IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Triple Bangang...!!!!

>> Tuesday, May 03, 2011



Actually video klip nih gua cilok dari blog M3M, nak baca ulasan beliau klik kat link blog beliau.

Ketawa guling2 gua di buatnya beb... dengan cerita bangang malaun nih..., malas gua nak ulas cerita mimpi orang gila nih..., cuma gua nak buktikan bagaimana puak2 umPORno nih memperbodohkan minda rakyat...

Sementelah sejak dua tiga hari kebelakangan nih gua asyik bercerita bagaimana umPORno manipulasi dan memperbodohkan rakyat dengan sogokan cerita dan berita yang tak menjana minda, dan ini adalah salah satu buktinya... kan ke bodoh wal bangang namanya tuuuu...

Pemimpin2 umPORno nih memang suka kalau rakyat BODOH... sebab diorang boleh berkuasa dan buat apa yang diorang suka...., macam sekarang ni lah... naikkan harga barang pun penyokong diorang yang hidup susah hanya setakat mengeluh jer.... dan di sebabkan kebodohan penyokong yang terlampau tuuuu... bagi ayat power dan janji manis setiap kali PRU... diorang tetap sokong lagi.... hahaha...

Lebih baik malaun kat atas tu cerita pasal mimpi basah dia... dah tentu kompom masuk TV3 Suku beb.... hahahaha....!!!!

19 IkutSukaLu...::

Lang Tuesday, May 03, 2011 8:18:00 PM  

kahkahkah... mat kembung ni memang ada penyakit obses...

obses jawatan
obses projek
obses spining

kerana terlampau takutkan sinuar melebihi takutkan allah, maka simamat ni sampai termimpi (entah ya entah tidak dia bermimpi). tapi cara dia nak buat cerita menarik dia bercerita dengan penuh periukletrik...

like father like son...

ada otak Tuesday, May 03, 2011 8:21:00 PM  

bro..penyokong diorang tu kalau mengeluh,gua x heran biasa la..tp yg paling sedih tu siap puji lagi,siap ulang ayat menteri bahlol dia..dia punya lagak macam pakar ekonomi,darjah 6 pun x lepas,kerja operator,pulun 12jam kerja..sedih betul la bangsa kita..huu3..

Anonymous,  Tuesday, May 03, 2011 8:27:00 PM  

WOi... Lawak gila.. terguling2 aku tontonnya.. Mimpi pun boleh direka2. haha.. Puak2 ni takut Anwar sampai camtu. Mesti tiap malam tak lena tidur ni.

Anonymous,  Tuesday, May 03, 2011 8:47:00 PM  

Whakakakaka!!!
Marahkan Anuar smpai terbawak-bawak dlm mimpi..
Ne kes tido x basuh kaki,x bc 3 qul,x istighfar,x mengucap sblm tido..
Adoyai Zahid Mat Arip..
Dulu dia ne la yg tulis surat kt Anwar mase Anwar dlm penjara dulu,suruh Anwar doakan keburukan menimpa Tun Mahathir..
Ari neh nk citer dia mimpi Anwar pulak..
Whakakaka!!!
Sudah2 la Zhid Mat Arip Oiii!!!!

alahai labu... labu....,  Tuesday, May 03, 2011 8:53:00 PM  

wakakaka.... apa barang lu punya mimpi bhai.... wa pun bleh ckp itu mcm.... mamat ni bleh jd pelawak plg baghal dlm dunia.... budusssshhhh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Tuesday, May 03, 2011 9:14:00 PM  

semalam gua mimpi apa yang di mimpi tu tak betul ..bembetulan mimpi gua pakatan rakyat menag 2/3 dalam pru akan datng...
macam ni punya bengap pun ada ke?

sim_2096 Tuesday, May 03, 2011 9:17:00 PM  

bangang betul...mimpi buruk diceritakan pada org...itu kan mainan tidor...memang bagang

Hanz Newman Tuesday, May 03, 2011 9:36:00 PM  

Mamat ni bajet bagus ker? Ok, banyak duit dia jadi la penerbit eksklusif. Dia buat pilem cerita kartun ker pilem seram ok kut pasal ramai Malays sakan@terkinja-kinja nak tengok cerita cenggini kat wayang. Pandai sungguh mereka cipta cerita dia jadi pengarah pilem saja la. Mimpi konon. Though, tak salah bermimpi tu. Tapi apa tujuan@bjektif dia cerita mimpi dia tu yg kita heran. Ops! Dia nak selamat negara? Dia buat untuk kepentingan negara?

Hohoho ... elok dia masuk Maharaja Lawak. Lucu giler!

Never the less, rakyat yg sokong secara taksub mana-mana parti, tu la dia tgh mimpi. Agak-agak sudah la.

baki,  Tuesday, May 03, 2011 9:50:00 PM  

Aku mimpi Ghafar Baba cakap jangan percaya cakap cucu dia ni. Satu sen pun tak guner....Dia ni memang kaki klentong sejak kecik lagi. Masa kecik dia cakap dia mimpi yang Ghafar Baba beromen dengan nyonya pasar....ada ker patut! Lepas tu aku tersedar.....hmmm dapat jugak aku mimpi idola aku....

ibnurash Tuesday, May 03, 2011 10:02:00 PM  

AKU PUN MIMPI,,BALING SELIPAR BURUK KAT MANGKOK NGOK NI...BETOI LAA...,DAJAI TAK DAK BENDA LAIN KA NAK MIMPI...MAKAHAIII!!!

baresi,  Tuesday, May 03, 2011 10:18:00 PM  

mimpi pun macam baca skrip, selalu nya orang gambarkan mimpi macam itu macam ini, tapi macam pernah kudengar cerita ini.. haqtui bodoh melantoing

Rahwana Tuesday, May 03, 2011 10:28:00 PM  

tingat mimpi puad jarkasi plak.

Anonymous,  Tuesday, May 03, 2011 10:37:00 PM  

Dasatnya mimpi korang....

Aku pown mimpi S.samsudin buat poligrapgh. Dia dipaksa buat kenyataan "Alif mim nun wau bunyinya sarkas"

P. Ramlee kata memang pun. Tak caya pegi zoo. Saper kat dalam tuh.

usin,  Tuesday, May 03, 2011 11:22:00 PM  

apa la nak jadi dengan zahid mat arip ni,,,lebih takutkan mimpi dari takutkan azab allah.....

adi360 Wednesday, May 04, 2011 1:12:00 AM  

hahahaha.. mmg klakar.. aku igt dia mimpi basah la tadi..

tukang kata,  Wednesday, May 04, 2011 8:39:00 AM  

haram jadah pelaq barua sekoq ni mimpi buleh kenai yahudi ke tak spesis hancing tahap tok gaban dia ni

Anonymous,  Wednesday, May 04, 2011 10:07:00 AM  

Aku rasa malaun ni semua dah tengok pricelist yg disediakan UmNO utk jatuhkan anwar
1. Buat video lucah RM x,xxx,xxx,xx
2. Buat cerita mimpi RM x,xxx,xxx
3. Buat SD entah brapa RM
4. Buat Komik lucah RM
dan lain-lain yg sewaktu dgn nya

orangkasai Wednesday, May 04, 2011 6:13:00 PM  

adakah rakyat masia yang lebih bahlul dari badigol ni?...aku nak kongsi mimpi aku juga, 3 tahun yg lalu aku mimpi badigol ni and the geng telah menerima upah berguni-guni duit syiling kerana lompat meninggalkan pkr...bukan sekali mimpi aku, malam selang semalam aku mimpi yg sama sampai aku percaya baru mimpi tu stop...bahlul mimpi pun jadi hujah...

Anonymous,  Wednesday, May 11, 2011 9:20:00 PM  

kahkahkah.....pandi kutty 3x, kalu bangang diam2 orang tak tau,, lagi bagus buat laporan kat utusan meloya konpom keluar tajuk utama...piirah mabuk

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP