IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Aahhhh.... Sakitnya...!!!!

>> Friday, July 15, 2011


Engkau dah tahu aku pantang dengan warna Kuning.... kenapa Engkau pakai jugak baju warna Kuning nih..... gggrrrrrrr......!!!!

The Star

Queens Elizabeth 11, saja jerrrr.... nak memanaskan keadaan... hehehe....tak paham... paham...!!!!

5 IkutSukaLu...::

John Rennoult [JR] Friday, July 15, 2011 8:33:00 AM  

wah... sakit kuninn sakit kuninnn tulunnn kahkahkahkah.. agak2 kat tempat Ratu Elizabeth tu ada fru x? hahahaha itu katak berai x? kahkahkah.. cabut la najib.. bikin susah saja lu...

warta365,  Friday, July 15, 2011 11:28:00 AM  

salam bro..laaaa.apsal blog lu gua nak masuk kena tekan button cam nak masok blog tukar tiub gak..
nih mesti dah kena pedajal ngan umnoapco laknatullah nih.

Aku suka jagung, nangka, mangga masak kuning, masak lemak kunyit dan bunga matahari,  Friday, July 15, 2011 12:39:00 PM  

Fuyoooo... terang benderang... menikam kalbu... menghiris hati... merentap jiwa... ku ingatkan London nak sokong aku... rupanya dia perli aku berjabu-jabu...... kwang, kwang, kwang... itu Perli bertaraf DiRaja tu.... @Royal Starlight on the dahi... ada pening? Haaaah, haaah, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

MOH KEMBARA Friday, July 15, 2011 1:48:00 PM  

Assalamualaikum Yob, ater...Queen ni nakei bebenor! Sentap Najib dgn Kak Moh nengok kaler tu!

Anonymous,  Friday, July 15, 2011 4:11:00 PM  

queen tu meraikan memorendum 8 tuntutan yg diserah sendiri olh piyem sebagai mewakili suara rakyat 1 mesia hahahaha....

bro itu superimpose gambar sebenar kat sini la gua rasa... http://3.bp.blogspot.com/-xuK8eAfKdXI/Th-xZ812W0I/AAAAAAAAJ6o/LB4VFzK5h1Q/s1600/qqq.JPG

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP