IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sokong KJ... !!!!

>> Saturday, May 21, 2011


Khairy mengemukakan satu senarai projek-projek kerajaan yang dianggap membazir dan tidak membawa hasil yang sewajarnya, seperti khidmat negara yang menelan belanja RM560 juta tahun ini.

"Jangan meminta rakyat mengikat perut sebelum (kerajaan sendiri) memendekkan senarai perbelanjaan sendiri," katanya kepada Malaysian Insider, portal berita dikuasai tokoh yang rapat dengan beliau.

Perghhh... bro, walaupun lu dari parti berkarat laknatullah umPORno..., dalam bab ini.. gua respek.. suspek.. dan caya sama lu bro....!!!!

Gua sokong sama lu... 110%... , Bravozulu... buat lu...

Kerana berani menyatakan kebenaran dan menempelak bangsat2 yang ada dalam kabinet dapur Najib Razak..., tapi bro... kalau mau lagi canteeekkkk... lu mintak itu Najib Razak supaya potong 50% daripada gaji dan elaun Perdana Menteri, Menteri2 hinggalah kepada pegawai2 atasan keraaaa...jaan bagi menampung defisit bajet bro....

Setakat nih... lu memang jantan ada teloq bro... tak seperti yang lain2 tuuuu... bodek jer... lebih, teloq diorang semuanya kecut bro... kah..kah...kah...

Nota: At least ada jugak yang berani bersuara dalam umPORno... itu tandanya jujur dalam perjuangan dan sayangkan parti dan rakyat, bukannya hipokrit yang berlakon membela rakyat... tetapi sembelih dan tindas rakyat sampai lunyai....

14 IkutSukaLu...::

ada otak,  Saturday, May 21, 2011 11:00:00 PM  

haa3..mantan penyapuss yg dah kenyang nasehat perampok..seminggu dua ni berani betul cuba main depan pagar rumah perampok..dah nampak xde can boleh sambung kerja2 amal dulu,x terkejut la kalau lepas ni ada lg kerja makruf bikin gempak.. itu perampok mahu kowtim kasi diam pun x boleh,ada taiko lagi besar tengah teropong..

Anonymous,  Saturday, May 21, 2011 11:06:00 PM  

betul ke khairy cakap itu macam? gua tak cayalah, sebab gua kenal ini pemuda tak beranilah cakap itu macam. Kalau syed jaafar albar, dato harun idris gua boleh caya, tapi sekarang punya pemuda semua kaki ampusana dan ampusini. gua ingat itu malaysianinsider saja tulis itu macam bagi pelayar melayari dia punya blog saja, tapi kalu betul khairy cakap itu macam, pemuda boleh tempah keranda, kelengkapan pengkebumian dan penyediaan liang untuk khairy. Persediaan ini perlu kerana dalam umno ahli yang menyanggah arus tidak boleh dibiarkan berada lama dalam parti itu, contohnya apa jadi kepada aziz ishak dan mahathir zaman tunku abdul rahman dan apa jadi kepada tengku razaleigh hamzah dan anwar ibrahim zaman mahathir dan pasti akan terjadi pada khairy zaman najib. syabas khairy kelantangan bersuara menegur kepincangan seharusnya menjadi sikap pemuda.

Hashim,  Saturday, May 21, 2011 11:08:00 PM  

Kena kencing le wak....wak jadi bewak lagi bagus ...hidup dua alam..kejap duk dalam air tak sejuk duk atas darat tak taham panas masuk dalam air...

ANUAR Saturday, May 21, 2011 11:18:00 PM  

selagi berkiblatkan umporno sikit pong aku tak caye ckp deme.layan wonderpet lagi syok.

jai,  Saturday, May 21, 2011 11:38:00 PM  

Kah kah kah...

Menantu mat ngatok buat lawak!!!

Kah kah kah...

Pertikai itu dan ini, tapi siapa yang nak dengar cakap dia???

Psttt... Gua masih ingat mat beruk ni kata DSAI ada aset RM3 BILLION, tapi sampai hari ni dia tak boleh buktikan.

Kalau dah namanya umno, cakap apa pun gua tak percaya lagi dah.

Kah kah kah...

Isa Saturday, May 21, 2011 11:55:00 PM  

ada otak;

double meaning tuuuu... sokong dalam tajuk bro...

Isa Saturday, May 21, 2011 11:59:00 PM  

Hashim;

Lu pulak spesies bewak mana bro..??? Bewak tak habis sekolah ker...???

"dalam bab ini.. gua respek.. suspek.. dan caya sama lu bro....!!!!"

Lain kali baca bagi paham baru komen, jangan jadi bewak sengal bikin semak gua punya ruang komen...hahahaha...

Isa Sunday, May 22, 2011 12:00:00 AM  

Anuar;

petrol kasi taruk... hahaha...

Isa Sunday, May 22, 2011 12:01:00 AM  

jai;

tau takpa... simbahkan lagi petrol banyak2 beb...

Isa Sunday, May 22, 2011 12:02:00 AM  

gedek;

kih..kih...kih... test market dalam atau luar...???

buntat,  Sunday, May 22, 2011 12:18:00 AM  

penyamun komen perompak,=69
apa pun gua testpek lu kj, lagi byk lu komen lg bgus, pemuda harapan bangsa,
pinjam kata2 samy" pemuda jgn hisap dada"
satu lg kata hikmah samy" pokok2 hendakla menanam mereka semula"

Isa Sunday, May 22, 2011 12:30:00 AM  

buntat;

testspek bro... gua suspek jer... hahaha..

Lang Monday, May 23, 2011 12:27:00 AM  

nnt ada menteri keluarkan kenyataan bro...

gaji perdana menteri serta menteri kabinetnya adalah yg TERENDAH didunia jika dibandingkan dengan negara jiran kita singapura yg menjuarai tangga gaji tertinggi... malah jika dibandingkan dengan zimbabwe, irian jaya, malah bangladesh.. gaji kami masih rendah lagi... masih dibwh gaji pasaran...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP