IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jahatkan Permainan Mereka...!!!!

>> Tuesday, April 05, 2011

hahaha... video yang di upload dalam youtube bertahan selama 11 jam sahaja di alam maya... sekarang nih dah kena block oleh YouTube atas sebab2 tertentu...

Gua yakin ramai yang sempat tengok video 1.47 saat tersebut dan terpulanglah kepada persepsi masing2 untuk membuat penilaiannya...

Gua juga meranjau ke serata blog kawan2 dan membaca komen2 yang di tinggalkan oleh pembaca di mana 90% mengatakannya bukan Anwar Ibrahim...!!! Kamera edit dan pelbagai lagiiii......

Persoalannya... samada ianya anwar ibrahim ataupun tidak, ianya tidak menjadi isu di sini, yang perlu di persoalkan adalah bagaimana video tersebut boleh terlepas ke tangan individu yang tidak bertanggungjawap...??? Bukankah ini kes Polis...!!!! Dan setahu gua si Eskay mengatakan dia dah serahkan master tape (Video Asal) kepada polis...

Apakah ada salinan lain dan tidak di serahkan kepada Polis, malahan sehaluan pula dengan apa yang di perkatakan oleh Najib Razak... "biarlah rakyat yang menilaikannya", seolah-olah merestui supaya di pertontonkan kepada rakyat...

Adakah ini game Pilihanraya Negeri Sarawak..., jika yeaaa... nampak sangat desperadonya puak2 umPorno yahudi laknatullah untuk memenangi hati rakyat dan membunuh karektor Anwar Ibrahim dan Pakatan Rakyat.

Dalam n3 sebelum ini "Pelakonnya Ialah..???"..., ada juga member2 bertanya dengan gua... "dalam youtube takda lagi ke..."..., so... siang tadi sudah terjawap melalui youtube..., timbul pula persoalan baru dan menjadi tanda tanya pada soalan member gua tu... siapa dalangnya...???

Lu orang agak2... siapa punya kerja yang rajin sangat mengUPLOADkan wayang seks pendek di youtube....???

Jahatkan permainan mereka...!!!!

Gua sendiri tak berani nak mengesahkan itu Anwar atau tidak... kerana gua tidak mengenali Anwar Ibrahim secara peribadi..., gua hanya mengenali beliau secara dekat (paling dekat) sewaktu pertemuan di Lake Garden Club 2 tahun lepas..., dan 2 kali pada tahun lepas, jadi agak tidak adil bagi gua untuk membuat penilaian berdasarkan susuk tubuh dalam gambar hitam putih dengan tayangan 1.40 minit.., dosa menonton pun ntah terampun ntah tidah... nauzubillah....

Namun begitu... nurani gua masih tertanya... mengapa rakaman di buat dalam bentuk hitam putih...??? Bukankah camera telefon (mobilephone) yang kita gunakan sekarang ini sudah dalam bentuk warna...???

Apatah lagi dengan teknologi kamera hari ini... sudah pasti canggih manggih kan..., takan lah... ketiga-tiga ekoq malaun yang bergelar Dato dan Tan Sri duit juta-juta dalam bank tak mampu nak share (kongsi/ tong tong) keluarkan wang RM10 riban untuk meRosmah Mansurkan membeli kamera yang paling canggih bagi menjahanamkan Anwar Ibrahim...

hahaha... dalam bab kamera untuk rakaman jer... lu orang dah boleh gelak ketawa guling2 kat depan Mahligai Putrajaya dengan kebodohan ketiga-tiga Dato dan Tan Sri yang sememangnya bangang tuuuuu.... kah...kah...kah....

Dan pembikinan pilem dengan kamera hitam putih tu jugak... (ooopppsss... bagi manusia yang ada akal fikiran sahaja, kalau yang jenis pencacai umPorno tuuuu... memang dah takda ubat dah... diorang semua pikiaq pakai kepala lutut jer...) lu orang dah boleh nampak adanya niat tak elok dengan rakaman tersebut... apa motifnya di buat dalam bentuk hitam putih...??? Lu orang pi tanya budak tadika Kemas... pasti diorang boleh jawap dengan bangganya... kah...kah...kah....

Cukuplah.. gua tinggalkan persoalan di sini untuk di fikir-fikirkan oleh semua orang... supaya kita semua tak menjadi bodoh dan di perbodohkan oleh puak2 jahiliyah umPorno yahudi laknatullah....


Berdasarkan kronologi dan senario dari tarikh mula kes nih meletop dan pengakuan tiga badigol baghal tuuuuu... hinggalah ke hari ini..., gua teramat yakin ini adalah permainan politik kotor puak2 bebal umPorno yahudi laknatullah bagi meraih keyakinan rakyat dengan memburukkan dan menjahanamkan Anwar Ibrahim....

34 IkutSukaLu...::

mahaza Tuesday, April 05, 2011 1:22:00 AM  

kena respek wooo.. rakaman rahsia ni ada copyright : tapi tulih siam.

Phaholyothin Road Bangkok Thailand 10400 Copyright 2011.

letih la... aku ingat tokey buat video utk pasaran tu dah mngadu kat youtube sebba dia takleh buat duit.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Tuesday, April 05, 2011 1:56:00 AM  

ada org siam kan geng dato tu..he he he

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 2:22:00 AM  

bodo sial video hitam putih. xlogik langsung zmn skg stil rekod gne hitam putih. dorg duk bg video nie htam putih sbb sng nk edit. bongok pnya umngok

Aku Peduli Apa @ APA Tuesday, April 05, 2011 3:37:00 AM  

Confirm pelakon tu bukan Anwar..
Aku pasti confirm bukan dia..

Aku rasa pelakon nya laki Wan Azizah Presiden PKR...Wakaka

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 4:05:00 AM  

tapi setau aku kalo rakam dalam gelap guna vcam infrared mesti hitam putih. sah bilik tu gelap sbb tu depa guna infrared night version. biasa tgk video mcm ni. discovery channel dgn netgeo pun biasa gambar hitam putih kalau scene diambil waktu malam. lu kena banyak belajar pasal media lagi bro. kalu lu amik gambar sendiri lepas tu pasang di tv or komputer pasti lu akan nampak besar skit dr biasa.

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 4:17:00 AM  

kalo kamera infra red napa ada bayang2 kat belakang dia,lagi satu kalo infra red mata akan bersinar ni x pon

Raden Tuesday, April 05, 2011 6:45:00 AM  

anon 4:17:00 AM... tu infra red versi UMNO/BN...

bodo tul nuar ni... nak projek bole ajak org lain ikut... msti kantol nyer...

dato t ckp nuar projek kat hotel sekitar KL... tapi bole ada copyright siam lak tu...

Yong Tuesday, April 05, 2011 7:26:00 AM  

Ya Allah ampunilah dosa Yong kerana “termenonton” video lucah ni. Yong terpaksa nonton sebab nak buat komen. Yong perturunkan beberapa persoalan:

1. Apesal video ni “blur” je? Filem P. Ramlee yang dah berpuluh tahun usianya tu pun “as clear as RO water.”

2. Apesal bentuk kepala pelakon tu kelihatan sangat lonjong dan flat dibelakang?

3. Mengapa bila closeup, kepala kena “crop”? Kunun ade banyak kamera.

4. Perut nampak boroi menunjukkan lengan yang “berisi lemak.” Beginikah perut dan lengan seorang yang kurus?

Yong bukan peminat DSAI. Tapi selepas episod video ni Yong lebih simpati pada beliau dan keluarganya. Lebih2 lagi pengedar video ni pulak orang yang karektornya telah diketahui buruk.

Waris,  Tuesday, April 05, 2011 8:04:00 AM  

Boleh ke diterima pakai kesaksian seorang bekas PEROGOL kanak-kanak?

Aku Peduli Apa @ APA Tuesday, April 05, 2011 8:23:00 AM  

Amerika yang hebat teknologi nya pun ambik gambar malam tembak peluru pandu pun black white takde color.

Kalau tak tau photography tak usahlah nak buat ulasan bodoh.

ada otak,  Tuesday, April 05, 2011 8:56:00 AM  

geng2 pencacai umporno kat cni tolong respect kami skit..x pyah nak bg komen/hujah bodoh,jgn tunjukkan kebodohan kamu..jgn samakan kami spt insan yg brnilai skotak jajan masa PRK..kami pengguna it,pelayar blog2,insan yg jauh kedepan..,ulasan kamu tu hnya layak untuk media pencacai bee end..bukan dcni..

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 9:28:00 AM  

BZ...

Setuju dengan 'ada otak'.Puakx ni
yang masih menyokong semuanya spesis
BENGONG,BAHALOL,BODOH,BANGANG,LEMBU
KENA CUCUK HIDUNG DAN SEJENIS DENGANNYA.Ada akal letak kat kepala
lutut.

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 9:51:00 AM  

Bro,

1.Ini jenis kamera beli kat jalan pasar ni.

2.Ada orang upah budak hotel tolong pasangkan kamera ni.

3.DSAI dengan Eskay sama perangai.Nalakarupan kata dulupun dia macam bapak ayam gak.Mungkin lepas berpisah DSAI dengan Nala..Eskay pun jadi balaci DSAI yang baru..Jadi Bapak ayam DSAI.

4.Maknakata orang akan ikut je arahan DSAI..alaa..ini biasa orang-orang yang ada kuasa akan dilayan 'entertaint' oleh puak-puak yang nak buat duit terutama kroni-kroni rapat..

5.Setakat bagi service perempuan ni kontaktor malayu,bisness man cina ramai buat benda yang sama keatas kakitangan kerajaan,pemimpin-pemimpin,ahli politik dan lain-lain..

6.Ini dah adi budaya kita lah bro..pengurus bank pun boleh dapat layanan sebegini dari bisness man..

7.semua ini tak mustahil..ada kontraktor kita belanja bawak pi Thai,Bandung,Medan,jakarta,cina untuk menyundal..biasalah ni..

8.Kes sebegini dalam UMNO pun ada,dalam PKR pun ada,dalam MCA,DAP pun ada..dalam pas pun ada nih..alahhh senang cakap selagi nama lelaki,anu boleh tegang,air naik kepala,duit banyak, ada orang sponsor..belasah jelah jalang depan mata..

9.yang malangnya DSAI sudah kena perangkap..huuu..huuu..sebab dia nih banyak sangat fikir tentang politik, masalah sana sini, bila time air naik kepala..dah tak tahan..mintak eskay hantar jalang..

10.Jalang depan mata, lupa pulak nak fikir keselamatan..alsudahnya..terkantoi..haaa..haaa

11.Dah banyak dah orang kita terkantoi kes lucah,seks,bogel,zina dan lain-lain..dah biasalah bro..apa lak tak percaya???Nasha aziz, Wan Norhaslinda, Budak sekolah, romen-romen dalam lif, dalam hotel..ahhhh..banyaklah video macam ni..

12.Aku nak main dengan bini aku dalam hotel pun takut-takut..takut dirakam..

13.Macam nilah bro dan semua blogger..buang masa je pertahankan DSAI ni..mintak je dia berehat kat rumah gandakan amal ibadat.berhentilah main politik sebab dia banyak sangat musuh..bagilah orang lain..

14.kalo dia menang pun bukan boleh dia jadi PM 20 tahun..setakat 5-10 tahun pun belum tentu..masa tu siapa pulak anugerah tuhan yang nak jadi pemimpin???semua sama je 2x5...5x2..tak ada kesudahanya..

anon tanpa nama-ikhtiar selagi bernyawa

aween,  Tuesday, April 05, 2011 9:52:00 AM  

Aku Peduli Apa@ APA karat umno tegar,kalau batu kena air lama2.batu tu lekuk jugak.ni puak rahim tc tu,tak hilang karatnya,kalau hang tuah kata tak kan melayu hilang di dunia,nanti kita cipta peribahasa baru.Tak kan umno hilang ngoknya,tak kan hilang karatnya.

lain kali cakap dgn rahim masa buat sidang media,jangan sampai orang nampak dendam anda,bawa isteri anda pakai purdah,pakai jubah dan tasbih panjang2 kot puak2 lain dari umno boleh percaya,kalau hang cakap kat perhimpunan umno,sambil hang bogel pun umngok memamg percaya,(ialah tak kan umngok hilang karatnya).saya tak tengok kerana haram dan saya langsung tidak percaya pada berita yang di bawa oleh si fasik.

semoga Allah melindungi kita dan orng2 mukmin dari fitnah jahat

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 10:06:00 AM  

Amerika yang hebat teknologi nya pun ambik gambar malam tembak peluru pandu pun black white takde color.

BRO, SILA LIHAT DARI AWAL ADAKAH BILIK TU MALAP???? TAPI NAPA HITAM/PUTIH JUGA?

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 10:10:00 AM  

PERKARA YG TAK BOLEH KITA KETEPIKAN ADALAH UTK MENDAPATKAN PENDIRIAN PIHAK BERKUASA APAKAH MEMILIKI, NENAYANG DAN MENYEBARKAN VIDEO LUCAH BUKAN SATU KESALAHAN????? TANGANI ISU INI DULU....

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 10:39:00 AM  

INSYAALLAH,kalau anda semua sabar menunggu video mahsyar,sume leh tengok real punya,engkau punyakah! aku punya kah!.....

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 10:47:00 AM  

Amerika ambil gambar guna gambar satelit yg jauh beribu-ribu batu, ini gambar cctv, jgn nak perbodohkan org pulak. dari awal bilik tu bukannya gelap, tapi kenapa masih hitam putih. Guna akal la

AKUMELAYU Tuesday, April 05, 2011 11:21:00 AM  

aslmkum(ringkasan)..kepada semua saudara-saudari yg telah terkomen mahupun mengkomen2kan isu ni,sedarkah anda2 smua apa yg telah anda semua katakan dan terjemahkan diruangan ini?apa pun isu yg dibangkitkan oleh ahli2 samada pembangkang atau penyokong sesuatu parti tu adalah utk menykong atau menjatuhkn seseorang..adakah kita menyokong org yg benar?adakah kita menjatuhkn org yg salah?...sedarlah wahai umat akhir zaman bahawa kita semua adalh antara umat2 yg terakhir dan dizaman ini dajjal sudahpun mengumpulkan kekuatan dgn isu2 begini,maksud saya adalah kita akan berperang sesama kita serta saling hancurkan sesama umat dan bangsa..sedarkah anda semua siapa yg mentertawakan kita diblkang tabir?sudah tentu kafir2 yg menjadi tunjang ekonomi negara kita skrg ni..mereka2 itulah yg seronok mengapi2kan kita,menyuap kita dgn duit haram utk membrontak kpd negara..akhirnya bangsa kita juga yg rebah dan menyembah pada mereka,perlu sya nk ingatkan disini "jgnlah kita menjadi penyumbang kpd kemunculan dajjal atau yg lebih menyedihkan kita menjadi tukang pikul tandu utk dajjal meluaskan kuasanya.."semoga anda2 semua menilai setiap tindak tanduk anda semua..tiada gunanya kita bertengkar sesama bangsa hingga secara tak langsung kita mengizinkan bangsa2 lahanat tu merosak ummah kita sesama islam..kita bersyahadah setiap kali bangun tidur dan setiap kali menerima rezekinya tetapi adakah kita ni antara penyumbang kekuasaan dajjal?fikir2kanlah utk anak cucu kita (jika diizinkan allah)yg berbangsa melayu nanti..adakah akan ada lgi msa tu kuasa melayu dibumi melayu kita ni nanti jika kita saling jatuh menjatuh sesama sendiri?siapa(bangsa apa)yg akan untung jika kita terus dgn sikap PHD melayu kita ni?aslamkum(ringkasan)

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 11:24:00 AM  

penyembah anwar sekalian..
sila minta anwar letak jawatan..
anwar tu malaikat ke, tak wat salah??
najib aku tak suka, anwar lagi la aku menyampah, wekkk...

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 11:32:00 AM  

weii infra red punya kamera tapi ada bayg2??? bangang tul la umno korg mmg dah kantoiiii

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 11:33:00 AM  

Kalau ko tak suka Anuar ada aku kesah? kalau ko tak suka najib memang dia kesah. Sapa nak pangkah Barisan najis ni kalau tak org2 macam korang ni?

Otak sekutu2 depa ni bukan kat kepala lutut tapi kat jubur dah ber+ dgn najis. Sbb tulah jadi Barisan Najis.

Dlm kpla pun tak ada lain samada selak kain atau bogel terus. Dia kalau masuk umuq 40 aktiviti memang selak menyelak tak kira kain sapa, kain ABU (anak bawah umur) pun dia selak. Sampai ke tua lah jadi lekat perangai buruk ini. Itu yg di sebut dlm kitabb (sebut ikut hukum iqlabb - Qolqolah syugro) Sbb tu sebelum umur 40 mesti ada anjakan paradigma kearah mendekati tuhan robbul jalil. Itu pun kalau Allah bagi taufik & hidayah. kerana taufik & hidayah dtg atau tak dtg ikut perangai yg tuan punyer badan.


Selak punya selak terselak kain sendiri. Cuba nak bogelkan org terbogel diri sendiri.

Siakap senohong gelama ikan duri
Perogol pelakon pengedar memang Trio T.

Tq Trio T. Muah muah muah....ptuiii Syabbassss... anda telah menaikkan ranking Dato'Seri Anuar Ibrahim ketahap seorg pemimpin yg disegani & di sanjong tinggi. Jadik apa lagi sebarkanlah yg 18 siri lagi yg ada pada anak dara pingitan tuh. Lawan tokey metrowealth pecah panggong 10 juta atau Dr Rozmey 40 juta beb.

Kamik syg DSA. Kamik tahu BN memang Barisan Najis yg jijik.

ULASAN KOMEN TERBAIK,  Tuesday, April 05, 2011 12:42:00 PM  

antara ulasan komen terbaik setakat ini

- kalo kamera infra red napa ada bayang2 kat belakang dia,lagi satu kalo infra red mata akan bersinar ni x pon
Selasa, April 05, 2011 4:17:00 AM

- dato t ckp nuar projek kat hotel sekitar KL... tapi bole ada copyright siam lak tu...
Selasa, April 05, 2011 6:45:00 AM

- BRO, SILA LIHAT DARI AWAL ADAKAH BILIK TU MALAP???? TAPI NAPA HITAM/PUTIH JUGA?
Selasa, April 05, 2011 10:06:00 AM

- kata ada 4 KAMERA?????????

teori Domino,  Tuesday, April 05, 2011 12:53:00 PM  

hahah nie teori gua beb ..

1. kenapa mata tak bersinar kalo guna infra red?..

2. kenapa video tak kaler sebelum lampu bilik tutup .. harus ingat ..IR berfungsi bila keadaan gelap..(lampu belum tutup)

3. kata 4 bijik cam.. agak2 ko lagi 3 cam tu letak mana?..

4. position yang tak logik untuk hiden cam.. cam atas meja jer letak cam tu ..
5. ada cut frame sebelum amoi tu ajak nuar n eskay masuk bilik air.. (ada motion detector???)

tp ape2 pon kita belum melihat keseluruhan video nie... ni hanya mukadimmah..., aku hanya yakin 50-50, tak seperti penjilat umno ..

pandai geromolan nak alih perhatian Pilihan raya sarawak ...

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 1:18:00 PM  

ingat Allah = Beriman

ingat UMNO = sex + fitnah + rasuah + arak + judi

ingat SARKIS = ingat UMNO

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 2:15:00 PM  

cerita sebelum video ni dibuat, korang pergi lah tanya budak2 yg keje kat hotel tu....ni semua dah dirancang!

orang lama,  Tuesday, April 05, 2011 2:33:00 PM  

Video tokey baja risda terbitan sikitol produktion ini ditaja oleh rejim bujang senang gestapo, lokasi hotel 3Trio di thailand

Selalunya kerja2 ngintip nie kerja bahagian perisikan. Org biasa yg tak pro pun boleh buat ikut instruction pada items kalau nak pasang spy cam tu, tengok pada disortion filem dah tau nie jenis video cam night vision lens wide yg berlambak kat pasaran, aku suspek video camera tu krew baja sengaja letak belakang cermin (two way mirror) atau pun dlm bulb lampu dinding.

Pada timing 7-8 saat muncul satu garis hitam di paras lengan pelakon porno upahan seperti mode rendering/split jelas terpapar bentuk badan saiz dan kepala ketara profail yg berbeza dgn dsai, dibaiki touchup biar nampak real dgn filter dlm adobe photoshop seperti buang red eye ...cara jalan terboroii kedepan beb haha ...jauh teramat jauhhhh sekali nak disamakan dgn style jalan dsai.

Saat ke 23-25 melaun boroy tu tunjuk isyarat picit jari tanda remote cam so maknanya krew2 filem jembatan bengkok nie memang dah pakat nak buat video kononnya dsai yg dlm bilik tu tapi terlebih budohh sampai mengkantoi-kantoi diri rejim sendiri uploadd kat yutube plak..haha

saat ke 28-32 toyol baja tu tekan remote menghala ke arah hidden cam sambil diperhatikan oleh pelacur siam dari dlm bilik air dan pelacur tu pun turut memeriksa cermin dan lampu dlm bilk air.

Lepas jebon boncit tu keluor bilik air saat ke 1.15-1.18 lain lar pulakk muka nampak cengkung, badan sasa,janggut terbangg hilang...... terang benderang cam suluh lampu spotligth nie pelakun upahan si kitol,geng trio baja dan rejim &S14L**&^*&&$$$888b!llon%^&hfida_+#@$paku,to1rogllbudk%$B1*rare&^%setan nuklear...

enjit2 semuttt..sapa sakit upload utube

enjit2 semuttt..sapa boroi pasti kantoiiii..

enjit2 semuttt..team si kitol dah makin nyanyukkkkk

enjittt2 semuttt mari kita ramai2 belasah rejim penyamunnn!

BAKAR LYNAS! BAKAR LOJI NUKLEAR! BAKAR REJIM BAJA!BAAKAAARRRR SYSTEM BALACI SI KITOL!!!

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 2:40:00 PM  

dosa maki hamun,caci mencaci org seagama kite lak cm ner??nk suh org pikir dose tgk vid ni jadah..btui kan dlu diri hang tu..

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 5:19:00 PM  

woi anon Selasa, April 05, 2011 2:40:00 PM

org fasik wajib dicela... walaupon seagama..

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 5:46:00 PM  

Manusia yg lagi mudah percaya ialah mengaku muslim tapi togak arak, togak kalsebeg hi hi hi

Hitam putih....ini tahun 2011 la...bodo ka itam putih. Infra red....lu tolol ker,,,,kan ada bayang.
Buncit perut buncit....cit cit

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 8:38:00 PM  

Ha ha ha....banyaknya komen...agak agaknya siapa la yang untung dalam kes ini?
Yang pasti hari ni Utusan meloya pecah rekod jualan!
ha ha ha...melayu melayu

Anonymous,  Tuesday, April 05, 2011 8:39:00 PM  

Ha ha ha....banyaknya komen...agak agaknya siapa la yang untung dalam kes ini?
Yang pasti hari ni Utusan meloya pecah rekod jualan!
ha ha ha...melayu melayu

Hanz Newman Tuesday, April 05, 2011 9:13:00 PM  

Ya Allah! Ampunkanlah agen-agen UMNO yg beriya-riya hendak malukan orang lain tanpa bukti yg nyata. Berikanlah mereka hidayah supaya mereka & kami dapat memperjuangkan urusan agama IslamMu pada jalan yg diredhaiMu. Amin! Yaa Rabbul Jalil!

Kesian aku tengok puak puak ni tak serik dengan dosa & perbuatan menghina orang sampai tahap yg menjijikkan. Overboard! Kesian gak aku tengok orang-2 kita ambik pot sangat cerita 'non-starter' ni .. God-damn-it!

Aku Peduli Apa @ APA Wednesday, April 06, 2011 12:55:00 AM  

Salam semua bro bro.
Saja je nak join komentar kat sebelah sini,tak pernah try sblm ini.

Salah silap harap maaf.Kita bersetuju untuk tidak bersetuju tentang sesuatu isu.Apa pun kita serah je pada Allah tunjukan kebenaran.

Salam semua

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP