IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Woooo... Anak Dia Rupanya...

>> Thursday, June 23, 2011

Sori beb... ini entry pendek jer....

Petang tadi pelesit gua ada bagi maklumat mengatakan Syarikat yang mendapat projek membina laman web untuk Kementerian Pelencongan yang Menterinya sorang pompuan tua dari MCA tuuuuuu..... (sori... itu bahasa pelesit gua pasal dia marah bangat kerana tak dapat hisap darah pompuan cina tu... sebab dah tua... masam katanya... hahaha...)

Walau macamana pun, gua masih dalam proses mencari pengesahannya serta fakta2 sahih yang berkaitan dengan projek Facebook tersebut dan beberapa projek lain yang berkaitan dengan anggaran kos sebanyak RM4 billion beb..., gua ingat nak tanya Najib Razak jer.... sebab dia adalah Pengerusi ICT Negara... tapi malu aaaarrrr.... hehehehe... (nak percaya 110% cakap pelesit gua pun tak sedap jugak kan... paham2 jelah... takut jadi fitnah pulak... hahaha... tapi nyata beb... hahaha...)

Saja jer... gua nak bagi warm-up isu nih terlebih dahulu dalam blog ni... dan manalah tahu kot-kot ada member2 yang boleh membantu mengesahkan atau buat siasatan.... hehehe... kalau main sorang2 tak best kan... main ramai2 baru lah best.... hahaha... kita bakor... kita bakor.... puak2 umPORno nih....


Ok.. lah... mamat yang dapat projek tu.. seperti di maklumkan adalah anak kepada makhluk dalam gambar tu... karat tegar umPORno... beb.... kah...kah...kah.... siapakah gerangan dia... pandai2 lu orang laaa... nak teka siapakah dia....

pi mai... pi... mai... tang tu jugak....

Tunggu pendedahan selanjutnya.... RM1.8 juta beb... duit rakyat tuuuu.... ehhh... silap... duit keraaaaajaan barisan nasional... yang di buat macam duit mak bapak diorang... kah...kah...kah.... yang RM4 Billion tuuuu... projek lain beb... tapi ada kaitannya jugak...

ooopppsss... poket seluar gua bocor... aaarrr.... ok.. .chow dulu.. gua nak pi jahit dulu.... hahaha... adios...

11 IkutSukaLu...::

warta365,  Wednesday, June 22, 2011 11:31:00 PM  

alahai bro..tarak heran aaaaa..ada sorang anak dia ..tauke IT..nama compeni SKALI..http://www.skali.net

semua web govment dia buleh kontrek..

warta365,  Wednesday, June 22, 2011 11:32:00 PM  

nak tengok mamat tu..tengok sini..http://skalilagi.net/

Isa Thursday, June 23, 2011 12:09:00 AM  

warta365;

gua tak cakap aarrr... lu yang cakap... hahahaha...

Isa Thursday, June 23, 2011 12:16:00 AM  

Warta365;

Lu pergi memancing pakai umpan apa..???

Nostalgia abkk Thursday, June 23, 2011 1:58:00 AM  

Nama macam sekali tapi yang ni berkali2 masyuk.

warta365,  Thursday, June 23, 2011 12:06:00 PM  

salam bro,
gua pancing pakai C4 bersalut hermes birkin..wkhakahaka

hemmhh...kepada semua pelepak2 kat blog ikutsukalu nih..

ok..kita flash back..tun rahah mak bijan nih baek ngan T.A.RI...dia la yg rekemenkan bijan nikah ngan 1st wife bijan tu..Ku Yah..kerabat diraja kelantan.

ok..kita flash back lagi..sapa yang kasi greenlight mahader menang over Ku Li masa pemilihan umngok 1987 dulu?

F.I.Y.. sapa yang gantung KJ..(khaiy jamaludin)..kalu bukan lembaga disiplin umngok..so KJ dah dikowtim..so kj dah berjaya dipalitkan dengan masalah disliplin.dan kj bukan lagi ancaman kepada mahader & family dan najib & family...its a big game bro...

F.I.Y..T.A.RI nih jutawang2..harta ismek ulamraja ada di serata dunia..

F.I.Y..seluruh PBT..web mejlis daerah pun mamat tur sapuuuuuu..best syiokkkkk..contoh web mejlis2 daerah di kelate pakai system JAVA..mahal nak mampus....
macam la kompeni dia jah hok biso IT..


ok..setakat tu jah info..

wakhakahkhakahka..lu pikir la sendiri

Isa Thursday, June 23, 2011 12:15:00 PM  

warta365;

kih..kih..kih.. lu pancing pakai c4.. memang lu sapu bersih itu kolam najis.

Nanti kita layan C4 di email jelah... hehehe..

warta365,  Thursday, June 23, 2011 12:29:00 PM  

iskk...takper2 bro..gua sapu ejrk..gua tak masok dalam kolam najis mugahalzah haramzadah umngok ..isk..harammm..haram....

alaaa.nyesal lak gua kasi pecah aawal2..x ingat plak lu nak kasik suspen...ala.aaaa.kacau daun aaar gua nih..sorry aaaa..ingat nak wat suprise..

tenkiu2..

Anonymous,  Thursday, June 23, 2011 1:13:00 PM  

dunia sudah mau kiamat, barangkali mereka mau mati macam firaun dan qharun, fikir-fikirkan lah.

Bagi ISA dengan wrta 365, lu org jangn gaduh sudah la, sama-sam lu org pun kong kalikong, bagus punya rod dan umpannya (birkin RM360,000)

cantona79 Friday, June 24, 2011 10:38:00 AM  

rakyat dah makin sedar segala penipuan selama ini..bermula dari mamakkutty hingga Najis..habis kekayaan malaysia puak2 mereka bolot. Kalau perasan kenapa mamakkutty masih jadi penasihat petronas? itulah sumber kewangan paling besar malaysia..pikir2kan

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP