IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Penjahanam Malaysia

>> Monday, May 02, 2011


Cina tua bangsat nih... dah memang sah masih mengekalkan gelaran King of Porno 1Malaysia @ Presiden MCA.. kah...kah...kah..., pasal tu gilababi hutan dok bercakap bagi syarat pelbagai kat PAS kalau nak PAS nak masuk bn... hahahaha... ntah bila masa PAS bersetuju nak masuk gerombolan laknat diorang tu sampai nak bersyarat pelbagai... bodoh nak mampus cina tua sekoq nih...

Puak2 gerombolan umPORno pulak boleh buat derkkkk... jer.. bila cina haramjadah nih hina Islam, apasal tak tangkap dan sumbat babi tua tu dalam ISA..., kan ke bangsat punya perangai tu.... opppssss... terlupa pulak gua.. umPORno memang BANGSAT HARAMJADAH pun.... bersubahat bersama cina tu menghina Islam... kah..kah..kah....


Orang tua yang MAHA nih... jenis tak ingat dunia, nak pertahankan hak si 3 Tolol bersumpah konon, sedangkan anak sendiri King of Arak (San Miguel) dia tak nampak... apa punya jahanam daaaaa....


Badak katek ni pulak.., itu hari sibuk promosikan diri dan menganjurkan persidangan Wanita Pertama, yang kononnya dialah First Lady of Malaysia..., siap ada pejabat FLOM lagi di jabatan perdana menteri, dia ni jenis muka tak tau malu beb..., akhirnya mungkin tersipu-sipu malu tepi kandang babi apabila mengetahui rupanya dia hanyalah FAT LADY of MALAYSIA... muakakakaaaaaa... ini First Lady yang sebenar...


Mangkuk ni pulak harapkan nasib keturunan jer... ntah macamana boleh jadi PM malaysia pun gua tak tau, rakyat malaisia yang bodoh telah memilih si bodoh nih untuk jadi PM... pasal tu politik huru hara, ekonomi jahanam, perut kroni bertambah boroi... ini kerajaan laki bini memang celaka wa cakap luuuu...


Boleh tak kita hantar semua mangkuk2 tingkat tu ke tempat nih... semoga Malaysia aman dan Damai tanpa muka2 keparat kat atas2 tu dan kaum kerabat diorang yang menyusahkan hidup rakyat selama nih...

Hapuskan barisan nasional.... umPORno dan segala kroni serta anjing suruhan mereka buat selamanya...

3 IkutSukaLu...::

keladi,  Monday, May 02, 2011 3:36:00 PM  

cete2 yg last tu,
semoga apa yg diingini rakyat dikabulkan allah,amin

Almy,  Monday, May 02, 2011 4:12:00 PM  

16 mei tarikh peperangan, gua dh pdam blog gua..thanks bro bg gua bertapak kat blog bro isa selama ni.. aku ke ini.

Lang Tuesday, May 03, 2011 4:44:00 PM  

klu permintaan lu jd kenyataan... org plg meraung tu pasti lu tau... org yg suka main gomol2... pang lima harimau berantai... kari ikan... doktor rumah kerumah... guling2 bro...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP