IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rakyat Perak Kena Kencing... kah..kah..kah...

>> Thursday, April 28, 2011

Sebab dah jadi Menteri Besar Haram

Segala isi perut darah daging pun jadi haram kerana bersumberkan gaji haram

Bila tubuh badan dah penuh dengan benda haram, kepala hotak pun jadi haramjadah...

Mana mungkin seorang Menteri Besar dan selaku Pengerusi PKNP tak tahu menahu pasal MoU dengan PKNP untuk projek di Bukit Merah tuuu..., nampak sangat ada yang tersembunyi kepada pengetahuan rakyat dalam hal nih...


Buta2 jer... rakyat Perak kena kencing dengan Menteri besar haramjadah nih... hahaha... kesian...kesian... pada rakyat Perak Darul Silver... kah..kah..kah...

p/s: lebih baik letak jer.. jawatan Menteri Besar Haram tu... kalau dah tak tau apa yang berlaku dalam negeri.... bangang punya mamak zambry nih...

2 IkutSukaLu...::

Miecyber Thursday, April 28, 2011 4:59:00 PM  

Dr Zamry tak siap homework tu sebab itulah dia tak tahu...

Sony Play Station di ceroboh pengodam

MOH KEMBARA Friday, April 29, 2011 9:56:00 PM  

Salam Yob, kes Rare Earth ni ingat dah tutup buku kat Perak ni. Masa teman keja NGO kat PPinang dulu, dah kempen mintak kilang ni tutup...aikss...ada lagi?!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP