IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tolong... Tolong... !!!!

>> Thursday, June 30, 2011

Tolong... Tolong....

Dari petang santak ke malam tak boleh upload gambaq... nak update blog pun tak bleh... gua nak publish gambaq bogel nih.... hahahaha...

Blogspot ada problem kaaaa....????

Atau....

SKMM yang berproblemoooooo.... hahahaha.... nak buat pemBERSIHan keeee....???

Tolong... tolong.... whitengine... bluengine...blackengine... YELLOWengine pun boleh lah... tolong sama gua....!!!!

Kah... kah...kah.... wa manyiak takuttttt.... woooooo....

Sifu wa cakap kalau manyiak takut layan lagu nih.... lagu komunis... hahaha...



Lagu untuk puak2 haramjadah yang kecut teloq dengan warna kuning... lu orang layanlah lagu yang pasrah gilerrrrrbabi ni.... anggap jelah sebagai DUGAAN... yang lu orang tak lama lagi nak mampus dahhhh.... muakakakakakakaaaaaaaa

8 IkutSukaLu...::

Shalehudin Thursday, June 30, 2011 12:23:00 AM  

Apa bro memekak nih, time tidoq laa, ca guna firefox... ok jaa...

Isa Thursday, June 30, 2011 12:30:00 AM  

Shalehudin;

Gua sejak dulu, kini dan selamanya guna firefox laaaa....

RosmahFox pun gua dah try... tak boleh gakkk...

YatimFox jer... gua belum cuba beb... hahahaha...

jai,  Thursday, June 30, 2011 12:36:00 AM  

Kah kah kah...

Amende lu ni bro ISA???

Kalau susah sangat lu guna forklift je la, habis ceritaaa...

Kah kah kah...

umno sial Thursday, June 30, 2011 12:38:00 AM  

lain kali lu kena guna najib fucx

Isa Thursday, June 30, 2011 12:44:00 AM  

Jai;

itu fork... guna untuk korek...
itu lift... guna untuk angkat...

korek mak badak ankat campak laut cina selatan... wakakakaa....

(p/s: gua tengah terbakar nih...)

Isa Thursday, June 30, 2011 12:45:00 AM  

umno sial;

Dia memang dah terlebih fucx... PD, Singapore, Paris, Mong... ooppssss... tersyasul plak... ngeeee...

suri solehah Thursday, June 30, 2011 7:41:00 AM  

gambar tak resize dulu kot bro?

serenity9260 Thursday, June 30, 2011 10:27:00 AM  

sian brader.g la ngadu kat skmm.kalo diorg terima,halo2 kat sini.hahahah


Ni best bro!!!
Cool Aje : 2 Siri Xperia Baru,Xperia Ray Dan Xperia Active

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP