IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Skodeng Persidangan umPORno..???

>> Saturday, May 14, 2011


Pagi tadi dalam jam 9.30am bertempat di R&R Seremban gua ternampak sorang mamat nih... 3 kali pandang.. lantas gua beranikan diri menegur beliau.... alamakkkk... Bro. Gedek... hahaha..., berbual lebih kurang.. bla..bla..bla.. dia blah gua pun blah... dia menuju penuh ke Selatan... gua pula menuju separuh ke Selatan..


Sampai di sini... perghhh.. tempat parking penuh dengan kereta, walllaaaaweeiii.... hulubalang-huluparang. puteri-gundik sekalian sedang bersidang maaaaaa....., di rasmikan oleh Atok Sinar Harapan... ngeeee....!!!!

Gua sorok kereta parking belakang pokok... takut kena pelempang... muakakakaaaaaa....

(Banyak lagi gambar, tapi internet macam siputbabi punya slow... nak upload gambar satu jam lima batu.... letih menunggu...)

8 IkutSukaLu...::

Lang Saturday, May 14, 2011 8:53:00 PM  

musim kempen bro... memperkenalkan diri dan meramahkan diri.... untung2 pru13 ada chan...

a.samad jaafar Saturday, May 14, 2011 8:56:00 PM  

menarik ni..sambung lg bro isa..!

gedek! Saturday, May 14, 2011 10:46:00 PM  

Halamak bro!

Tadi dalam keta baru teringat patotnya bergambar dengan lu...! Miss la....

Agaknya kita boleh jumpa next time.... bila ada rezeki!

Lu ROCK bro!

buntat,  Sunday, May 15, 2011 1:07:00 AM  

gua tgh drive td berenti kat traffic light, terpandang banting hari jadi umno, 65tahun, satu kereta berdekah2, bila masa umno ni da tua, umno da lama berkubur, yg ada sekarang,bkn umno tp umno baru lbh tepat umprono. dalm lain perkataan pandi

geram Sunday, May 15, 2011 1:17:00 AM  

persidangan pandy kutty 1malaysia..

CUCU TOK WAN Sunday, May 15, 2011 9:52:00 AM  

Terkejut aku...

ingatkan si gedek @ endegedek @ marzuki mahbob dah tukar bidang lak!

Irwan Monday, May 16, 2011 9:29:00 AM  

Pergh!!! Duadua idola blogger aku bertemu..Kalau ada gambar kan complete! Boleh aku feature dalam blog aku yang bersawang tu

724422 @ matyo Monday, May 16, 2011 10:32:00 PM  

buleh duit dok demo g skodeng. Org kata maso demo ni bersidang duit bersepoh... tak kan tak dok yg sesat masuk poket demo..

Kempen Jom Tukar Link

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP