IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Punyalah Jahat...!!!!

>> Wednesday, May 25, 2011

SHAH ALAM 23 Mei – Kerajaan Negeri meminta kerajaan Pusat supaya mempamerkan kepada orang ramai lokasi-lokasi bahaya yang berisiko tinggi berlakunya kejadian tanah runtuh supaya kerja pemantauan boleh dilakukan secara bersama dan lebih kerap.

Kajian ini telah dibuat selepas tragedi tanah runtuh di Bukit Antarabangsa pada 2009 lalu. Kerajaan Pusat telah meletakkan hasil kajian ini dibawah pengawasan Jabatan Perdana Menteri dan Kerajaan Negeri telah dihalang dari mempamerkan hasil kajian ini kepada orang ramai.

“Maklumat kajian ini penting untuk meningkatkan kesedaran. Jika orang ramai dimaklumkan, mereka boleh melakukan pemantauan awal di kawasan mereka yang mungkin termasuk dalam lokasi-lokasi berisiko tinggi,” katanya selepas mendengar taklimat dan melawat tempat kejadian tanah runtuh di Madrasah al-Taqwa, Hulu Langat, petang tadi.

Selanjutnya di sini.

Nah.... lu orang dah bacakan..., betapa pundek pandikutty keraaaa...jaan persekutuan dan kenapa gua selalu mengAnjingkan Keraaa...jaan barisan nazional nih..., salah satunya kerana sebab di atas tu...

Kenapa diorang nak berahsia dengan rakyat...???
Apa diorang ingat nyawa rakyat nih takda harga ke apa...???

Memang bangsat keraaa...jaan barisan nazional nih... Negara Israel yang zionis tu pun tau sayangkan rakyat diorang wa cakap luuuu... tapi keraaaa..jaan malaysia nih lebih zionis daripada israel... bangsat haramjadah betul...!!!!

Punyalah busuk hati dan buta perut... maklumat yang boleh menyelamatkan ramai nyawa rakyat disembunyikan untuk apa...???? Nak buat pekasam ke...???? Atau nak sumbat celah kangkang Fat-LOM..!!!

Bila orang kata keraaa..jaan barisan nazional nih... bangang tau pulak marah..., tapi memang bangang haramjadah tahap super gilababi gaban... itu pun masih mengaku konon pandai memerintah... jahanam rakyat kalau masih sokong keraaa..jaan haramjadah yang perjudikan nyawa rakyat demi kuasa politik busuk diorang...

Humban barisan nazional... mampus umPORno... parti celaka... keraaa... jaan haramjadah...!!!!

1 IkutSukaLu...::

Lang Thursday, May 26, 2011 9:06:00 PM  

kalau laporan didedahkan... kawasan tu dah tak boleh dikomersilkan bro... dan tgk sapa yg dpt kawasan2 ut pon...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP