IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umPORno dan Utuseks Malaysia Gilababi..!!!!

>> Monday, June 06, 2011


Dengan perasaan kecewa yang amat sangat Utuseks Malaysia termasuk Awang Selamat menyerang PAS dan para perwakilannya di Muktamar kali ini dengan jayanya.

Media Perdana Umno ini telah berjaya memperbodoh dan menyesatkankan ahlinya dan tidak langsung untuk pimpinan, perwakilan dan ahli PAS diseluruh negara yang bersatu menolak gagasan Utuseks yang amat meloyakan ini.

Ulasan Awang Selamat dan pemimpin Umno yang lain jelas menunjukkan bahawa mereka telah hilang pertimbangan dan kewajaran serta menunjukkan bahawa mereka langsung tidak memahami penegasan yang dibawa oleh Parti Islam Se Malaysia ini.

Penegasan oleh TGHH bahawa Tahaluf Siyasi yang diamalkan oleh PAS kini, telah menjadi sebahagian daripada Feqah Politik Islam dan kejahilan Umno dan para pemimpinnya bagi memahami perbezaan & kerjasama PAS dalam Pakatan Rakyat, dengan kerjasama wala’ antara UMNO dalam BN, yang mengorbankan prinsip dan menghilangkan jati diri Islam daripada bangsa Melayu yang beragama Islam, seterusnya menghanyutkan Islam yang sebenar telah menjadikan mereka semakin terpinggir.

Sementara itu Dewan Muslimat PAS Pusat (DMPP) kesal dengan laporan Utuseks Malaysia yang mengandaikan mereka tidak mengiktiraf kepimpinan Dewan Ulama.

Ketuanya, Siti Zailah Mohd Yusof sebaliknya berkata, DMPP menyanjung tinggi kepimpinan ulama yang merupakan pemantau segala dasar dan perancangan dalaman parti.

Beliau berkata, Utuseks Malaysia hanya berniat melaga-lagakan keakraban ketiga-tiga dewan dalam PAS. - selanjutnya di sini.

hahaha... sudah gaharu cendana pula Dr. Siti Mariah Mahmud nih... Utuseks Malaysia sememangnya akhbar pencacai penyebar fitnah dan perosak minda rakyat beb.... so.. kalau semua orang dah tau apa peranan utama akhbar pencacai tu... BOIKOT jangan beli akhbar tu.... biar rugi dan tutup kilangnya... hahahaha..

Yang pelik sekarang nih... parti haramjadah umPORno yang mengaku terkuat dengan ahli berjuta2 beruk di Malaysia dengan bantuan Utuseks Malaysia dah jadi meroyan gilababi setelah mengetahui keputusan saf kepimpinan baru dalam PAS.

Takan takut dengan PAS... hahaha.... yang dok menyibuk dengan urusan dalaman PAS apahal...??? Bodoh punya umPORno...

5 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, June 06, 2011 12:34:00 PM  

Utusex tu sama je kandungan nyer dgn MalaysiaTimes.my by MatSamanKantoi tu kah kah kah...MatSamanKantoi punya ulasan and analisis pon hancing taik serupa utusex, depa tu sealiran.Yg peliknyer MSK tu dok kagum / Kipas / jilat pungkok RPK tapi yg paling Herannyer kat Malaysia Today tak pernah pon kuar hatta satu pon artikel sampah taik MSK tu???hangpa perasan tak?Lagi obvious RPK x penah pun comment satu habok pun kat blog MSK tuh.Si MSK ni syiook sendiriyy kunun nyer RPK ngan dia "same level of thinking" khakk ptuihhh lar MSK, you're stinky old man with no money just selling AUTA around kg people and ur stinky blog.KAH KAH KAH MSK aka Mat Saman Kantoi

tukang kata,  Monday, June 06, 2011 3:35:00 PM  

paper pun kaler biru tu yang sesuai namanya UTUSEKS tunggu jer harinya awang selamat tu jadi awang menyelamat(lari takut kena tangkap)

rexuan Monday, June 06, 2011 4:51:00 PM  

jgn lupa, logo pkr pun kaler biru siap ada mata lg.. kira simbolik pd skodeng org beromen laa.. campur plak dgn lambang roket terpacak.. sbb lu org suka anzal wktu skodeng, jd bila tunjuk video klip org romen lu org jd susah nk anzal la kan? tak thrill betul tk? har har har.. haramkah.net sungguh.. lucah tahap babi meroyan babe.. pasal apa lu tak sebut perihal haron din hentam suara seadilan yg fitnah haron din sindiri? cb bagitau.. sat.. tk payah bgtau sbb aku dh tau dh.. sbb lu mme penjilat cacai pakatan haramjadah yg tegar betul?

bunbinban,  Monday, June 06, 2011 6:53:00 PM  

untuk rexuan....selamat tinggal UG...hahaha... jadi2 la jadi tongong tahap panddykutty hahaha..jalau BN menang lg dlm PRU13, korang ttp panddykutty hahaha...tak yah bagitau, aku dah tau...hahaha...oiiii ahli2 panddykutty sekalian...pegi main lumpur lg baik la dari sibuk hal2 parti lain. Agak2 korang la, kalau korang muda lagi, korang ni bercita-cita nak jadi tongong sampai ke tua ke...hahaha

heatonxp Wednesday, June 08, 2011 3:11:00 AM  

1. Mintak maaf, "FREEMASON X GUNA BENTUK BULAN SABIT" sbb dia takut nt buta...kalau esok diorang buat maksudnya...diorang dah nak mampos...

2. Utuseks dgn B.hairan, memang 1 DUNIA tahu akhbar PEMFITNAH NOMBOR 1 DALAM DUNIA. Sebab itu mereka memperkenalkan pendakwah songsang cthnya: ASTORA JABAT(dulu), sekarang makin banyak,cthnya DMAZA,KAZAM,MASITAH(harap mereka ini bertaubat).

mengapa?

cth 1: bila org(munafik) pertikai soal tudung dlm quran, semua diam. tapi mereka ini ada ruang sendiri dlm media cetak??

jwp soal tudung ini ada dlm quran sendiri, 1.x ingat surah mana sbb tgh format pc nih. antara ayat kalau x silap ...ada ayat suruh wanita tutup dada dgn kain, 2. Nabi diarah suruh isteri labuh-labuhkan pakaian. 3. Kahwin dgn wanita yg jaga kehormatan yakni yang beramal dari kitab sebelumnya. 4. Dlm Bible ...Paul menulis, wanita yg keluar x pkai tudung...cukur rambut spai botak.

Saya nak cepat x sempat nak terangkan , tapi ini jawapan utk Sister In Islam yg komplen pasal tudung.

Pertubuhan SIS ni Dicanang Dlm Media Masa/cetak..alamak chow...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP