IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Nyanyi Dalam Hard Rock..???

>> Saturday, April 30, 2011

Dari hotel naik ini

Menuju ke sini



Dengar Najib Mongolia nyanyi lagu nih... (lagu terdesak dalam Hard Rock... hahaha.. ) boring...

Terus blah... melepak di sini...
(lu orang teka.. ini pemandangan matahari naik atau terbenam)
tempat : Surfers Paradise, Goald Coast.

9 IkutSukaLu...::

Lebai kecut,  Saturday, April 30, 2011 9:43:00 PM  

Tak baik fitnah2 orang

Abbs Saturday, April 30, 2011 9:50:00 PM  

lu ni beb buat gua suspention jew lew.. gua lempang lu kang baru tau.. kahkahkah, yoyo o jew gua bukak blog lu.. ingat betui lew.. suspen tahap dewe.. jeng jeng jeng.. rupe2nye lagu elton john ? kahkahkah..

Isa Saturday, April 30, 2011 10:11:00 PM  

Lebai Kecut;

Lu hayati lagu tu dan link yang gua bagi... frustrated tuuuu... hahaha...

Isa Saturday, April 30, 2011 10:12:00 PM  

Abbs;

Betul la tuuuu... lu dengar lagu jer..., lu tak baca link.. pasal tu lu angin beb... hahaha...

Atikah Binti Rostam Sunday, May 01, 2011 12:07:00 AM  

Apa barang lagu Sir Elton John! Jambu! hehe gurau aja donk!

"Hey kid, got something to say
But you won't listen anyway
I am only tryin' to help you
But you get further every day
WE(aku dn Nuno yg hensem) think your head is getting bigger
Hey kid, some good advice
To bring your bitches(maaf) down to size
Some modesty would suit you better
So why don't you give it a try"
-->Kid Ego nyanyian Extreme <3

*Minum revive isotonik sebelum tengok vid ni! Epic!

p/s: Entri terbaek! ;)

Isa Sunday, May 01, 2011 12:08:00 AM  

Atikah;

Itulah yang di rayu oleh si Najib... kah...kah...kah...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Sunday, May 01, 2011 3:29:00 AM  

pergi aus tak kabo kabo.. checerta cheta

sheikh teluk intan Sunday, May 01, 2011 8:10:00 AM  

Salam Isa,

Sambil aji Najib nyanyi lagu ini dan main pianonya ikut gaya Sir Homo Elton John, air matanya menitik kerana teringatkan kegagalannya untuk membuat Pas suka dan peduli padanya.

"What have I got to do to make Pas love me

What have I got to do to make Pas care

What do I do when lightning strikes me

And I wake to find that pas're not there

What do I do to make Pas want me

What have I gotta do to be heard

What do I say when it's all over

Sorry seems to be the hardest word

It's sad it's so sad

It's a sad sad situation".

Dan si FLOM yang turut mendengar nyanyian suaminya terus rebah kerana ketiadaan oxygen. Sedih sangat dia, harapan suaminya tak kesampaian.Oh it's a sad sad situation.

Syabas Isa kerana buat teman terasa sayu tapi teman dapat menikmati oxygen lagi!!!!

Anonymous,  Sunday, May 01, 2011 10:48:00 AM  

mmg itu perangai nya bro dari dulu kini dan selama nya... lu ingat mcamana dia dapt Kak Semah tu? hehehe He used the same qords la tu...hehehe

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP