IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PERHATIAN..!!!! Sebaran Segera.

>> Wednesday, April 06, 2011

PERHATIAN..!!!!

Gua baru terima SMS dari Mat Saman Kati (MSK) yang kini berada di Sarawak bersama-sama krew bloggers Pakatan Rakyat, beliau memaklumkan bahawa Blog Al-Banjari kena Hacked.

Sebarang perkembangan atau update berkaitan Pilihanraya Negeri Sarawak boleh di layari di sini - Malaysia Times (klik link).

Harap maklum.....



Kuburkan Barisan Nasional... SPR kaki kencing... barua barisan nasional... hahaha...

9 IkutSukaLu...::

MOH KEMBARA Wednesday, April 06, 2011 7:24:00 PM  

Salam Yob ISA, bape banyak blog diorang nak hack?

matsamankati Wednesday, April 06, 2011 7:26:00 PM  

TQ Bro. Sekarang kami masih mencuba untuk mengembalikan blog Albanjari. Frontpage sudah boleh dibuka, tetapi Albanjari masih belum boleh masuk dashboard.

leekonyou Wednesday, April 06, 2011 7:34:00 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Isa Wednesday, April 06, 2011 7:38:00 PM  

lee kon you;

lu punya komen di padam... pasal banyak sangat sebut kemaluan bapak lu... lucah aaarrr...

kah kah kah...dah sunat lom leekonyou ni...kah kah kah,  Wednesday, April 06, 2011 7:39:00 PM  

kah kah kah...leekonyou wa nak bunuh diri jap kat SPRM...kah kah kah

wa bunuh diri nanti LU suruh satu umporno usung wa punya mayat...k...hahahaha

baru betul LU tak macyam PAS...kah kah kah

kah kah kah...batang pisang dah tebang dah...kah kah kah,  Wednesday, April 06, 2011 7:41:00 PM  

bro ISA...kah kah kah

wa baru jeh nak layan mamat tak sunat tu...warghkakakakah

radens albanjari Wednesday, April 06, 2011 8:07:00 PM  

salam bro,
blog wak dapat diselamatkan semula. Tak sia-sia aku bawak pakar IT ke dalam team ini. Azmi namanya. Sejam lebih blog tiba-tiba ghaib dari blogspera. Nak masuk dashboard..dashboard pun hilang. Aku nak bukak mcmana? Dgn email2 pun kong tak boleh nak dibuka bro..!

sawan jap aku ! Itu yg MSK sent message tadi, pasal semua pintu(ikhtiar) dah digunakan tapi tetap gagal nak masuk.

Kini, albanjari online sudah boleh dilayari semula dengan p/w baru 3 batu punya panjang, kalau depa hacked juga p/w baru aku ni..memang dahsyat giler punya hacker..!

albanjari

Almy Sunday, April 10, 2011 12:59:00 AM  

ish, xtaw la nk komen cmna g..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP