IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PEMBERITAHUAN: Blog Al-Banjari Dah OK..

>> Wednesday, April 06, 2011

radens albanjari berkata...

salam bro,

blog wak dapat diselamatkan semula. Tak sia-sia aku bawak pakar IT ke dalam team ini. Azmi namanya. Sejam lebih blog tiba-tiba ghaib dari blogspera. Nak masuk dashboard..dashboard pun hilang. Aku nak bukak mcmana? Dgn email2 pun kong tak boleh nak dibuka bro..!

sawan jap aku ! Itu yg MSK sent message tadi, pasal semua pintu(ikhtiar) dah digunakan tapi tetap gagal nak masuk.

Kini, albanjari online sudah boleh dilayari semula dengan p/w baru 3 batu punya panjang, kalau depa hacked juga p/w baru aku ni..memang dahsyat giler punya hacker..!

albanjari
Rabu, April 06, 2011 8:07:00 PM

Ok.. kepada semua pembaca blog Al-Banjari, di atas adalah titipan komen dari beliau yang gua petik dari n3 sebelum ini "PERHATIAN: Sebaran Segera".

Kepada krew bloggers Pakatan Rakyat di Sarawak, kita doakan semoga sukses dan lawan tetap lawan.... kalah menang belakang kira.. walau kita tahu padang perlawanan tidak rata.

Terutama sekali dengan peranan SPR yang macam cipalat.. anjing barua barisan nasional... !!!! muakakakaaaaa....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP