IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mari Kenali Katak Islam.

>> Wednesday, May 18, 2011


Spesies Katak yang very rare di muka bumi ini, hanya terdapat di Pasir Mas... - FMT

Dan satu-satunya spesies yang terakhir di mukabumi ini yang mempertahankan Agama Islam. Kalau mampus katak ini... macamlah Islam di dunia ini akan pupus...

Sejak dari dulu lagi memang ada segelintir bangsa asing di Malassia yang menghina Islam..., dalam blog, facebook, twitter dan macam2 lagi, termasuklah Sister in Islam, budak2 melayu dan betina melayu, tetapi di manakah suara Katak ini... sebelum nih...

Kenapa sekarang... baru mau melalak kononnya katak nih.. walaupun hanya tinggal dia sekoq jer... sanggup berjihad pertahankan Islam... piiirahhhh... jangan bermain dengan api katak woooiiiii... nak provok biar bertempat... nanti lu kena salai hidup2 buta2 jer... mati katak... kah...kah.. kah...


hehehehehehhe.... itu rambut macam pintu gerbang tak menghina Islam kah.... errrr... King of Kataki tak mau tegurkah... demi perjuangkan Islam..????

Sembang tak jatuh... Cakap macam kepala But**...!!!!!

Lu Ibrahim Ali jangan jadi barua umPORno laaaa.... semua isu tak menjadi... nak main isu Agama pulak dahhhhh.... macam sial laaa.. lu punya perangai... MCA kata jangan... Keadilan pun kata jangan.. tak paham bahasa Melayu kaaaa... atau mau cakap bahasa katak sama lu...

5 IkutSukaLu...::

opisboi Wednesday, May 18, 2011 11:01:00 AM  

tahun 1989 kataki nielah berceramah di kg cheras baru bukit e, masa tu sikatak nie duduk dlm S 46 beliau pernah bersumpah klau dia msk umngok dia akan jilat lubang jubor madey lanie sampai kene halau dari umngok masih lagi dok jilat juboq madey allah s.w.t. dah makbulkan doa si katak. whheeei loh brahieng wheeii mu gi jalekan hukum isle dulu barulah mu gi jihad..ore jihad krne allah s.w.t. mu jihad krne madey..takut mu mati katok kering jo..

BUNTAT,  Wednesday, May 18, 2011 11:43:00 AM  

DA DEKAT PILIHANRAYA BRO KALAU X LOMPAT2 ORG X NAMPAK, KALAU IKUT DUNIA ARTIS PUBLISITI MURAH KE GITU

ijoks2009 Wednesday, May 18, 2011 12:43:00 PM  

katak ni buat malu org kelantan je.
katak mana ada islam semua tak sembahyang bro.

MOH KEMBARA Wednesday, May 18, 2011 8:51:00 PM  

Assalamalaikum Yob ISA,
kalau org nak bunuh diri dr banguanan tingkat 13, bawak Kak Ros tunggu bawah, rambut dia jadikan penampan,,...boingk...boingk...boingk!

bunbinban,  Wednesday, May 18, 2011 11:32:00 PM  

agaknya kalau aku photoshopkan gambo RM ni bagi slim kena saman tak? hahahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP