IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

YB Paling Bangang...!!!!

>> Tuesday, March 22, 2011

Dalam entry ini gua dah jemput lu orang semua untuk bersidai di dataran merdeka nonton pilem blue free of charge... hehehehe... ianya tak salah beb... hanya untuk seronok2 jer, melainkan kalau ada individu2 yang mengambil kesempatan bawa uncang/bekas nak kutip duit... itu dah kira mengaut keuntungan... dan itu salah beb... gua tak bertanggungjawap dalam hal tu... lu orang jawap laaaa.. dengan Pak Guard Parlimen... ngeeee....

Lepas nonton pilem blue tu nanti... jom kita jalan2 kat bukit bintang, berhampiran Mandarin hotel... muakakaaaaa.... kat situ ada member gua yang memang taik betina beb... dia ada satu tape video baik punya, pelakonnya Zulkipli Nordin dengan pelacur uzbekhkistan... cun gila siottt... bukan setakat 4 atau 5 aksi jer.. pak janggut tu belasah... siap lambung tinggi2 lepas tu target beb.... hahahahaaaa....

Lu orang mesti tak cayakan..??? dengan cerita gua nih.... hahaha...

Tapi kalau lu orang tanya gua dah tengok ke... video tu... betul ke... Zulkipli Nordin yang beraksi..., jawapannya... gua pun belum tengok lagi beb... tapi gua yakin itu Zulkipli Nordin beb.... tahap keyakinan gua 110% peratus tuuuuu.... kah...kah....kah....

So... amacam Zul Kulim...???? Lu dah tengok belum video tu.. yang membuatkan lu yakin pelakon tu pemimpin pembangkang..??? Ikut sedap mulut lu... jer nak tuduh2 orang...., pasal tu gua katakan BABI lebih mulia daripada lu.... sebab mulut luuu... terlebih cibai....

Dah laaa... rakyat Kulim BB lu kencing ikut suka mak bapak lu... sekarang nih lu nak kencing 1Malaysia pulak... lu memang seorang YB yang paling bangang di kalangan semua YB2 yang ada...., lebih baik lu buang jelah kopiah tu.... buat malu kaum jer....

weiiiii.... hutang RM15 ribu bila mau bayar daaaa..... kah...kah...kah....

8 IkutSukaLu...::

Edyes Tuesday, March 22, 2011 9:25:00 PM  

hehehe... lu pun dah menyirap tahap babisial kan? hehehehe

lahanat punya YB!! aku nak tengok dia tumbang di Kulim dengan hina!! (tapi nak ke dia bertanding sok?)

A-I-B Tuesday, March 22, 2011 9:31:00 PM  

Mungkin yang menyamar jadi 'Datuk T' tu, Zul Kulim kot!...

Anwari Ibrahimi,  Tuesday, March 22, 2011 9:40:00 PM  

Ibrahim Ali = Katak
Zul Nordin = Anak Haram Laknat
Contoh: Mahadey mati ibrahim ali kerana dia adalah ahli neraka.
Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru adalah Anak Haram Laknat

Pak Oncu Tuesday, March 22, 2011 10:41:00 PM  

mangkok jamban ni dah terlampau banyak makan tahi palat bini dia hahahhahahahaha

solehah,  Tuesday, March 22, 2011 11:00:00 PM  

salam isa(sy mmg respek isa)...
tengok dia n zahrin merapu kat tv3 suku berita td lagi pening huhu

Anonymous,  Tuesday, March 22, 2011 11:03:00 PM  

Zuk Kulim ni pejuang Islam Glokal....kopiah tak tinggal beb..tak kan nak buat fitnah...depa ni jelaous kat hang....tu hari hang gi US pakai duit sape?? tu yg depa jealous.....Hidup Zul Nordin.

janggut,  Wednesday, March 23, 2011 1:52:00 AM  

pelaq ni jgn di sebut lagi YB....sebut .....YANG BABI...kalau separuh rakyat sebut lagu ni tak lama jadi babi la ...anak haram babi pekan dgn babi hutan.

AmenoWorld Wednesday, March 23, 2011 9:20:00 AM  

Hahahahahah.. keyakinan dia tue kalah org yg dah tgk beb.. hahahahaha.. org yg dah tgk pun cuma berani jamin paling tinggi 90%

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP