



Gua harap si celaka laknat bangsat2 dari umPORno... sedar diri sikit bahawa tanah ini, negara ini adalah milik rakyat MALAYSIA. Dan secara mutlaknya BUMI ini dan segalanya adalah milik Allah SWT...

Bukannya milik umPORno... atau milik keturunan pemimpin2 umPORno... mahupun milik mak bapak diorang... noktah.

****************************
Sekarang ini jom kita nilaikan siapa yang benar dan siapa yang penipu dan bakal kantoi... hahaha..., ini pasal kes Tung Shin Hospital.
Pengerusi Lembaga Pengarah Hospital Tung Shin, Ng Beh Tong berkata tidak ada gas pemedih mata disembur ke dalam kawasan hospital.

“Malah, pihak polis membawa beberapa orang penyokong demonstrasi yang cedera ringan semasa kejadian itu berlaku ke dalam hospital bagi mendapatkan rawatan,” katanya di sini hari ini selepas memberikan taklimat kepada Menteri Kesihatan, Datuk Seri Liow Tiong Lai dan Timbalan Menteri Dalam Negeri, Datuk Lee Chee Leong yang mengadakan lawatan ke hospital itu.
Pengarah Hospital tu... hahahah... biasalah kalau dah title Pengarah... dah tentulah nak kena bodek keraaaa...jaan beruk ni beb... tapi itu kata dia... hahaha... apa kata Doktor2 pula;
Tahniah kepada 11 doktor kerana berjaya kantoikan Menteri Kesihatan - senarai nama2 Doktor tersebut adalah Dr Musa Nordin, Dr Sheikh Johari Bux, Dr Ng Kwee Boon, Dr Ng Swee Choon, Dr Ronald Macoy, Dr David Quek, Dr Mary Cardozo, Dr Farouk Musa, Dr Mazeni Alwi, Dr Pixie Low dan Dr Steve Wong.

Mereka menegaskan mereka bersedia untuk menyediakan afidavit berkanun untuk mengatakan bahawa pihak polis ada melepaskan air berasid dan gas pemedih mata ke atas kawasan Hospital Tung Shin dan Bersalin Cina, Jalan Pudu di sini ketika perhimpunan Bersih 2.0 Sabtu lalu.
Bila Polis belasah rakyat... diorang pusing cakap dan menipu kata tindakan diorang betul, bila Polis sembur dan tembak gas pemedih mata... walau banyak saksi dan bukti, lagi diorang pusing cakap dan cubaan menipu rakyat dengan menafikannya...

Lagi mau percaya kaaa... dengan Menteri2 dari beEnd/umPORno nih...???? Hanya orang Bukit Mertajam dan bangsa umPORno jer... yang percaya dengan umPORno/beEnd nih... walau Bapak segala fakta di berikan diorang tetap nak spin cerita untuk bagitau kat makcik pakcik felda dan kampung dioranglah yang terbaik... bangang nak mampus... hahahaha...



Perghhhh... dari PM, TPM turun pada Menteri2, turun kepada KPN, TKPN, Peguam Negara.... dan pencacai2 sekalian... semuanya jenis MUNAFIK yang nyata.... PENIPU BESAR beb..., patut laaa... aset negara banyak tergadai kepada Singapura dan bakal bankrup 2019, sebab yang mentadbir-urusnya dari golongan PENIPU dan PENYANGAK Besar...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP