IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Yang Bela Ah Long..???

>> Monday, May 02, 2011


Kah..Kah..Kah..... gua pun nak tergelak besar jugak macam malaun kat dalam gambar tu... kah..kah...kah....

Lu orang nak tau pasai apa....???

Pasai tahun lepas malaun tu jugak yang istiharkan perang habis-habisan dengan Ah Long dan kuncu2 nya.... tapi kekejaman Ah Long masih tak habis-habis lagi sampai hari ini..., kenapa boleh jadi macam tuuuuu..... kah..kah...kah...., sebabnya sumber kewangan umPORno ini juga hasilnya dari cukong2 yang menjadi funder besar dalam projek Ah Long nih....

So.. kalau di perangi habis-habisan.... maka habislah sumber kewangan umPORno... cukong mana pulak nak infak pada umPORno... tak masyukkkk aaarrr... wa cakap luuuu... hahahah... maka selaku Menteri KDN... main wayang jelah sikit2.. kasi gempak dengan kenyataan nak benteras Ah Long.... nanti rakyat lupa lah....

Tapi hari ini sudah keluar satu berita dalam The Star Ah Long sudah bikin chicken chops sama ini mamat... hahaha....

Dan gua boleh gerenti punya lah... menteri yang ketawa terbahak2 tu... pasti akan keluarkan kenyataan dari lubang juboq dia sekali lagi.... sekali ini ntah apa punya peperangan yang akan dia istiharkan dengan Ah Long2 nih.... hahaha... bodoh punya menteri... kalau dah istiharkan benteras Ah Long sampai lumat, apasal sampai sekarang masih ada Ah Long yang berleluasa...

Gunung kalau di tarah setiap hari pasti akan rata, belakang parang kalau di asah setiap hari pasti akan tajam, babi 1000 ekor dalam kandang kalau rosmah mansor sembelih setiap hari pasti tinggal zero... inikan Ah Long 1Malaysia masih tak habis2... malahan bertambah ramai lagi... kah..kah...kah... kalau babi boleh di bela inikan pulak Ah long... hahaha.. tapi siapa yang membelanya... cuba habaq mai sat... hahaha...

Yang pasti puncanya ialah ada rakyat yang BODOH masih pelihara barisan nasional dan puak2 dalam barisan nasional nih pulak yang pelihara Ah Long2 nih semua. So... kalau nak hapuskan Ah Long hapuskan barisan nasional sebab segalanya macam duri beb.. saling berkait satu sama lain termasuk polis dan VVIP, VIP kroni dan pelbagai beb...

2 IkutSukaLu...::

win win malaysians,  Monday, May 02, 2011 9:55:00 PM  

Betul tu kalau nak hapus Ah long,kita hapus UMNO bisol dan BN penipu,selagi mereka masih hidup selagi itu melayo dibodokan dan ada yg sengaja diri diperbodokan demi UMNO RAJBEROK kenapalah senangnya dibodo oleh umnogok mcm tak ada menteri senatak yg lebih pandai mentadbir negara,PANDAIKAH MEREKA aku tengok mcm juboq aje kerja...

Lang Tuesday, May 03, 2011 4:36:00 PM  

ah long akan diperangi habis2an kluy funding telah dialihkan ke puak satu lagi... menteri kdn bukan saja akan hapus ah long ttp disapu sekali penerima funding tsb....

sbb tu ah long takut ubah haluan... susah cari makan maaaa....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP