IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Banyaknya Anjing Di Malaysia..!!!!

>> Friday, May 20, 2011


Eerrmmm.... ini salah satu usaha kotor barisan nazional untuk meramaikan pengundi mereka dalam PRU-13 nanti.

Setelah meramaikan pendatang asing dari Indon dengan pemberian kad pengenalan (myKad), kini lantik mamak jadi Senator, dengan meletak seorang wakil mamak dalam Dewan Negara, secara otomatik setiap undi daripada gang mamak (pekerja2 restoran kimmak) nih akan menyokong barisan nazional.

Nak seru Polis dan Sprm pergi siasat Jabatan Pendaftaran Negara PJ State pun tak guna beb... sebab diorang pun sama jer... anjing kimmak barua umPORno...

Hanya kuasa keramat Rakyat jer... yang dapat mengubah Keraaa...Jaan barisan nazional yang menjual kehormatan dan kedaulatan negara ini kepada pendatang asing.

Kebanyakkan pekerja/kakitangan keraaa..jaan pun lagi satu pundek pandikutty wa cakap lu... diorang tak sedar ke... duit gaji yang diorang belasah tiap2 bulan tu hasilnya dari mana, bukankah dari cukai rakyat... sepatutnya diorang berkhidmat untuk rakyat.., bukannya berkhidmat untuk parti haramjadah laknat umPORno/barisan nazional.

Kalau dah mengkhianati Rakyat dengan cara bersubahat dengan parti laknat tu ... maka ambillah gaji bulanan lu orang semua secara HARAM dan bagi makan anak bini sekeluarga....

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, May 20, 2011 10:20:00 AM  

ehh ini mamak ketua KIMMAK mamak pandi kutty

Mamak Kutty Friday, May 20, 2011 10:26:00 AM  

aiya..

mamak jd pemimpin ni cite basi la..

sape yg letak negara kite dlm keadaan muflis bnyk utang skrg kalu bkn mahadey kutty?

puKIMMAk,  Friday, May 20, 2011 10:54:00 AM  

Aiyaaaa.... iyu Orang ASLI maaa.. suda bertahun2 tak de wakil dalam kabinet ... lagi lancaowww la ambik pukimak nie..

Lang Friday, May 20, 2011 12:04:00 PM  

lepaih ni ada mat bangla.. mat indon.. mynmar... jgn lupa mat negro skali bawak dlm dewan negara...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP