IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Risalah Gerak Aman Buat Lapik Air Jer... hahaha..

>> Friday, June 24, 2011

Lu orang tengoklah sendiri macamana puak2 Katak Perkasa promosi diorang punya Perhimpunan yang di beri nama Perhimpunan Gerak Aman.... kah...kah...kah.... bangang punya Ibrahim Al-Kataki tuuuu...

Orang buat Perhimpunan Aman Tuntutan BERSIH... dia pun menyemak kecoh nak buat Perhimpunan jugak pada hari yang sama... memang dasar katak keparat wa cakap luuuu...., kat bawah ni katak2 perkasa punya risalah program yang di emailkan oleh salah sorang pembaca setia blog IkutSukaAku-ISA.... siap dengan mesejnya sekali...

Masa aku ngah lepak kat kedai mamak putrajaya datang dua orang mamat bagi bendalah tu.suruh sokong diorang... haha. Semua orang kat mamak tu buat kertas tu jadi lapik air diorang... hahaha... - Triple A.

Gua ucapkan terima kasih banyak2 pada penghantar email ni... kerana sudi berkongsi cerita betapa bangangnya gerombolan Perkasa Brahim Al-Kataki wal haramjadahi.... dengan kita semua.

Terima kasih dan kredit kepada Triple A.
Bro... lain kali bukan setakat buat lapik air jer... lu orang boleh buat lapik kaki sekali... hahahaha....

*** Kesimpulannya di sini, ianya membuktikan bahawa gang anak muda pun dah menyampah dengan provokasi Perkasa dan gerombolan umPORno.***

7 IkutSukaLu...::

author faethal Friday, June 24, 2011 1:21:00 PM  

Amat sesuai dijadikan pembungkus 'tuala wanita' sebelum dibuang ke dalam tong sampah.

budakbalun Friday, June 24, 2011 3:12:00 PM  

hahaha..
risalah cam sial..

tak menarik langsung!!

kalau ikut ilmu MLM.. memang patut jadi sampah laaaa...

wakakakaka!

pokku(putrajaya),  Friday, June 24, 2011 4:20:00 PM  

Kalu kampung ambo, dia buat sapu tahi cicak...kahkahkah!

rexuan Friday, June 24, 2011 5:25:00 PM  

sekurang-kurangnya diaorg tak bacul mcm nko.. hahaha.. woii bacul, hentikan kan la tulis blog kalau tak sanggup kena kritik..

buntat,  Friday, June 24, 2011 8:17:00 PM  

duit sape lak mamat ni kapor wat risalah ngan apa yg ikat kat kepala tu, lupa lak namany yang ingat shit shit shit (gua pinjam kat lu bro)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP