IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Manusia Tertua Di Dunia Masih Hidup Di Malaysia.

>> Sunday, April 03, 2011

Setakat yang gua tau manusia tertua di dunia adalah Rebecca Lanier berumur 114 tahun, tetapi Guiness World Records sudah silap banyak beb.... apakah makhluk barat (omputih) nih dengki dengan Malaysia atau orang2 Asia...???

Diorang tak buat research ke... di Malaysia sebenarnya masih ada manusia yang paling tua di dunia dan diorang tak nak iktiraf... gua harap Perdana Menteri Malaysia - Rosmah Mansor dapat berbuat sesuatu kepada Guiness World Records nih... kasi sound sikit... jangan malukan Malaysia...

Buktikan Malaysia Boleh...!!!! umPorno Boleh..!!!! Malaysia Boleh..!!!! bn Boleh..!!!! Malaysia Boleh...!!!!

Jika Guiness World Records tak mau iktiraf... gua cadangkan Malaysian Book of Records dapat mengiktirafkannya.... cepat... cepat... pergi cari pakcik tu... sebelum dia padam....

SIBU 2 APRIL : Walaupun dilahirkan pada tahun 1880 dan sudah lama meninggal dunia, Mohamad Mahli Sulong masih dalam senarai daftar pengundi untuk pilihanraya negeri Sarawak bulan ini, menurut sebuah pertubuhan bukan kerajaan.

Sibu Election Watchers (SEW) berkata kes Mohamad Mahli adalah contoh terbaru untuk membuktikan senarai pengundi Suruhanjaya Pilihanraya masih belum dikemaskini.

Jurucakap SEW, Wong Meng Chuo berkata Mohamad Mahli disenaraikan sebagai pengundi untuk N49 Nangka dan tempat mengundi beliau adalah SK Perbandaran Sibu No. 3 at Jalan Bandong.

Pada pilihanraya kecil Sibu tahun lalu, SEW mengesan 208 pengundi yang dilahirkan lebih seratus tahun lalu namun masih dalam daftar pengundi SPR, akhbar The Star melaporkan.

Justeru, SEW menolak jaminan Timbalan Pengerusi SPR Datuk Wan Ahmad Wan Omar yang mendakwa daftar pengundi SPR sudah “dibersihkan.”

“Kita kesal kerana SPR masih belum melaksanakan tanggungjawabnya dengan baik. Kami percaya daftar pengundi yang bersih amat penting untuk memastikan pilihanraya berjalan secara adil dan bebas,” tambah beliau.
Perghhhh.... berita kat atas tu... memang tak bleh blah beb... apatah lagi setelah jaminan dari Timbalan Pengerusi SPR Datuk Wan Ahmad Wan Omar yang mendakwa daftar pengundi SPR sudah “dibersihkan.” seperti yang telah gua publishkan di sini tempohari.

So... amacam sekarang nih... masih nak percaya lagi dengan SPR...????

hahaha... sememangnya dah sah serta di jamin 110% oleh Zul Kulim, Jakim, Sirim dan ISO bla... bla... bla... tak perlu di pertikaikan lagi bahawa SPR ni adalah Anjing2 Keparat umPorno/barisan nasional....  !!!!


Kepada Timbalan Pengerusi SPR Datuk Wan Ahmad Wan Omar, lebih baik lu letak jawatan dari SPR daripada makan gaji buta dan menjadi anjing suruhan umPorno.... bikin malu bangsa dan agama jer...!!!!

2 IkutSukaLu...::

Yong Sunday, April 03, 2011 2:55:00 PM  

Nanti orang yang lahir tahun 1880 itu datang dengan gagah perkasa seperti baru berusia 20an atau 30an untuk mengundi. Patutkan kita minta doctor sial buat ujian DNA dulu baru mengundi? Hahaha.

5sal,  Sunday, April 03, 2011 4:59:00 PM  

As Salam bro isa!Wa nak cakap lu pasai tu la Tok Wan jadi Timbalan SPR ja wa harap dia akan jadi timbalan sampai padam sebab ni terlampau benggap sangat.jadi pencacai yang tahap????????????????Wassalam!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP