IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pelakonnya Ialah....???

>> Monday, April 04, 2011


8.30pm bertempat di dot..dot..dot... hahaha

Video seks memang sah tulen... tidak di nafikan...

Pelakonnya ialah....... ???? hahaha.... masak ranum beb.....

Ini kes polis bhai....!!!!

chow..... chin... chow....

10 IkutSukaLu...::

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Monday, April 04, 2011 8:15:00 AM  

buleh menang oscar agaknya tahun ni..terkesan benar lakonan itu

lobai kampung,  Monday, April 04, 2011 9:40:00 AM  

BRO..SAPO BRO!

JGN MAIN TRICK MCM NI..DEBAR2 DEN BRO!!

paktuakeria,  Monday, April 04, 2011 11:15:00 AM  

lol bro.habaq le bro.tak sabau nih nak tahu jembalang tu.bagi klu le bro

mael,  Monday, April 04, 2011 12:00:00 PM  

sapa bro.. yg pasti bkan anuar.. kalau anuar dah penuh dah lam blog pro unmgok tu..

jai,  Monday, April 04, 2011 2:38:00 PM  

Lu bikin suspen maaa...

Kah kah kah...

hantu blog,  Monday, April 04, 2011 3:06:00 PM  

Ketepi ketepi ketepi ketepi..... cepatle awak nak tau bebenor sape yang deme kate tu...

umno lancau Monday, April 04, 2011 6:47:00 PM  

aku teka pelakon dia sama ada najib, rais yatim,hishamudin,samy bellooo,musang hassang, atau sesiapa sajelah janji orang umnoporno...ingat umno ingat maksiat... HIDUP MELAYU, MARI ORANG MELAYU(UMNOPORNO) SEMUA KITA GOYANG TELOR... Pak Lah ada sihat ka??????????????bahagia betoi pak lah na la ni sampai abih boroiii perut dia...

MOH KEMBARA Monday, April 04, 2011 9:00:00 PM  

Salam Yob ISA, amboi-amboi...bape rega popcorn tadi?

Almy Monday, April 04, 2011 11:58:00 PM  

ISA, gua dah upgrade blog gua..
dulu akukeini2.blogspot.com
skrg akukeini.com
update la dlm blogroll ISA, gua dok dlm kategori RENCAM sebelum ni.. Tp law ISA nak buang gua dari bloglist, buang la.. tp gua nk nges la.. Wuhaaaaaa!!!!

Almy Tuesday, April 05, 2011 1:11:00 AM  

ISA, lu mmg sporting gila.. Gua minta dok kt bawah, isa bagi kat atas..thanks bro..gua benti nanges dah ni... ^_^

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP