IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jika Benar... Selamat Tinggal Barisan Nasional...!!!!

>> Tuesday, April 12, 2011

Penganalisis dan pemerhati melihat pilihan raya paling cepat akan diadakan pada Jun atau Julai atau pada Oktober memandangkan Ogos dan September merupakan bulan Ramadan dan sambutan Aidilfitri manakala November umat Islam akan menunaikan haji.

Pengetua sebuah sekolah rendah kebangsaan Cina di Selangor berkata notis pemberitahuan seumpama itu biasa dihantar oleh Kementerian Pelajaran sebulan atau dua bulan sebelum pilihan raya umum diadakan walaupun tiada sebab yang dinyatakan.

“Tapi notis seperti ini boleh menjadi petunjuk pilihan raya dan biasanya ia tepat,” kata pengetua yang enggan namanya didedahkan.

Menurut Sin Chew Daily lagi, setakat ini sekolah yang menerima notis pemberitahuan itu tidak banyak dan pilihan raya umum akan diadakan berpandukan sokongan rakyat terhadap Barisan Nasional (BN) pada pilihan raya negeri Sarawak. - MI


Apalagi beb... standby jelah... masa yang di nanti dah tiba... ajal blog ikutsukaaku pun dah dekat... hehehe...

Tumbang jer... barisan nasional... seperti yang gua janjikan di awal era gua bergoblog nih.., blog ini akan di letupkan.... selamat tinggal barisan nasional/umPORno dan selamat tinggal blog kurang ajar....

Janji tetap di kota.... barisan nasional dan umPORno yahudi laknatullah ini tumbang dari persada politik negara maka matlamat gua dah tercapai... walau sumbangan gua hanya sebutir zarah... gua tetap puashati.... pi mampus lah dengan bn.umPORno.... hehehe....

14 IkutSukaLu...::

sekamar rindu Tuesday, April 12, 2011 1:32:00 AM  

salam..tuan

tuan..saya.tak sabar nak pangkah dah ni..

Isa Tuesday, April 12, 2011 1:36:00 AM  

brutal;

lu aminkan siapa...???

Isa Tuesday, April 12, 2011 1:36:00 AM  

sekamar rindu;

Mohyeddin Yassin dah merayu tu... hehehe...

jai,  Tuesday, April 12, 2011 2:06:00 AM  

Ish ishhh...

Lu umpama dah menang dalam pertempuran lu nak letupkan diri sendiri pulak???

Pelik...

Jangan macam tu bro.

Isa Tuesday, April 12, 2011 2:49:00 AM  

jai;

sayang jugak lu kat gua eekkk... hahaha...

Tiada yang pelik dalam dunia ni bro...

cucuopah,  Tuesday, April 12, 2011 6:43:00 AM  

Ya....pi mampuihlah umporno. Wa pun dah tak sabaq lagi dah. Umporno kojol rakyat Malaysia sejahtera.....hahaha.

Isa Tuesday, April 12, 2011 6:45:00 AM  

cucuopah;

boleh ke.. umPORno tu kojol wak...???

Anonymous,  Tuesday, April 12, 2011 7:58:00 AM  

Jangan macam tu...kalau ye pun UMporNO kalah (boleh ke diorang kalah?) blog kau kena teruskan sebab UMporNO ni selagi x mati, selagi itu lah dia menipu..

Anonymous,  Tuesday, April 12, 2011 8:07:00 AM  

eh kalau lu benti sape nk lwn papur araqs....heheheh....

langhafur Tuesday, April 12, 2011 9:38:00 AM  

Lagi 1 petanda PRU dah dekat - kakitangan awam akan dapat bonus..tungguuuu

Anonymous,  Tuesday, April 12, 2011 9:52:00 AM  

lagi ganas kalu lo baca yasin 4o hari dan minta pelakun filem blue arahan datuk eskay tu meletup pecah perut.

selampit Tuesday, April 12, 2011 7:45:00 PM  

aku harap takyah la ko nk tutup blog ni...nnti aku tak tau nk wtpe ngn tenet,,,teruskan la bro...aku sokong blog ko ni...lame dh folow.... aku pnye blog pun punca dari ko..hidup PR..mampos keparat UMPORNO -karong perak-

jerombong,  Tuesday, April 12, 2011 10:42:00 PM  

kalu bn di sarawak bungkus rasanya xjadi lagi pru13, yg pasti geromblue bungkus nak blah dulu le...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP