IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Blogger Haprak...!!!!

>> Friday, April 08, 2011

Perang saraf PRN Sarawak makin hangat beb...., kali ini gua bukan nak sentuh pasal pasal politik tetapi gua nak sentuh pasal peranan dan pengaruh blogger dalam setiap pilihanraya samada kecil, besar atau negeri...

Sedikit sebanyak peranan blogger juga memainkan peranan besar dalam membuka minda pembaca, samada yang assobiyah kepartian mahupun di atas pagar... memang tak dapat di sangkalkan, sebab itulah di pihak umporno mereka ada kelab blogger mereka yang di peruntukkan dengan budget yang besar, walaupun kecoh sesama mereka dalam soal pengagihan kewangan... dan itu sememangnya lumrah umporno.. jika bab RM... hahaha... sendiri mau ingat...

Blogger PR pula... kebanyakkannya jenis independence, tiada sesiapa yang sponsor. Namun jasa2 mereka ada yang di hargai ada yang tidak, pun bagi gua lebih baik independence daripada berbayar... kerana ianya ikhlas kerana perjuangan menuntut perubahan dan demi hala tuju politik masing2..., kerana jika berbayar ianya lebih sebagai lembu yang di cucuk hidung... seperti blogger2 umporno... menurut arahan pihak yang membayar... apa barang beb....

Ok... malas gua nak berceloteh panjang pasal peranan blogger dan keiklasan perjuangan masing2, hanya pembaca sahaja yang dapat menilaikannya...

Sebagaimana kotornya politik malaysia... begitu jugalah kotornya blogger2 ini... terutamanya blogger2 pro-keaaaaa jaan bn/umnoporno, jika pemimpin mereka suka kepada seks dan isu2 yang menjijikkan maka pengikutnya 2 x 5 saja...

Contoh seperti blogger haprak ini, inikah yang di katakan umporno memperjuangkan Islam dan bangsa... lihat kepada blog sahaja sudah tahu... eeeee... jijiknya.... jauh BBQ dari bara... kah..kah...kah... sesungguhnya umporno dengan kelucahan bagai isi dengan kuku....


Dan pengikut2 blog itu juga bersama2 tumpang saham lucah..., sepatutnya mereka2 yang lebih otai menasihatkan blogger tersebut kepada amal makruf nahi mungkar.... adoiiiiyaaaaiiii... sedih laaaa... nengokkan jenis kepala otak lucah diorang... kah...kah...kah....

Boleh percaya ke... kepada Blog Fasik/Munafik sebegitu (blog kaki tonggang arak/lucah/fitnah)... hanya pembaca yang boleh menilaikannya.... hahahaha....

7 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, April 08, 2011 7:23:00 PM  

blogger yang bodoh ni bro.. x napk keislaman langsung.. mmg mcm freemasonry dh puak2 umno ni..

cucu datok mandaliar,  Friday, April 08, 2011 10:07:00 PM  

aku baru buka blog bloger haprak.....best juga tengok gambau mak dia telanjang.....gambau bini dia pun ada juga....stim juga di buatnya aku.....betul2 punya haprak punya si bangsat tu

Anonymous,  Saturday, April 09, 2011 1:01:00 AM  

bloger umprono takyah nak di baca..semua cita bodoh dan menyakitkan hati..hanya yg bodoh dibenarkan..tulis kerana RM macamtu la cita...pastu kata pejuang islam,kepala bapak dia...

Prince Sunday, April 10, 2011 11:48:00 AM  

Assalamualaikum...

Hisshhh yang benar diterbalikkan yang terbalik cuba dibetulkan (tapi makin padah)....

Blog haprak tulis seperti orang yang jahil ..

Xperiksa btol2 dh main tuduh2..

p/s: itu kew bog pejuang islam (fisabillillah) melambangkan setan ada lar.....!

Prince Sunday, April 10, 2011 11:50:00 AM  

Assalamualaikum...

Hisshhh yang benar diterbalikkan yang terbalik cuba dibetulkan (tapi makin padah)....

Blog haprak tulis seperti orang yang jahil ..

Xperiksa btol2 dh main tuduh2..

p/s: itu kew blog pejuang islam (fisabillillah) melambangkan setan ada lar.....!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP