IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

WQU 1925 : Siapa Nampak.. Langgar Jer...!!!!

>> Monday, March 28, 2011


Kereta Volvo Sedan yang berwarna emas dengan Nombor Pendaftaran : WQU 1925

Sesiapa yang ternampak kereta nih... atas jalanraya lu orang langgar jer... tak pun lu orang C4 kan jer... kalau lu orang buat seperti yang gua hasutkan nih... takda apa2 kesalahan beb... mahkamah tak terima bukti alam mistik dalam perbicaraan beb... buang kes lah jawapnya... kah..kah...kah...

Sebabnya... kereta nih tak wujud di dalam pengkalan data JPJ..., maknanya ini kereta hantu lah yeaaaa...

Perghhhh... cerita nih kalau dapat kat akhbar tabloid pasti gempak nih... Metro dengan Kosmo pasti berminat..., tak pun bagi kat uncle seekers... oppsss... sori mamat tu busy dengan ex-queen beb... jangan kacau dia.. hahaha...

sumber pasal kereta misteri berhantu nih gua dapat dari Chegubard. 

Lu orang pasti pernah menonton filem2 yang berunsurkan risikan/agen perisik kan... macam tu lah yang mereka lakukan... semua pembabitan diorang di dalangi oleh siapa...??? Sudah pastilah ada kaitan dengan keraaaajaan (Agensi Risikan) atau Kumpulan Mafia Malaysia... bergantung pada situasi dan kes...

Jika berdasarkan kes Chegubard dan Datuk Tutuh nih... dari background 3 orang Datuk Tutuh Menutuh tu... lu orang agak2 siapakah dalang terdekat...

TAPI AWASSSSS...!!!!!

Lu orang jangan tuduh umPorno tau..., gua sependapat dengan Najib Razak... umPorno takda kaitan dengan 3 Datuk Tutuh tu... umPorno tak kenal 3 Datuk Tutuh tu.... muakakakakaaaaaa....

Ok... gua chow dulu... gua nak pi tanya khabar Blogger umPorno yang Togok Arak waktu Maghrib tu.... mungkin kepala dia dah wengggg... dan dia tau siapa tuan punya kereta Volvo warna Emas tu.... JPJ pun tak tau... Blogger umPorno lagi advance... diorang tau semuanya... kah..kah...kah....

Cuma satu jer... yang gua pelik dengan Agensi Kerajaan nih...;

Pertama: Suatu ketika dahulu Jabatan Imigresen kata tiada rekod kemasukkan Altantuya ke negara ini, sedangkan pompuan tu meletup kat hutan dalam negeri Selangor sewaktu Khir Toyo jadi MB.

Keduanya: Sekarang nih... Volvo Sedan yang Chegubard naik tu... JPJ pulak tak tau dan tiada rekod dalam pengkalan data JPJ...

Ketiga: Sikit hari lagi... gua dan lu orang semua... nama tiada dalam pengkalan data JPN..., sekali yang pergi mengundi ntah mat indon mat bangla mana ntah... hahaha... kes naya beb...., dan tak silap gua... perkara nih dah berlaku beb... ada sorang bro teksi tu... dah teraniaya beb... sebab... sori tak boleh sebut/kutuk pasal kes mahkamah beb... nanti gua pulak yang naya... hehehe..

So... mustahilkah semua ini... dan lu orang jangan lupa.... kita semua berada dalam negara BolehLand.... kah..kah...kah....

Auwww... auwwww... jangan Saman sama gua... gua tak tuduh sesiapa pun yeaaaa...!!! Yaaaa... ammmpooooonnnnn...!!!! hahahaha....

6 IkutSukaLu...::

sekamar rindu Tuesday, March 29, 2011 1:27:00 AM  

salam...tuan,

hebat kete hantu tu...


apa khabar tuan?..saya tetap singgah membaca di entri hebat tuan..

Isa Tuesday, March 29, 2011 1:43:00 AM  

Le jr;

hantu abad 21... ujud di malaysia jer.. hahaha...

Isa Tuesday, March 29, 2011 1:45:00 AM  

sekamar rindu;

tak sehebat kuda belang... kah..kah..kah...

saya separuh sihat.. hehehe.., dan saya pun senyap2 juga kesana...

Lang Tuesday, March 29, 2011 2:51:00 AM  

salam bro,

itu kreta... alhantuya yang punya... hahaha.... hahahaha... hahaha....

Yong Tuesday, March 29, 2011 7:24:00 AM  

Adik2 sumer. Bila tolong atok, makcik dan pakcik semak daftar pengundi, pastikan anda cetak dan simpan dengan baik kertas itu. Jika ade kes atok, makcik dan pakcik tak boleh mengundi sebab nama hilang atau dipindahkan, anda ade bukti. Kot sorang, mungkin SPR boleh menang, kot beribu2 kes yang sah ada bukti tampering, bagaimana?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP