IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mentaliti Ketua Pemuda Cawangan..???

>> Thursday, April 07, 2011

Pagi tadi melepak breakfast bersama puak2 udang galah sepit biru... kah..kah..kah... seperti biasa tahap cerita gampang mesti keluar punyalah.. dan tak habis lagi dengan kisah video seks dan DNA Anwar Brahim.

Bagi diorang segalanya adalah rekaan dan ciptaan Anwar sendiri... apakah puak2 tu takda otak untuk berfikir ke...??? Kadang2 gua pun hairan bin ajaib jugak dengan cara pemikiran puak2 umnoapco nih... style pemikiran jenis one way jer... takda timbal balas... pelik kan...???

Gua dengar cara diorang bercerita betul bersungguh2 cuba menyakinkan bahawa Anwar Ibrahim ni... seolah2 bapak segala kejahatan di Malaysia... macam real jer...., apabila melihat reaksi pendengar yang lain... ada yang mencebik mulut, ada yang mempersoalkan dengan fakta yang bernas sehingga menimbulkan suasana tegang semeja... akhirnya ambil langkah pedulikan jer... cerita puak2 karat biru nih...

Satu jer... ayat yang di lontarkan kepada ketua pemuda cawangan yang galak bercerita pagi tadi;

"Dah kalau semuanya adalah rekaan dan ciptaan permainan politik Anwar Ibrahim, jikalau suatu hari nanti dalam satu keramaian tiba2 Anwar Ibrahim kena tembak kat dahi dan tumbang... Apakah itu juga rekaan dan ciptaan beliau...??? Perghhhh... dasat gileeerrrr permainan politik Anwar Ibrahim.... tak sayang nyawa ke...???"

Terkedu Ketua Pemuda Cawangan yang bangang wal bodohi tuuuu....^%^%&^**....

Nota: Itulah tahap mentaliti kebanyakkan Ketua Pemuda Cawangan umPorno... sememangnya diorang pilih yang jenis lurus bendul, gedebe dan bodoh tahap gaban... supaya senang untuk diperbodohkan menjadi lembu umPorno... kah..kah...kah...

Dan kes mamat yang gua maksudkan ni.... masih tak selesai lagi, kes duit jersi bola untuk cawangan umPorno tersebut tak tau pi mana..., budak2 bola dah mengamok..., Donald Lim kata dah bagi... dia pulak main bangau oh bangau... gua nak tunggu dan lihat kepala sapa yang bersepai dulu... kah...kah...kah.... mampuih pi kat lu orang laaaaa....

Umporno... dari pemimpin atasan sampai ke pemimpin bawahan yang paling cokia... semuanya kaki songlap duit... kah..kah..kah...  sifat Amanah/Jujur tak pernah ada dalam kamus kemanusian diorang...

Jadi... apa bezanya antara Ketua Pemuda Cawangan dengan Ketua Hakim Negara... kah..kah..kah...

4 IkutSukaLu...::

ada otak,  Thursday, April 07, 2011 7:46:00 PM  

bro Isa,gua nak kongsi skit,
dlu kat tmpat kerja gua ada sorang hmba Allah ni(umngoek totok,engineer lg,tp otak cam bdak tdka kemas),dia ckap UMNO tu betul,parti yg baik sbab slalu menang dan dpilih rkyat sjak mrdeka..dan PAS itu parti yg pnipu,xbleh pakai sbb slalu klah p'rya..
gua x nak la sbut ayat hdis psl prjuangan islam,psal media pncacai,psl tipu2 semua..gua cuma tnya dia..kenapa dia x sokong zionis israel & USA,yg slalu menang perang lwn plstin & org islam?adakah plstin itu pehak yg salah sbab asyik kena bunuh kat regim?..lepas pd tu,bila trsmpak gua dia asik tngok kaki je..huu2..

Isa Thursday, April 07, 2011 8:13:00 PM  

ada otak;

diorang semua telah di diktrin sebegitu rupa... apa boleh buat bro...

hahaha

Anonymous,  Friday, April 08, 2011 1:27:00 AM  

apa nak wat bro, gua jumpa ada yg ckp
kalu toreh lengan dia darah yg kuar darah umprono, satu lagi ckp mati hidup balik pn x kan tingalkan umprono, dasat punya ilmu mati blh idup balik bro, da otak diorg ni byk yang duk kat kpl lutut nak wat cam ne

budakboy,  Friday, April 08, 2011 5:09:00 PM  

salam. pasal video seks terbaru ni, sepatutnya am no more perlu buat rehearsal dulu sebelum ditayangkan. Check mana yg tak kena. semua dah ok, baru ler buat tayangan. Real gitu bah. tak ler ada komen pasal janggut, pasal perut boroi, pasal tulisan Siam (sure edit atau rakaman dibuat di Bangkok) dan yg mustahaknya tak ler orang kata dato T masih ketinggalan teknolgi sebab buat video hitam putih (sure depa kata.. tu rakaman CCTV).. hehehehe

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP