IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Nak Kahwin Janda Billionaire Meh Sini...!!!!

>> Monday, April 11, 2011


Sesiapa yang teringin dan berhajat nak janda kaya.... hahahaha... lu orang dah boleh get ready sekarang ni..., dah boleh pasang badan beb...., pasal ada sorang tua kutuk dalam sedikit masa ni... bakal mampus keras dalam pusat pengiraan undi beb... !!!!

Maklumat nih... gua dapat melalui kitab nih.. (klik sini)...., tak rugi beb kalau dapat kahwin dengan janda dia nih.... lu orang bakal kaya sampai kiamat... kah...kah...kah....

Kenapa gua katakan dia nih bakal nak mampus tak lama lagi... sebabnya dia dah mula buang tebiat... bercakap pakai lubang juboq Sepol... sebab sebangsa dengan umPORno dan buat pengetahuan lu orang dalam kepala hotak mangkuk2 barisan nasional haramjadah yang ada hanyalah seks, rogol, liwat, rasuah, RM dan bla..bla..bla... yang sewaktu dengannya....

Mana pernah puak2 haramjadah nih bercakap berlandaskan fakta beb... walau tahu pun diorang pura2 tak tahu atas alasan nak perbodohkan rakyat lagi...., takan lah bekas KM Sarawak nih bodoh sangat kot... tak baca fakta yang di bentangkan/di laporkan oleh Ketua Audit Negara, Laporan dari Transparency International berkaitan negeri mana yang paling banyak membawa pelaburan asing (FDI), negeri mana paling kurang rasuah, negeri mana yang mempunyai lebihan perbelanjaan kewangan kerajaan negeri... bukankah semuanya dari negeri2 Kerajaan Pakatan Rakyat.

Dari negeri2 barisan nasional apa pula laporannya... hahahaha... yang gua tau negeri Pahang paling corot beb.. dan banyak hutang dengan Keraaaaajaan Pusat...., punyalah pandai dan cekap keraaaajaan barisan nasional memerintah.... kah...kah...kah....

(oopppsss... lu orang jangan lupa yeaaa... si Taik Mehmut ni bukan lagi Ketua Menteri Sarawak yeaaa... sehingga KM yang Baru di lantik selepas Pilihanraya Negeri Sarawak... hahaha.. dia sekarang ni.. rakyat biasa jer... yang bertaraf penyangak... kalau teringin nak bagi penerajang.. inilah masanya... hahaha...)

So... apa yang penyangak ni dok belasah kekayaan Sarawak selama ini mesti di hentikan now and forever..., sebab itulah penyangak nih dok merapu meraban macam orang tua nyanyuk... tunggu masa nak menjandakan bini muda dia.... hahahaha....


Helllooooo... Taik Mehmut... buaya2 kat Sungai Rejang pun gelak guling dalam sungai tu... dengar lu punya kelentong...., bangsat punya tua kutuk... dah nak mampus pun masih nak perbodohkan rakyat sarawak..., itulah pasalnya kalau dah mentekedarah banyak sangat duit haram hasil dari pemerintahan 30 tahun sebagai Ketua Menteri....

Sekarang ini siapa yang tak pandai menguruskan negeri yang di tadbir.... apa ada pada Sarawak setelah 40 tahun barisan nasional memerintah...???

Itu pasal laaaaa... gua katakan si Taik Mehmut ni dah buang tebiat... mungkin akibat terlebih kemut kot..... kah...kah...kah.... kepala ia pun jadi biol.... hahahaha...

6 IkutSukaLu...::

Pak Long Monday, April 11, 2011 1:21:00 AM  

Salam Isa,
Hang rekomen la bagi hj Jamaludin tue... teruk dah Pak Long tengoknya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Monday, April 11, 2011 1:22:00 AM  

salam
sungai rejang punya buaya baik bro lu silap letak perumpamaan

hancurlah,  Monday, April 11, 2011 2:56:00 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous,  Monday, April 11, 2011 8:19:00 AM  

nadya..? phewwittt

MOH KEMBARA Monday, April 11, 2011 9:35:00 AM  

Salam Yob ISA, aik? Tak tengok ke bakal janda, apa kaler mata dia,...brown ka, ...blue ka?

opisboi Monday, April 11, 2011 11:42:00 AM  

sejak kawen ngan si RAGAD yg pandai menyagad si taik ni makin kuat merapu!@ dah nyanyuk?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP