IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Iblis Punya Perangai...!!!!

>> Monday, June 27, 2011

Propaganda dan tuduhan puak2 Iblis umPORno/beEnd terhadap Perhimpunan Bersih..;

1. Dikuasai puak Hindu anti Islam

2. Dikuasai puak yang mahu murtadkan umat Islam.

3. Menakut-nakutkan Pelancong.

4. Para peniaga sekitar Kuala Lumpur akan rugi.

5. Dikuasai ekstrimis Cina yang mahu hancurkan orang Melayu.

6. Mahu alih isu liwat dan video sex yang dikaitkan dengan Anwar.

7. Mahu porak porandakan negara.

8. Melibatkan dan mengheret Agung

Dan yang terbaru sekali... aaahahaha... punyalah bangang dan desperatenya puak2 Iblis nih dalam usaha menakutkan rakyat... seperti dalam tajuk media taik diorang;


hahahaha... lepas nih gua yakin diorang akan main isu Jepun akan serang Malaysia pulak.. kah..kah..kah...

Setelah berhempas pulas memerah kepala otak diorang yang serba bangang level Lembu untuk mencari alasan propaganda jijik mereka, maka tertubuh la pulak "Patriot"... part ni yang gua paling sadis sekali beb...

Gua rasa nak gelak guling2... mengenangkan nasib melayu2 hutan aka melayu bangang yang termakan hasutan ketua Patriot diorang yang berdarah Mamak beb... kenapa orang melayu umPORno yang terkenal memperjuangkan "Ketuanan Melayu" sudah menjadi "Ketuanan Mamak" .... eeeeeeeeeeee.... sudah triple bangang melayu2 umPORno nih.... muakakakakaaaa...

Rakyat tau... perhimpunan BERSIH adalah perhimpunan aman beb..., takda siapa yang nak buat kacau pun, melainkan yang akan mencetuskan provokasi, pecah itu ini adalah terdiri dari puak2 pelampau dari umPORno, perkasa, SB, Patriot sendiri.

Lazimnya di Malaysia nih selalunya yang mula buat kacau dan huru hara ialah pihak polis sendiri.. tembak gas, tembak air kimia. Kalau polis tak buat kacau semua jadi aman. Lepas tu masuk berita TV3 suku... menonjolkan kononnya pendemo Bersih ganas beb... usaha memburukkan pembangkang dah jadi makanan rutin puak2 Iblis pemfitnah nih...

Cumanya puak2 haramjadah iblis umPORno nih terlupa bahawa rakyat Malaysia dah makin cerdik beb..., dah lali dengan propaganda umPORno laknatullah nih..., hanya orang2 yang otak level lembu, spesies pikiaq pakai tumit kaki yang akan percaya cerita merapu meraban dari umPORno.

10 IkutSukaLu...::

jai,  Monday, June 27, 2011 12:29:00 PM  

Kah kah kah...

Dulu puak2 iblis celaka ni kata berdemo bukan budaya mereka.

Lepas tu menantu a.k.a. hantu jembalang pak lah ngantuk telah melabelkan yang berdemo untuk BERSIH pada tahun 2007 sebagai 'beruk'.

TAPI SEKARANG DIA PULAK JADI BAPAK SEGALA BERUK!!!

BN = BERUK NEGARA!!!

Kah kah kah...

rexuan Monday, June 27, 2011 1:36:00 PM  

lu mmg babi tahap gila la. berita betul la kata tipu, yg tipu lu kata betul. mmg otak lu sembab tahap loji kumbahan. betul2 lu praktik cara dajal.. moga2 tuhan kasi lu petunjuk..

Malaisia Origin,  Monday, June 27, 2011 3:24:00 PM  

wallaweh cakap sropa ada iman yang menebal si umno melayu yahudi sekor ni... mintak tuhan bagi petunjuk?? tuhan apa...yang aku tau umporno ni bertuhankan wang ringgit tu betui la kalau bertuhankan allah SWT boleh percaya ker pasal yang allah perintahkan tak ndak nye pun buat. Ni la spesis manusia yang dah terdesak guna tuhan pun boleh.. janji lawan mau kasi takut.. ha lu cepat cepat la cari pak mertua negara lain boss lu dah ready dah cari besan kazakhtan kalau kalah di malaysia boleh cabut dok sana

Anonymous,  Monday, June 27, 2011 4:07:00 PM  

rexuan tukarla jadi rexona, taruk celah ketiak saja. weekk.

rexuan Monday, June 27, 2011 4:52:00 PM  

lu nk pertikai tuhan gua itu lu punya pasal.. sekurang-kurangnya gua doa sesama mukmin.. lu dok fitnah kat kerajaan tu, tuhan lu suruh kot? mmg dasar pro-pakataik, dok perasan ahli syurga. hark tuiiihhhh.. moga2 tuhan kasi lu petunjuk..

cuba fikir Monday, June 27, 2011 6:07:00 PM  

aku nak tergelak dengan rexuan (sebut sexuan). Fitnah kerajaan? aku rasa ko dh banyak follow chedet, dengan ko sekali nyanyok. Himpunan ni tak ade kena mengena dengan pembangkang tp untuk membersihkan sistem pilihanraya. Yang tuan kamu takut sangat dengan kuasa rakyat kenape? buat salah ke? beriman sangat la ko tu haaak tuuui aku rasa ko lebih perlu petunjuk dari Ibrahim ali

udang galah,  Tuesday, June 28, 2011 2:40:00 AM  

Hu yooo... nak idupkan balik komunis... kat China pun dah tak berapa nak pakai idea komunis nie... apa hal lak ngan kerajaan BN nie. memang sah dah gila...dulu aku ingat macam gila jer...ruper-rupernyer memang gila sungguh laaa nie...

Anonymous,  Tuesday, June 28, 2011 8:38:00 AM  

sdr rexuan,

hang x perasan ka? dlm berjuta rakyat malaysia hang 1 org jaa dlm blog ni yg telan fitnah bulat2 media massa...

Anonymous,  Tuesday, June 28, 2011 10:40:00 AM  

kih..kih..rexuan tu, sah2 dah puak UMNO..kalau tak..takkan marah gila babi dia kat saudara ISA ni..tapi baguih la dia sbb nak baca gak blog ISA ni..ingatkan puak UMNO tak baca blog ni..kwang..kwang..kwang..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP