IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anwar Ibrahim... lu memang hebat bro....!!!!

>> Tuesday, April 05, 2011


Gua pernah cerita dengan lu orang, kisah gua kena kejar dengan polis di sini.

Kalau macam tu punya pecut... Evo 10 gua boleh jejak Ipoh dalam masa 1 jam..., dan dengan pecutan yang konsisten cecah 320km/j... lu orang agak2 gua boleh sampai Thailand dalam masa berapa jam... cepat2 cari calculator buat kiraan jam... hahaha...

Walau apa pun gua masih tak boleh lawan kehandalan makhluk "Anugerah Tuhan" iaitu Bro. Anwar Ibrahim... wa cakap lu.... dia memang cekap beb... ntah ilmu apa dia pakai pun gua tak tau...., cuba lu orang bayangkan... jeng..jeng..jeng...!!!!

Opppsss... sori.. tapi sebelum tu gua nak bagitau, puak2 pencacai umnoapco Porno dan akhbar pencacai mereka seperti utusan meloya.. bernama.. dan ntah apa2 lagi laaaa... ada mempersoalkan di manakah Anwar Ibrahim dari jam 10.?? malam hingga jam 11.?? malam kerana twitternya tidak dikemaskini dalam tempoh tersebut, isu itu juga di bangkitkan oleh blogger pro-bn/umnoPorno yang berketurunan Indonesia... muakakakakaaaaa....

Ok.. sekarang lu orang dah boleh bayangkan dalam tempoh 1 jam tersebut Bro Anwar telah memecut kereta supersoniknya dengan kelajuan March 4 pergi ke Thailand menutuh dengan amoi siam/china doll dengan 2 kali pancut... hahaha... kemudian pecut kembali ke rumahnya di Kuala Lumpur untuk update twitternya... kah..kah..kah... (ini berdasarkan bukti rakaman video yang terpampang alamat hotel di thailand)

Sawadikap... Bro. Anwar Ibrahim... kasi ajar laaaa... sama gua dan geng2 blogger Pakatan Rakyat semua.. apa ilmu yang lu pakai bro.... supaya senang kami nak penerajang umnoPorno masuk Laut China Selatan... muakakaaaaaaa....


Anwar Ibrahim... lu memang hebat bro....!!!! Wa caya sama luuuu....!!!!
Member sebelah tu pulak... pecut kereta kat Port Dickson jelah... 
balik hari beb... kah..kah...kah...

9 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, April 06, 2011 12:20:00 AM  

bodoh punya penulis...nak on line mesti dirumah ke

Isa Wednesday, April 06, 2011 12:25:00 AM  

Bodoh punya Tanpa Nama 12.20am, otak kat tumit kaki. Anwar di Malaysia atau di Thailand masa tu...

Lain kali baca dan panjangkan akal dan fikiran... jgn jadi otak lembu beb... bodoh spesies pencacai umPorno jugak...

Tak paham mesej yang di sampaikan...

ada otak,  Wednesday, April 06, 2011 12:43:00 AM  

haa bro isa dah sebut nama gua..
yo loo,gua pun nak kena bljr sama dia la,senang wa nak kahwin 4 nnti..wakaka..kat PD tu slow sbb ada cpndek tu,lri plak kat dlm klpa swit felda, kah2..sori lari tjuk,dah penat lyan cbodoh pnjilat umporno.

kiff Wednesday, April 06, 2011 12:45:00 AM  

Bro,kalau nak tutuh amoi pangil Gua,untuk seting camera,berapa mau pasang...wkwk.. tarak akai punya umno porno lagi sekali... wkwk...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, April 06, 2011 1:42:00 AM  

orang tak de nama jangan di layan bro

Raden Wednesday, April 06, 2011 3:39:00 AM  

ishhh... kalau kat tahiland naper dato T ckp nuar main kat hotel sekitar KL?? kalau betul main kat hotel KL naper x de pekerja hotel yg mengesahkan mmg nuar yg masuk bilik tu?? x de org nmpk ker?? ishhh apasal bnyk sngat x kena ni???... ish ish ish

tukang kata,  Wednesday, April 06, 2011 8:50:00 AM  

Pembetulan bro Isa bukan akal kat tumit tapi kat teloq tu yang jadi macam tu.... hantar je hantu makcik karipap mengkaripapkan lahabau tu....

penarik rantai,  Wednesday, April 06, 2011 10:34:00 AM  

Tanpa Nama berkata...
bodoh punya penulis...nak on line mesti dirumah ke

Rabu, April 06, 2011 12:20:00 AM

kau lg bodo sial.. bodo nk mampos

Anonymous,  Wednesday, April 06, 2011 2:34:00 PM  

isu itu juga di bangkitkan oleh blogger pro-bn/umnoPorno yang berketurunan Indonesia... muakakakakaaaaa....
Wa cakap lu u jangan ulang lagi cakap @ tulis yang berketurunan indonesia... wa bukan yang macam tu mati idup wa memang tak kan percaya umnoporno ni tauuuu....baik u dilit perkataan tu!Kang Nuar ni geng aku...bukan ibni toyo tu GOBLOOOKK...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP