IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minyak PandiKutty...

>> Tuesday, May 17, 2011


"PandiKutty... betoi laaaa... baru jer tiga empat hari lepas dia kata minyak 95 tak naik harga, hari ni dah cakap lain...!!!!.."

perghhhh... mamat umPORno pun dah pandai main perkataan pandikutty... wakakakaka...., itulah perkataan yang terpacul dari mulut Hanafi petang tadi... kah..kah..kah... cian laaa.. wa tengok member gua nih..

************************

Petang semalam Hanafi call dan ajak gua join program group dia ke Temerloh pekena Patin hari ini, ada bersama dalam group tu si Zahid Hamidi, Siti Nurhaliza dgn laki dia dan beberapa orang lagi..., tetapi sori... semalam gua ada di selatan dan hari ini baru gerak balik...

So... petang tadi dalam perjalanan balik gua singgah jugak ke Restoran si Hanafi nih... dia pun baru jer sampai balik dari Temerloh jam 5pm tadi.. ngam2 timing gua dengan dia seperti yang di janjikan..., kami pun melepaklah berbual2 sementara anak bini gua ikut bini Hanafi ke rumah mereka... urusan orang pompuan lantak pi kat diorang...

Dalam dok bercerita dan pekena teh tarik... berita radio dari restorannya menyentuh bab minyak petrol kemungkinan akan naik harga lagi bulan depan..., itulah puncanya terpacul perkataan pandikutty dari mulutnya... yang membuatkan teh tarik yang gua hirup turut tersembur keluar... tersedak beb...

"Kita nih... kena rapat dengan diorang Isa... kalau tidak susah nak cari makan, tambah2 pulak bisnes macam gua nih..., dalam peti undi bukannya diorang tau pun... takan diorang nak check satu persatu kan..?" kata si Hanafi...

"Ntah.. laaa.. mungkin yeaaa.. mungkin tidak... lu kan rapat dengan Zahid Hamidi... boleh hidup lagi tuuuu... apa ada hal..." hehehe.. gua saja memancing... tapi si Hanafi macam takda mood nak sentuh isu politik. Dan kami sembang hal luar dari politik...

Kesimpulannya, apa yang gua pasti mamat nih sudah mula berpaling tadah dari bn... sejak tahun lepas lagi dia dah kisahkan perihal tak puashati dengan bn selama nih... bertahan hanya kerana bisnes jer... kalau tidak dah lama dia melingkup..., yang pasti bukan dia sorang jer... tapi ramai lagi ahli umPORno yang sudah menjadi musang berbulu ayam... hanya menunggu PRU-13 jer....

Puncanya apa....???

3 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Tuesday, May 17, 2011 9:36:00 PM  

natijah daripada meletakkan sesuatu kepada yang bukan hak.Islam sejak awal mengajar dan menyuruh manusia meletakkan sesuatu perkara kepada orang yang sepatutnya.
Begitulah negara ini, akibat daripada menyerahkan kuasa kepada golongan yang buka hak maka nantikan saja KEHANCURAN DAN KEMUSNAHAN seperti yang Allah swt janjikan.

leepukilu,  Tuesday, May 17, 2011 10:08:00 PM  

Allaa..takkan umno bagi batu kau telan bedal juga,itu bukan usaha itu,sesak namanya,cukupla jgn tempah kebodohan utk anak cucu kita.....

opisboi Wednesday, May 18, 2011 10:54:00 AM  

tapi hanjingbesar & pandiKARIkutty pencacai tegar, berapi krna ada tangan2 ghaib menghalang dr di dakwa..tu blum lagi panglima prang perkasa yg akan mengetuai para kataki2 utk prg salib lawn amerika & krestein...whheeei braheing mu gi jalankan hukum isle dulu barulah mu nok jihad aku takut mu mapuh keras mace katok kering jo.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP