IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Memang Benci Tahap Gaban Kat Makhluk Nih...!!!!

>> Thursday, May 05, 2011

Apabila terbaca dalam Malaysian Insider berkaitan saranan Bekas Pegawai Polis Datuk Mat Zain Ibrahim..., gua nak tergelak pun ada... nak nangis pun ada gak... kenapa ekkkk....???

Sebabnya mudah jer.... saranan beliau gua tabik spring toink... toink... 44 kali kat dia... kerana dalam beratus ribu polis + bekas polis cuma ada sekoq dua jer.. yang berani bersuara... selainnya lebih rela jadi balaci atau lembu kepada umPORno aka keraaa.. jaaan..., semuanya penakut nak mampus untuk berganding bahu menegakkan keadilan... lebih rela bersekongkol buat kejahatan dan jadi mafia bertauliah di malaysia nih... hahahaha...

Kepada Mat Zain... saranan/gesaan lu memang patut di puji bro..., tetapi.... salah pada tempatnya, keranan saranan lu kepada keraaaa... jaan barisan nasional yang lu pun dah tau sedikit sebanyak asal usul dalam persoalan... kah...kah...kah.....


Kalau bab si Ghani Patail dan Musa Hasan tuuuu... takda siapa yang akan ambil tindakan terhadap diorang... cuma tunggu jer diorang mampus dalam keadaan hina dina nista macam mamat2 dan minah2 yang terlibat dalam konspirasi 1997/1998.....

Lama mana diorang nak bertongkat langit... paling singkat masanya kalau PRU-13 nanti PR dapat ambil alih kerajaan, masa tu... ambil lah tindakan undang2 sewajarnya kepada laknat negara sebegini, kalau dapat kat gua... akan gua sumbat lubang juboq diorang dengan dawai berduri dan tambat kat pokok yang banyak kerengga... biar diorang terpekik terlolong sampai mampus...

Dan paling lama pun si anak petai nak berlagak kerek hingga tempoh bersara... lepas tu kalau ada extra bonus oksigen, Allah SWT akan tunjukkan nasib dia cash kat dunia nih... paling koman tergelincir kat bilik air lepas tu koma lima enam tahun... sebelum betul2 sampai masanya oksigen terhenti.... dan doktor istiharkan "ooopppsss... malaun nih dah mampus..., boleh lah di campakkan bangkai dia ke laut cina selatan..." kah...kah...kah...

Si musa hasan tu... gua dok dengar jantung dia pam tak berapa lancar tu... asyik keluar masuk IJN jer... ntah yeaaa.. ntah tidak...  kalau nak suruh gua pahatkan batu nesan bagitau awal2 beb...

Kepada Mat Zain... terima kasih jelah kerana berani menjelaskan kepada rakyat pasal penyamun, penyangak dan pengkhianat rakyat 1Malaysia tu.... sekurang2 nya kami tahu jugak betapa laknatnya diorang tu dalam perkhidmatan sebagai pegawai kerajaan barisan nasional... walau pun ramai yang dah tau.. diorang memang spesies terlaknat tahap gaban.... kah...kah...kah....

(Nota: Gua memang benci tahap super gilababi gaban dengan si Gani Patail nih... harap dia senasib dengan bekas si Mokhtar apa kejadahnya ntah... koma sampai habis oksigen... Allah bayar cash beb...!!!!)

4 IkutSukaLu...::

buntat,  Thursday, May 05, 2011 11:00:00 PM  

anak petai setahil ni gua rasa kalau x mendajal org x senang idup,tp yg gua heran mamat ni mmg jagoh kampung bila kat malaysia dia bawa kes mesti yg kena dakwa kantoi ada bukti ke x ttp menang, tp bila lawan kat the hague kalah lak, tergadai pulau bapak aku kat johor, celakak ni olang

jai,  Friday, May 06, 2011 1:07:00 AM  

Benarkah benci tandanya sayang???

Kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah...

Bro ISA,

Jangan marah haaa...!!!

cucuopah,  Friday, May 06, 2011 8:47:00 AM  

Bro Isa.... Bakas polis yg baik mcm Mat Zain tu janganlah kita panggil dia sekoq. Kita hormat dan sanjung polis atau bekas polis yg menegakkan yg haq. Kalau mcm Musa Hassan tu selagi dia tak bertaubat, kita belasah dia cukup2 sampai dia tak ada oxigen dan terus mampuih kojol. Cilanat punya Musa Hassan juga Ghani Petail.

ada otak,  Friday, May 06, 2011 3:37:00 PM  

bro,
gua plak tabik spring campur sumpah mubelah kat mamak petai ni ngan cmusang tu,kawan2 dah dapat bayaran cash pun x nak insaf2 lagi..lu all memang betul2 gedebe..gud luck..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP