IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

"Jeneral Perang" - Mati Katak or Mati Syahid..????

>> Tuesday, June 21, 2011

Nak tengok macam mana kelaku Umno, tengok Ibrahim. Nak tengok macam mana perangai Umno, tengok Ibrahim. Nak tengok betapa gedebenya Umno bila depa ramai-ramai atau terasa dah ramai dapat depa perbodohkan, tengok Ibrahim. Nak tengok kelaku Umno yang cari makan atau jadi penumpang business tauke Cina tetapi berlagak macam wira Melayu, tengok Ibrahim. - Penarik Beca.

Pekida bukan Perkasa, kami takkan turun perhimpunan Bersih. - FMT

Wooiiittt Pertubuhan seperti Pekida pun ada Halal dan Haram... hehehe.. Pekida Halal seperti link dari FMT tu... Pekida Haram yang akan bersama2 Perkosa 9 Julai nanti... untuk memperkosa rakyat yang akan berhimpun secara Aman....

Maka jelas di sini bahawa ibu segala huru hara dan kejahatan akan ditimbulkan oleh puak2 pelampau yang di ketuai oleh Ibrahim Ali Al-Kataki. Dengan segala bentuk ancaman dan ugutan yang dikeluarkan oleh Presiden Katak tersebut, maka jelaslah PERKASA adalah Pertubuhan Militan Melayu yang di lindungi oleh Keraaaajaan Malaysia aka Keraaaajaan barisan nasional/umPORno.

Sebabnya sehingga kini si Ibrahim Katak masih bebas sana sini tanpa apa2 tindakan oleh pihak berwajib seperti KDN. Maka sah dan nyata PERKASA itu mewakili umPORno dan KEBAL daripada sebarang tindakan undang2 negara.

Hanya yang rapat dengan umPORno sahaja bebas melakukan apa saja dan pihak polis juga tidak akan mengambil sebarang tindakan, contohnya seperti menyebarkan video lucah dan membuat fitnah yang melibatkan ketegangan kaum, sebagaimana yang dimainkan oleh blogger2 umPORno yang berbayar.

Akta Hasutan 1948 di gubal untuk siapa haaaa.....???? Menteri KDN belum bangun tidoq lagi kaaa...????

Nota;
Gua nak nasihatkan Ibrahim Ali Al-Kataki supaya check kad perubatannya, 8 Julai nanti pi check jantung tu dulu sebelum turun buat kacau pada 9 Julai. Takut2 jantung berhenti pam oksigen.. tak pasal2 pulak mampus katak dalam himpunan puluhan ribu orang pada hari tersebut..., innalillah... orang lain kena ISA di Kemunting... lu pulak kena ISA forever di Alam Barzakh.... RIP.. beb...

Di sebabkan lu dah isytiharkan diri lu sebagai "Jeneral Perang"... kalau betul lu kiok dalam perhimpunan tu... kekiokkan lu itu nak dikategorikan sebagai apa... adakah kiok syahid atau kiok katak.... wakkakakakakaka.....

Aahhhh... Pi mampuslah dengan Ibrahim Ali Al-Kataki nih.... spesies katak perosak bangsa, agama dan pengacau keharmonian rakyat Malaysia. Selagi Sultan Perkasa dan Si Katak ini hidup... selagi itulah kekacauan akan berlaku dalam senario politik negara... kah..kah..kah...

Jangan cari kat The Star.... diorang dah padamkan... pi baca kat sini dan di sini, itu pasal gua risau sangat dengan keselamatan Presiden Katak Perkasa tuuuu... takut dia mampuih katak... sia-sia jer... kena pijak dengan satu juta rakyat malaysia.... hahahaha......

8 IkutSukaLu...::

buntat Tuesday, June 21, 2011 8:32:00 PM  

gua harap kdn bukan sahaja suruh polis dtg masa perhimpunan bersih, kena kerjasama dgn kementrian kesihatan sekali kerana amat lah dikhuatri akan belaku seekor kati kehabisan oksigen pada hari itu

ros Tuesday, June 21, 2011 9:51:00 PM  

bro...
gua sokong sangat artikel u yg nie tp part yg tak stuju tu u tak promote katak nie..
ingat bro, setiap perbuatan katak munafik nie akan buat rakyat lagi menyampah kat kerajaan dan umno..
jadi ada baik nya kalau kita pakat sokong cara dia bagi dia lupa daratan dan lupa diri..orang jenis nie kena lawan cara psiko jee..biar dia rasa besar diri dan buat benda yg rakyat benci..lpas tu dah tentu2 dah PRU nanti senang pembangkang..
jadi kasi panas lee katak munafik nie, bagi die malalak tak tentu pasal lagi...

muqlis04 Wednesday, June 22, 2011 9:45:00 AM  

bro kalau brehem ni mati tengah jln..kita jangan tinggal..itu fardu kipayah bro...kita ramai2 usung dia taruk kat sungai sebelah sogo...kakaka

tukang kata,  Wednesday, June 22, 2011 10:53:00 AM  

aku mintak si katak tu kena langgar dengan trak water canon FRU tu baru real beb MATI KATAK tak caya tengok bijik mata sure pangkah punyalah kih kih kih...

cucuopah,  Thursday, June 23, 2011 8:07:00 AM  

gua suka dengan perkataan kiok tu. Kiok katak..hahahaha...

Anonymous,  Thursday, June 23, 2011 9:12:00 PM  

betui la..inila katak yg aku paling benci di antara katak lain(katak kepiah)kalo nak jer aku sumpit....celaka punya katak,tak sedar diri,menang atas tiket pas nak belagak plak....kimak nya katak....

JAKA,  Saturday, July 09, 2011 11:07:00 AM  

kalau nk cari pemimpin carilah yg hensem sikit......

amat pelik masih ade manusia yg nak berketuakan katak mcm ni...

takde wibawa apa2 langsung...semata2 nk populariti

melayu semakin tenat apa katak ni buat......go away la katak....geli tgk muka luuu laaaa

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP