IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Blogspot Sudah Gila...!!!!

>> Saturday, May 14, 2011

Blogspot sudah main gila.... hahahaha...

Banyak entry gua yang dah hilang... bye..bye... sayonara...!!!!

Ada member2 yang bertanya dalam email apa sudah jadi... takda update kaaa... atau kena serang..., terutamanya Buntat, Ahmad Tarmizi dan beberapa orang lagi yang gua tak ingat (malas nak buka tap email...) terima kasih bro sekalian...

hahaha... sebenarnya Blogspot.com yang dah kena serang... sejak malam semalam... hasilnya entry terbaru yang ada cerita pasal Anjing Bulldog tu... dah hilang... huhuhu...

Malam nih.. gua malas nak layan blog... sebab petang tadi/semalam gua sudah sambar Galaxy Tab... hehehe... gua tengah study pengunaannya... tengah pening kepala nih... silap haribulan kalau gua tension pasal rumit sangat nak belasah menatang tu... gua bagi kat pramugari jer... padan muka gua... hahaha...

Ok... chow..chin chow dulu... gua nak menelaah menatang alah tu sekejap...

7 IkutSukaLu...::

Biaqpila® Saturday, May 14, 2011 2:00:00 AM  

bro,lu x reti guna lu kasi sama pramugari. klu itu pramugari pun x reti guna,lu kasi gua itu pramugari sama itu brg kat gua...

apa macam? kowtim ka? kahkahkah!!!

Isa Saturday, May 14, 2011 2:10:00 AM  

Biaqpila;

Macam itu punya permintaan..., gua akan belajar sampai pandai.. muakakaaaa...

Kerajaan Rakyat Saturday, May 14, 2011 3:00:00 AM  

salaam bro,

blogspot sudah jadi goblog bro...

Anonymous,  Saturday, May 14, 2011 4:31:00 AM  

tukar tiub pun kena baii.. wa tgk en3 pasal madey bnyk yg dah ilang..

buntat,  Saturday, May 14, 2011 7:52:00 AM  

da khatam bro belajar itu tab, gua pn bru cdg nak beli tp tgh pk2 lg, gas nak naik lg ni, celakak itu group pandi suka hati mak bapak dia je

keladi,  Saturday, May 14, 2011 4:43:00 PM  

siot la apesal gua punya komen x publish..ni mesti umPORno punye keje ni

Lang Saturday, May 14, 2011 8:50:00 PM  

ada kena mengena dgn import programmer ka?.... itu mari dari kutty..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP