IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Menipu Dan Isu Seks Amalan umPORno.. hahahaha..

>> Friday, June 17, 2011


Perghhhh... kena saman lagi beb... itulah sejak dulu, kini dan selamanya asyik menipu jer... mana tak kena saman beb... ayoh... mana lagi felda-felda yang lain, lu orang check betul2 selama ni lu orang kena kencing atau tidak dengan pengurusan felda tempat lu orang... pastu jangan lupa untuk failkan saman... wang besar.. wang besar.. kasi ajar sama pengurusan felda yang penipu tuuuu... hahaha...

Lepas tu kepada warga felda yang telah menyaman pengurusan felda tu.., lu orang kena pikiaq sikit.. dalam pengurusan felda tu siapa... orang parti apa... pengerusi felda orang kuat parti mana... dan buatlah kesimpulannya makhluk2 yang menipu lu orang semua adalah laknat dari parti umPORno... parti penipu rakyat melayu sejak dulu kini dan selamanya...

PRU-13 nanti janganlah lu orang jadi bodoh pulak... dah tau kena tipu... lepas tu saman si penipu.. dah menang kes saman... pi undi lagi parti makhluk penipu tuuuu... hahaha... Belajar dari Kesilapan beb...


Kalau lu orang masih tak caya jugak... lu orang baca kenyataan Timbalan Menteri Goblok nih... nampak sangat penipunya.... kalau dah untung 1 billion kenapa nak pinjam duit kwsp 6 billion... lepas tu bagi jawapan pusing2... kencing hancing aaarrr... mamat nih...

Siapalah pengundi mamat ni haaaa.... apalah goblok sangat pi pangkah kaki kencing nih jadi wakil rakyat tempat diorang... bangang tak sudah laaaaa... yang pilih mamat goblok nih...

Bukti sudah ada depan mata... jadi apabila ingat umno... ingatlah pada penipuan... ingat umno... ingatlah pada isu seks yang selalu diorang mainkan... sebab dalam kepala otak diorang semua asyik ingat seks.. hinggakan dalam peti surat rumah orang diorang selitkan cd seks..., kat masjid pun diorang sebarkan cd seks.. apa kejadahnya...

Di sebabkan air penuh kepala dengan isu seks... duit diorang tak pernahnya cukup... bila duit tak cukup diorang songlap sana sikit... felda kena tipu... songlap sini sikit... buat facebook 1.8 juta... songlap sinun sikit... buat stadium... stadium pun runtuh... cuba citer sikit apa lagi yang tak di tipunya oleh umPORno haramjadah nih....

Cuba baca laporan Laporan Ketua Audit Negara setiap tahun... pasti ada penipuan kewangan dalam setiap pembelian oleh kementerian2 kerajaan... ini bukan gua yang kata... tapi bukti nyata oleh Ketua Audit negara...

Sekarang nih cuma tunggu masa parti umPORno ni pulak untuk runtuh... muakakaka....

Ingat umno Ingat seks...!!!!!
kerana seks... menteri raba-raba boleh jadi duta kat amerika... hahaha...

15 IkutSukaLu...::

ros Friday, June 17, 2011 10:40:00 PM  

bro...
gua bukan nak cakap lee...
biar lee di tipu kee atau di tindas kee, atau dibunuh sekali pun, undi tetap untuk UMNO....
kalau tak undi UMNO hilang lee satu2nye identiti Melayu felda..
itulah satu2nye yg Melayu felda ada iaitu Melayu bodoh.kalau hilang identiti tu cam hilang adat..biar mati adat jangan mati identiti Melayu Bodoh dr dulu, kini dan selamanya..
cth:-felda senayan, dulu kecoh 1Msia kata jutawan felda..semua peneroka jd jutawan, tp sayang cuma kat atas utusan jee..bukan 1 malah 2-3 tempat dah jd jutawan atas utusan meloya tp bab undi tetap undi umno walaupun diletakkan tunggui kayu sebagai calon..hidup umno,parti perbodoh bangsa melayu dan disukai bangsa melayu sebab dapat jadi bodoh.mana ada bangsa didunia nie yg ada identiti bodoh kecuali melayu berzaman.betapa bangganye makcik pakcik felda bila diperboohkan, kalau tak diperbodohkan rasa cam nak mati tak senang hidup..itu lee dah jadi budaya hidup di felda..

Isa Friday, June 17, 2011 10:46:00 PM  

ros;

betul tu... bilalah mentaliti melayu felda dan melayu hutan nih nak berubah yeaaaaa...

Nostalgia abkk Saturday, June 18, 2011 12:28:00 AM  

Ilmu berniaga dari Unv.UMNO....sapu duit yang Ada kemudian pinjam.Kantong dah penuh sapu lagi kemudian tutup kedai.Apa nak susyah duit dah masyuk.

Almy Saturday, June 18, 2011 8:24:00 AM  

Jom pakat join bersih 2.0.. pakat2 bersihkan bg cuci

http://www.fuhsantai.com/2011/06/17/fuh-kempen-bersih-2-0/

rexuan Saturday, June 18, 2011 9:41:00 AM  

adaii.. pe la bodoh sgt lu org nih.. ros, melayu bodoh lu ckp tu, lu sorg saja okay.. gua melayu pandai.. felda kena saman pasal juak2 pkr-suka-buat-huru-hara dok hasut org2 felda ok.

lu org kalau tk pandai bisnes, buat la kajian sket pasal apa bisnes kena pinjam meminjam nih. jgn la jumudkan diri luorg dgn kuar artikel gampang mcm nih. fakta sket, fitnahnyer yg banyak. tp dh jenis juak pakatan haprak suka-fitnah-malas-fikir jd mmg sesuai dh la dgn korang kn? hahaha
cb fikir sket, luorg gaji berapa? mgkin 3-4 ribu.. pastu berapa plak lu org pinjam? mgkin 400-500ribu, beli rumah, kereta, kwen.. pasal apa lu org pinjam? nk roling laa.. bisnes pun mcm tu jugak.. nk roling, nak expend.. mudahan otak sengkuang luorg ni cair sket dgn penjelasan gua yg sarkastik nih..

Isa Saturday, June 18, 2011 10:07:00 AM  

rexuan;

"felda kena saman pasal juak2 pkr-suka-buat-huru-hara dok hasut org2 felda ok."

Inilah salah satu contoh, melayu yang membunuh melayu. Itupun kalau mamat nih melayu laaaa... hahaha...

lu orang boleh nilai mentaliti dia... dengan ayat tu..

rexuan Saturday, June 18, 2011 10:38:00 AM  

aik.. gua pulak yg yu tuduh melayu bunuh melayu? haha lu mmg bingai la isa. lu lg byk bunuh melayu dgn artikel haprak lu yg tuduh-saja-bukti-takdak. lu tulis mcm org gila menaip tp malas nk buat research. tu pasal artikel lu sumer tahap gampang. mcm tu pun lu nak pertikai mentaliti gua.. hahaha.. bingai tahap longkang la lu isa.. hahaha. bak kata rahman-huges dlm merong mahawangsa.. sudah la huduh, mulut berbau longkang pula.. hahaha

lgpun lu bkn peduli pasal nasib melayu kat tanah melayu kn? apasal lu nk kecoh? pakatan haprak yg lu sanjung dan nak angkat buh atas putrajaya kata melayu tak penting, takdak dlm perjuangan, jd lu pun patut tak bleh ngaku lu melayu oo..

Isa Saturday, June 18, 2011 11:56:00 AM  

tu dia... spesies bangang terlampau yang bernama rexuan. Dia yang tuduh pkr hasut orang felda samapai felda jadi huru hara, skang nih dia spin pulak dah.... hahaha...

nasib baik ada pkr untuk menyedarkan orang2 felda, kalau tidak dulu, kini dan selamanya orang2 felda kena tipu dengan pengurusan felda yang semuanya adalah puak2 umporno... kah..kah..kah...

Rexuan, gua setuju dengan ayat lu, dan gua guna pakai untuk lu balik ok kan... hahaha...

"bak kata rahman-huges dlm merong mahawangsa.. sudah la huduh, mulut berbau longkang pula.. hahaha"

So.. gua rasa dahi lu pun boleh di cop macam dahi ahmad maslan tu... dah la menipu... fakta jelas depan mata... lagi mau pusing..., kalau tidak takan felda senang2 jer boleh menang saman... hahaha...

Itulah sifat2 puak umporno, dah jelas adanya penipuan, ini yg di katakan Ketuanan Melayu, pertahankan melayu... macam cibai wa cakap luuuu.... dah menipu orang melayu felda... lagi mau pusing kaaaa...???

Itu bukan tolong orang melayu beb... itu membunuh orang melayu dalam senyap beb... siapa pembunuh orang melayu...???

Jawapannya rexuan dan umPORnonya... muakakakakaaaaaa... banGANGGGGGG...!!!!! punya spesies... hahahaha...

admin Saturday, June 18, 2011 12:31:00 PM  

rexzuan,
‘gua pulak yg yu tuduh melayu bunuh melayu’

Memangla sbb lu punya komen nk selamatkan umno haramjadah yg nk menipu org felda..bongok pun rexzuan.

‘lu lg byk bunuh melayu dgn artikel haprak lu yg tuduh-saja-bukti-takdak. lu tulis mcm org gila menaip tp malas nk buat research. tu pasal artikel lu sumer tahap gampang. mcm tu pun lu nak pertikai mentaliti gua’

Apa lu ingt org nk pegi saman kerajaan suka2 je?mestilah ada bukti bongok.lu nk compare blog lu dgn blog isa.jauh panggang dr api beb..mengata dulang la lu..lu dgn umno sama2 bongok..

‘sudah la huduh, mulut berbau longkang pula.. hahaha’

Lu boleh gelak dgn ciptaan tuhan..manusia jenis apa lu ni?ni la sbb byk sgt tgk crita yg melalaikan.mmg sesuai lu jd pengikut umno.parti yg suka membongokkn org melayu mcm rexzuan. Lu pernah jumpa isa ke lu kata mulut dia berbau longkang?

‘lgpun lu bkn peduli pasal nasib melayu kat tanah melayu kn?’

Bro klu isa xnk peduli nasib bangsa/agama dia xpayah nk menulis siang mlm cita pasal parti haram umno lu ni yg asik nk menipu rakyat xkira masa.baik dia tulis pasal crita lain la siot..

‘ pakatan haprak yg lu sanjung dan nak angkat buh atas putrajaya kata melayu tak penting, takdak dlm perjuangan, jd lu pun patut tak bleh ngaku lu melayu oo..’

Lu dpt mana punya fakta ni?dari utusex?newspaper yg tiap2 hari buat fitnah.xkenal halal haram.boleh dikatakan semua cerita dlm utusex ni hancing..ni la dia rexuan melayu harapan umporno rendah IQ hasil didikan n makan duit haram dr umporno.tulis ikut sedap kepalahotak lu tanpa brfikir.

opisboi Saturday, June 18, 2011 12:53:00 PM  

FELDA - LAMBANG KEBANGGANGGANG & KEBEBALAN ORANG MELAYU.

rexuan Monday, June 20, 2011 9:24:00 AM  

pehal lu isa, emo nampak! gua igt lu dh biasa dgn bahasa siut gini haha.. gua baca komen lu, mcm biasa.. tk dak isi hanya caci maki tahap pondan. idea baru pun takdak, kena recycle ayat gua mcm pas recycle idea umno.

mahkamah pun tk putuskan felda tipu, felda kena byr sbb peguam dia tk msuk court masa hearing. tp mcm biasa arr punailis2 gampang mcm nko spin ke lain kn? fakta mana yg depan mata? cb nko paparkn sket dlm blog longkang nko nih. setahu aku fakta yg 1 donia dh tgok ialah fakta ketuak umum nko dok skru anak cina. tp sbb nko jenis anzal hanya waktu skodeng, nko tolak la fakta tu kn? kalau nko yg gi skodeng sndiri mgkin nko percaya kot.. oo.. aku lupa, nko kena skodeng dgn skali dgn 3 org juak2 nko baru nko leh percaya.. hahaha.. mmg belendir la lawak nko isa..

pendirian aku jelas, lepas perbicaraan selesai, keputusan mahkamah samada sblah kerajaan atau tk, aku terima sbb diaorg yg expert pasal undang2 ni. tp kalau dh asyik dok tunda hearing atas hal2 teknikal, yg tu mmg haram jadah peringkat tertinggi!

neuron2 dlm hotak nko bkn ajer tk bercntum malah dh bermutasi jd sel2 kusta-ik tu pasal nko tk bleh pikir sikit pun, nko tk bleh cntum benda2 simple mcm tu. felda kerajaan tubuh utk bantu melayu, bg tanah pada melayu lps tu nko spin kata nk bunuh melayu plak.. kalau nk harap Pakataik Rakus, pikir bnda2 gini .. silap aribulan, nama malaysia pun tukar jd cindiasia hahaha.. adoi, ya tuhan, tolong la juak2 melayu dlm pakatan haprak nih..

pnjg sgt dh tulisan aku ni, nnt aku komen pasal admin 12:31 plak. bodoh sungguh mamat tu tp yg kelakar tu dia terasa ati bila aku kata mulut nko bau longkang.. HAHAHAHA..

Isa Monday, June 20, 2011 10:44:00 AM  

tu dia... rexxuan punya spin very superp... hahaha.. wooiiittt.. pas curi idea umno..???

kat situ dah nampak kebebalannya... kah...kah...kah....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP