IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Realiti - Pompuan Seksi... hahaha...

>> Tuesday, June 21, 2011

Pagi tadi breakfast dengan sorang member di Asian Taste di Bangunan UmPORno Seksyen 11, Shah Alam, perghhhh...!!! tapi bukannya nak cerita bab politik kat sini... hahaha...

Gua nak citer pasal restoran tu punya waiter pompuan... lagi sekali gua kena ulang... perghhhh... cun wooooo..., bertudung, pakai jeans dan kemeja ikut susuk tubuh... macam model wa cakap luuuuu....

Member gua.... sudah bersuara...; "Isa..., part mana lelaki paling bergetar bila tengok pompuan..???"

"Itu soalan untuk jantan buaya macam luuuu... hahaha... bagi gua part bumper dengan breast magnet paling kuat beb... hahaha..." jawap gua sambil istihgfar....


Ini realiti... lu orang jangan fikir negatif laaaaa.... jangan jadi hipokrit....

Pompuan pakai seksi... bikin lelaki jiwa kacau beb.... hahahaha... so... jangan salahkan lelaki kalau terjegil biji mata memandang walau rupamu tak tergolong dalam golongan yang cun... hahaha...

3 IkutSukaLu...::

ciK aJie Wednesday, June 22, 2011 12:14:00 AM  

insyaAllah 1 hari nanti.. bila Islam dah tertegak...

kuranglah sikit penderitaan korang..
*tundukkan pandangan*

heatonxp Wednesday, June 22, 2011 4:15:00 AM  

Saya setuju bab mata nih...hehe kalau x tengok x rugi kot. sapa yg dah kawin bole tgok tiap-tiap hari...hihi..

ada pepatah mengatakan kalau x kenal maka x cinta....korang rasa betul ka???

Kalau kita lihat bab syaitan nih, makhluk ni suka duduk ""diperantaraan". sebagai contoh yg berkaitan bab ini: antara telanjang dan berpakaian.
jadi, syaitan suka bertenggek/ikut/hasut/rasuk kaum yang lemah ni (macam parasit).

Apa tujuan syaitan ini? sesatkan keturunan adam...jadi maksudnya, syaitan itu mempengaruhi seseorang samada dia sedar atau
tidak(selalu org x mengaku dia dipengaruhi).

Nak lebih jelas, lihat PM DAN BEKAS PM, dia kata keluarga dia islam, pm kata kita negara islam. UNDANG-UNDANG ISLAM X RELEVAN kata umno.
jadi mereka bawa 1malaysia duduk diperantaraan yakni, islam separuh menolak islam separuh. Mereka mahu 1Malaysia dipengaruhi Syaitan.

lihat perdana menteri 1MALAYSIA, tudung sehelai pun x mampu beli untuk isteri...tengok anak Mahathir...kilang arak mampu beli dan tahu la kilang mak dia
dah tutup,takyah la ganti dgn kilang todi,tapi beli tudung utk mak???
x payah kot...beli rambut PALSU JE pun nampak macam tudung jugak ...TUDUNG SAJI...haha...isteri mampu beli rambut palsu, x kan suami x mampu kottt...

1. kalau mereka ni telanjang terus, saya gerenti banyak lelaki muntah.
2. kalau mereka menutup aurat, kita rasa hormat kat dorang.
3. kalau pakai baju separuh dan telanjang separuh, kita rasa simpati pada kaum miskin nih, bapak mereka ni sibuk curik duit anak-yatim, duit rakyat
bilion-bilion,MAKAN RASUAH dll... tapi Anak mereka?? miskin ilmu...

Islam itu mudah...lihat kemudahan yg Allah sediakan:

1. Pakai pakaian ketat itu susaH...pakai pakaian longgar itu mudah.
2. Pergi Salon Rambut itu susah...pakai tudung mudah.
3. pakai alat solek keluar rumah itu susah...x pakai mudah.
4. kasut tumit tinggi sussah...kasut x tinggi mudah.

mesejnya, saya hanya tunduk kepada allah swt dan mereka yang beriman, saya tunduk gak kalau pompuan cantik terlondeh kain,
itupun sbb nak tangkap gambar masuk FAC4EBOOK...LOL. saya faham bab ni penulis lebih arif.

malaisia boleh heh heh heh,  Wednesday, June 22, 2011 11:03:00 AM  

lurah ni berdendam siot

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP