IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apasal Zahid Hamidi Cakap Macam Tu...??? Tak Baik Tau...!!!!

>> Monday, June 13, 2011

umPORno perlu mewujudkan "unit tempur siber" yang lebih bersistematik dan mantap bagi menangani isu yang dibangkitkan pembangkang dalam alam siber.

Naib Presiden umPORno, Ahmad Zahid Hamidi, berkata unit tempur siber parti ketika ini dilihat tidak memberikan perincian serta penghayatan pada sesuatu isu sehingga gagal menyampaikan maklumat kepada kumpulan sasar.

Malah, katanya, unit berkenaan juga selalu kalah dalam menjawab isu yang dibangkitkan pembangkang dalam media baru itu.

"Berbanding pembangkang, mereka (unit siber) dikumpulkan dan mengupas isu mengikut tafsiran masing-masing yang kebanyakannya menjurus ke arah membelasah kerajaan.

"Padahal kita ada kumpulan yang lebih besar tetapi mungkin satu unit tempur siber yang bersistematik perlu diwujudkan bagi membalas segala serangan," katanya - Berita Hairan Online.

kah..kah...kah.... lepas nih pasti Zahid Hamidi kena luku dengan blogger2 umPORno... wakakakaaaa..., dalam tajuk nih... gua sokong berhabisan dengan kenyataan Zahid Hamidi... kah..kah..kah... tabik spring cara askar wataniah yang diperbanyakkan lagi seramai 600 ribu orang untuk 1Malaysia demi undi pos kah..kah..kah... maknanya umPORno dah menang undi pos sebanyak 600 ribu undi untuk PRU-13 nanti.

Kalau gua laaaa..., bila boss busat sudah cakap itu macam aarrrr... gua berhenti blogging sebab HARAM woooo... makan gaji buta... dah la selama ni dok makan duit haram dengan fitnah... tambah pulak dengan keharaman makan gaji buta pasal matlamat dan nawaitu pemberi gaji tak kesampaian... hahaha... double punyeaarrr... HARAM wa cakap luuuu.... dah tu pulak bagi anak bini makan duit haram tuuuu.... issshhh... nauzubillah beb...

Tapi Alhamdulillah gua blogging atas inisiatif sendiri... bil internet, elektrik, galaxy tab, laptop dan segala menatang gadget adalah duit ringgit gua sendiri... tak macam blogger2 umPORno... diorang berbayar beb..., ada jugak dikalangan diorang yang bergaduh sesama sendiri pasal tak dapat bayaran... hahaha... yang kencing member2 sesama blogger pasal bayaran pun ramai... hahahaha....

Walau bagaimana pun... itu urusan diorang dan mampuih pi la kat diorang, yang penting dengan apa yang Zahid Hamidi katakan tuuuu.... maknanya blogger2 umPORno yang pandai buat fitnah dan gagal mencapai matlamat "Ketuanan Melayu" diorang tuuuu... tak guna seduit pun...

Lagi sekali tabik spring kepada Zahid Hamidi kerana berjaya mendedahkan kebangangan blogger2 umPORno dan secara tak langsung mengakui unit siber umPORno makan gaji buta... kah...kah...kah...., lebih baik sedekahkan duit pembayaran blogger2 umPORno tu ke rumah anak2 yatim, ada jugak pahalanya... hahaha...

Nak baca lagi pasal blogger berbayar nih... klik sini...

5 IkutSukaLu...::

serenity9260 Monday, June 13, 2011 1:02:00 PM  

Dia kata bandingkan dengan pembangkang.cuba tanya karpal singh,anwar,nik aziz.diorg taw ke ade unit siber untuk diorg??kahkahkah.

Ni best bro!!!
Jawapan Untuk SKMM Kerana Menutup Site Sharing File

Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

opisboi Monday, June 13, 2011 3:16:00 PM  

zaheed benggang pasai duit banyak abis kasi depa buat keleja tapi depa ponya cerite mcm budak tadika jer tarak asas. mana nak buat citer betui asik dok togok sampai setim kapla..duit banyak dapat free pulak dapat pulak tokey pon buta IT asik kene kencin jer..tapi pon bukan duit depa duit kita juga yg depa balun!truskan usha kau zahied upah goblog2 umngok ayun.

johor born Monday, June 13, 2011 4:52:00 PM  

lu jgn salah anggap bro, dia org wat kerja betul2, jual semua maruah, tuhan (tuhan dia x sama ngan tuhan kita) dia pun dia jual, cuma powerny tuhan kita buat cerita dia org x laku, buat drama liwat n prono byk episod sampai org da muak tengok, cuma kepala umprono je yg terkinja-kinja pecaya sampai tulang sum2.

Hanz Newman Monday, June 13, 2011 8:35:00 PM  

Ho ho ho

Ngaku kalah la tu dlm kata lain. Setakat perang saraf dgn UM?No! cyber troopers since when we lose? Depa tu tau & pandai ada adakan cerita saja. Fakta? Jauh sekali. Tepek gambar tak senonoh tu depa terer sangat. La main video seks pulak. Melambangkan kerendahan akhlak depa. Iman & takwa tu entah la.

Tu pasal orang yg neutral (non partisan) & pemikiran waras dapat menilai kebenaran berpihak kepada sapa. Orang nak intektual depa dihargai, bebas berfikir. Bukan dipaksa, disogok. Depa silap tang ni lama dah!

Ok selama ni banyak hal/isu PR menang, benar. Ada gak silap PR, so be it. Bagi tau orang, jangan sorok, tegur pemimpin supaya ubah atau berenti atau diganti.

Hanz Newman Monday, June 13, 2011 8:35:00 PM  
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP