IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pesanan Buat Bloggers Dan Terima Kasih Josh.

>> Friday, April 15, 2011


Pertama sekali gua nak ucapkan terima kasih kepada bro Josh, dalam komennya di sini. Thank you bro...!!!

Josh Jumaat, April 15, 2011 4:31:00 AM  
isa, tolong buang comment nama "hancurlah" dalam post ni http://www.ikutsukaakuisa.co.cc/2011/04/siapa-nak-kahwin-janda-billionaire-meh.html laman web dalam gambar tu ada virus, lebih baik delete comment tu sebelum u punya website di blacklist oleh google. thanks. Keep walking, Josh,
Beliau meminta gua buangkan komen seperti di bawah nih... dan dengan serta merta gua padamkan, nasib gua mungkin agak baik kerana gua tak klik pada link yang di berikan, kalau tidak mampus gua terkial-kial nak menyelamatkan blog nih.... hahahaha....
Padam Ulasan Dari: IkutSukaAku - Isa

Tanpa Nama hancurlah berkata...

isa, siapa kata malaysia tak boleh??

skarang ana tunjuk buktinya.. lihat disini opss sini

isa simpan link ni baik2 dalam blog k..
Lu orang tengoklah pada ayat mamat tu... siap bagi pesanan baik punya kat gua suruh simpan link tu baik2..., jahat sungguh hati budinya... kah...kah...kah....

Guna ganti nama/diri sebagai "ana"... takan orang PAS kot..... hahaha....

So... kepada member2 dan pembaca2 sekalian, jikalau lu orang terbaca komen dalam mana2 blog yang di sertakan link dan minta supaya klik link tersebut... maka berhati-hatilah di jalanraya supaya tak tersampuk dek jembalang perut busuk sampai ke usus tuuuu.....

Gua sangkakan semua jembalang hantu raya pelesit kota dah berkampung di Sarawak... rupanya masih ada saki baki yang tertinggal..... kah...kah...kah....

Lagi sekali gua ucapkan jutaan terima kasih kepada sahabat yang bernama Josh.... bravo bro... Tq...Tq...

5 IkutSukaLu...::

ABU NAWAS Friday, April 15, 2011 12:33:00 PM  

Aku ada baca komen tu dan aku dah agak.. Minggu lepas aku kena serang virus maiware gila babi...

Haram jadah punya orang pengecut..

kakcik Friday, April 15, 2011 12:42:00 PM  

Bukan semua 'dapat tiket' kot! ;-)

Perempuan Lanjut Usia Friday, April 15, 2011 4:18:00 PM  

same le kes kat fb,pantang nampak ade link tunjuk tetek sume laju nak kelik,last2 kene hack,padan muke.haha.
ape nak jadikla.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP