IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Triple Bangang vs Bunuh Diri... Kah..Kah..Kah...

>> Wednesday, May 11, 2011

Hari tu gua dah cerita dalam n3 Triple Bangang. Tuuuu... video klip dia gua upload sekali lagi... hahaha...



Kali ini barulah gua faham akan makna mimpi yang di maksudkan.... kah...kah...kah....



Hissshhhh.... macam2 hal laaaa... si Anwar Brahim nih.... hahaha.... sanggup bunuh diri semata2 nak jadi PM, apa punya turrrrr..... kalau dah mati macamana lu nak jadi PM bro... ???

Lokman Adam tolong explaining cikit... ngggeeeeee.......

11 IkutSukaLu...::

MAFIABOSS Wednesday, May 11, 2011 12:07:00 AM  

Banggang dan lucu..macam budak2 punyer statement..nampak sangat mamat ni terlalu desprados menjelang PRU 13!!

@AmenoWorld Wednesday, May 11, 2011 12:17:00 AM  

aku lom tengok siot video neh.. hehhe t aku tengok

Isa Wednesday, May 11, 2011 12:20:00 AM  

MafiaBoss;

Mimpi pun ada skrip bro... hahaha..

Isa Wednesday, May 11, 2011 12:21:00 AM  

AmenoWorld;

Baca skrip dulu sebelum tengok... kah..kah..kah..

mountdweller Wednesday, May 11, 2011 12:32:00 AM  

Salam anakanda

'Jerat' tidak bersalah tetapi siPemburulah yang salah!

Langkah 'silat' yang bodoh. Belum melangkah orang dah tahu di mana jatuhnya.

buntat,  Wednesday, May 11, 2011 2:50:00 AM  

"pulut kuning sudah sampai...."kata bomoh tompel,

bomoh Zahid al mimpi lg dasat ramalan nya,
lepas ni kaki nombor, bik mama n sape je yg ada hajat x yah gi jauh2 sampai serawak nak jumpa bomoh blonde, dtg la ramai2 jumpa Dato panglima selimpang 3line Zahid al mimpi. pengerasny jgn lupa.

buntat,  Wednesday, May 11, 2011 7:27:00 AM  

mamat yg lari dr perjuangan mcm nama last yg lu sebut tu n mmg "pandi kutty" bro. penat2 aku larikan dia naik kapcai ikut kebun mlm2 masa kena kejar pak poli"see"(terjemah kan dlm bahasa cina). termasuk barisan yg wat ulasan di utusan semuany pandi kutty

bunbinban,  Wednesday, May 11, 2011 7:58:00 AM  

aku mimpi si zahid jadi beruk. bila la agaknya akn jadi kenyataan. hahaha..bodoh piang spesis ni. dia ingat org bodoh mcm dia ke. nak bodek biar nmpk cerdek sket. ni dah ko tu gemuk pendek, tunjuk plak yg ko tu bodoh.

heatonxp Wednesday, May 11, 2011 9:24:00 AM  

Zahid Akan keluarkan VIDEO terkini mengisahkan Onyang dia telah berkahwin dengan E.T. sebab itu gapar atuk dia ada iras2 E.T.(cuma leher jer pendek x da halqum)

Mata keturunan dia tersembul keluar mcm org tercekik halqum sebab SUKA FITNAH ORG.

p/s E.T dlm bahasa melayu ialah BAPAK TOYOL...wakakaka

Allam Wednesday, May 11, 2011 12:06:00 PM  

Bro...lawyer Murni tu dah kawen lom...heheheheh

allam

Lang Wednesday, May 11, 2011 5:06:00 PM  

kan dah ada tabung bantuan talian hayat... sesiapa yg agak2 nak mampus dapur dah tak berasap, ahlong mula intip... tonto dah hendap kete... bankers dah anta surat warning... sila hubungi talian hayat dan nyatakan plan perancangan anda...

jumlah bantuan bergantung kepada betapa cerodiknya idea nak mampos tu...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP