IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

SPRM... VVIP... Wisma Kastam Port Klang Mogok..???

>> Thursday, April 07, 2011

SURAT DARI KAKI TANGAN GOMEN:

bro, aku petik dari milosuam. Salam wbth..

Bro aku tak tau nak mula dari mane.. just nak info mintak ko siasat. kematian pegawai kastam Port Klang. Kawan aku ramai keje forwarding bagitau tadi kat wisma kastam kecoh, macam kastam mogok pasal kematian ni. Kaunter semua tutup. Polis takeover wisma tak bagi orang masuk. Tak kuar TV kot.. point aku adalah;

Arwah si mati ni diorang cakap bila solat kat wisma dia selalu jadi imam.. so mane logik orang yang beriman nak bunuh diri.., tu satu hal..., dalam banyak2 pegawai dia ni paling susah nak amek rasuah atau duit kopi.

Isu dia di tahan pun (melalui sumber lisan orang kastam) SPRM kantoi voucher RM30 jer dari syarikat forwarding bagi dia. Tapi bukti tak sahih ade atau tak.

Kedua: ini adalah konspirasi Pengarah Kastam Negeri Selangor sengaja nak kenekan dia, ( ko siasat lar,aku ni bagi ko sumber lisan jer ) sebagai kambing itam dan semua kastam tau pengarah diorang giler pangkat & kuasa.

Ketiga: geng2 forwarding ni cakap yang suke lari cukai, bayar cukai tipu ni semua syarikat2 tempatan yang dimiliki VVIP. Kalau company international semua bayar proper.

Aku juz nak inform kat ko supaya dengan skil yang ko ade ko bleh mintak rakan2 blogger lain siasat dengan lebih detail, tengok keperibadian si mati ni.majoriti geng forwarding kat port klang percaya dia clean, alim dan baik sahsiah nyer.. lagipun dia dah pencen tapi sambung khidmat jer. ok gang, adios - aku kakitangan gomen.

Oleh Tanpa Nama pada AWAS BERJAGA JAGA pada 11/04/07
April 07, 2011


Nota: hahaha.... Suruhanjaya Perkhidmatan Rumah Mayat (SPRM) dah semakin kantoi beb... muakakaka..... VVIP ada yang dah panaih berlengas bontot beb... muakakaka... apa yang tak boleh di Malaysia ni beb.... muakakaka....


sumber: TT

12 IkutSukaLu...::

Mrs. Amad Thursday, April 07, 2011 3:26:00 PM  

SPRM terlampau..siasatlah2..x sabar nak tgu N3 sterusnya..
pasni confirm kes video seks kuno bangang yg tak masuk akal tu tergantung camtu je sbb brite terbaru ni dah kuar..
owh rakyat..bile nak celik ni..?

LeeMalay Thursday, April 07, 2011 4:03:00 PM  

Wow.. canggihnya motor aruah nie.. tentu mahal dia beli....mungkin kerana beli motor nie dia kena suspek...orang vvip jer pakai motor camnie...klu setakat PM,TPM tak layak guna....bro..

Wa respek la dgn sprm nie...

Ucapan salam Takziah buat keluarga aruah....Al-Fatihah.....

Anonymous,  Thursday, April 07, 2011 4:58:00 PM  

pasal demo kat wisma kastam hanya keluar kat sinar harian harini,begitu gak cerita sahsia arwah..al-fatihah

MOH KEMBARA Thursday, April 07, 2011 7:41:00 PM  

Salam Yob ISA, kira SPRM ni dah jadi cam rumah mayat. Padan muka diorang kena dakwa dan menjawab...tuhan nak tunjuk. Kes TBH cuba nak kelentong, kena Cina pulak tu. Skang kena yg Melayu, mana nak lari?

tinta da'ie Thursday, April 07, 2011 9:22:00 PM  

klu tiada pertimbangan dosa pahala akhirnya nyawa org lain yg tergadai..

wahai rakyat malaysia!
tolonglah celik..
jgn dok butakan mata menilai kebenaran..
jgn pejamkan mata melihat kebenaran kerana habuan dijanjikan UMPornoUpco BN

al-fatihah utk arwah..
takziah utk keluarga arwah
moga tabah atas ujian ini..

tinta da'ie Thursday, April 07, 2011 9:22:00 PM  

klu tiada pertimbangan dosa pahala akhirnya nyawa org lain yg tergadai..

wahai rakyat malaysia!
tolonglah celik..
jgn dok butakan mata menilai kebenaran..
jgn pejamkan mata melihat kebenaran kerana habuan dijanjikan UMPornoUpco BN

al-fatihah utk arwah..
takziah utk keluarga arwah
moga tabah atas ujian ini..

Anonymous,  Thursday, April 07, 2011 9:32:00 PM  

kelakar siot, macam citer omputeh la bro...
1. dia dtg sendiri(xde paksaan) sbb nk hantar dokumen (hanya Allah aje yg tau dokumen tu isinya apa-top secret kot)
2.bley plak pegawai pengiring ke bilik (kuar kejap : mcm terima arahan-dgr citer pegawai sprm tu dh kena gtg keja)
3.then si tertuduh di temui meninggal dunia..

aku yg x skolah tinggi pon bley fikirla...LU FIKIRLA SENDIRI

Anonymous,  Thursday, April 07, 2011 11:53:00 PM  

aku pon pikir cam ko gak TN 9:32,...lucukan....pegawai keluar jap, masuk2 dah x de....tgk dah ada kat bawah....x logik cerita sprm kan, ape pon makhluk yg masih percayakan sprm dan umngok adalah makhluk yg paling bebal sekali

Anonymous,  Friday, April 08, 2011 1:18:00 AM  

takziah wat keluarga arwah,apa nak jd dgn malaysia semakin teruk jd ny,aku takut bala Allah kena kat kita semua sbb bila turunny bala xakan dipilih2 penerimany, ngeri duk dlm negara yg dipimpin org yg batil, yang umprono (lucah),penuh rasuah, gila kuasa,

AZAHAR BIN AHMAD Friday, April 08, 2011 2:05:00 AM  

Apa pun takziah buat seluruh keluarga arwah.Orang berpangkat macam tu pun,orang gomen pulak tu pun depa bunuh macam ayam, inikan pula kita rakyat marhean. Moga-moga sipelaku mendapat balasan yang setimpal atas perbuatannya..Mu nak lari mana la weyyyyy...

Anonymous,  Friday, April 08, 2011 1:21:00 PM  

salam klu korang nak tau dia ni mntk hadir di sana oleh sprm.ketua dia pun tau la di p sana.senang2 jek sprm tu kata dia p sendri.sape nak p sn suka2....

Anonymous,  Saturday, April 09, 2011 5:01:00 PM  

sapa2 yang rajin bolehlah berjalan2 di kampung kastam di port klang then buat penilaian sendiri.. kalau setakat full time kerja gomen boleh ker pakai kereta mewah !
tak payah nak melalak cakap sprm itu dan ini .. sila lawat kampung kastam SPRM dulu ..

tak siar takpe tapu nak kasi lu baca ..jangan ingat lu ajer yg betul ..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP