IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

The Memory Remains...

>> Wednesday, April 13, 2011



Lagu dari kumpulan The Unwanted yang dinyanyikn semula oleh kumpulan rock dari Jerman iaitu Darksky.

Untuk olahan apa itu Rock Melayu.... lu orang layan kat sini... baru padan muka rockers2 jadian... hahahaha....

Gua tengah tunggu lagu Rock dari Pehin Lebanon nyanyi "Master of Puppets"... apa macam dia punya bunyi haaaaa....??? muakakakaaaaa... soundcheck kat sidebar bawah tuuuu...

Ohhh... selama ni... semua Agensi Keraaa jaan barisan nasional layan Metallica .... hahahaaaaa...

Tapi gua lebih suka layan The Memory Remains kat bawah nih..... bontot sepol baukari pun ada sebut  woooo..!!!



hehehe.... ini baru rock.... hehehe...

2 IkutSukaLu...::

mael,  Wednesday, April 13, 2011 10:03:00 AM  

bro isa, apa dah jadi ngan malaysiakini dah 2 hari xboleh masuk nie.. kena godam ka nie..

tukang kata,  Wednesday, April 13, 2011 11:28:00 AM  

memang kena godam pun lahanat cibai mana yang pi attack pulak sahih upahan taik mamut kalau eskay dia tokey cd porno yang dilindungi, tapi mamang celaka besaq la orang tu

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP