IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tian Chua Kena Lempang...!!!!

>> Thursday, March 17, 2011

Macam songkok umnoapco jer.... hehehe...
KUALA LUMPUR: Kerajaan Barisan Nasional diberi amaran keras untuk tidak menggunakan kekerasan termasuk memperkuda institusi polis dan tentera serta menggunakan taktik kotor menjelang pilihan raya negeri Sarawak dan pilihan raya umum yang dijangka tidak lama lagi, kata Ahli Parlimen Batu, Tian Chua. - Keadilan Daily.

Adusssss.... saliha.... oopppsss.. sori bhai..., adussss.... Tian Chua... wa ingat mau kasi pelempang sama lu... baru lu tau samada itu Rosmah Mansor gemok atau slim macam model.... walaweiiii... itu statement paling banggang dan lawak dari seorang ahli parlimen PR untuk tahun ini...

Hello... apek.. lu lain kali mau cakap jangan bikin lawak bodoh boleh tak...???? Lu punya amaran keras pada bn.. lu ingat boleh jalan kaaaa...???? Lu jangan nak perbodohkan penyokong pakatan rakyat bro....

Sekarang gua mau tanya dan cabar sama lu... selepas lu punya amaran keras... kalau itu barisan nasional tetap dengan diorang punya taktik kotor... apa lu mau bikin...??? Selepas lu punya amaran keras... apa tindakan luuuu....???? Lu mau tembak diorang dengan mesingan ka.. atau lu mau C4 diorang one by one... atau lu ada kuasa mau ambil tindakan sumbat diorang dalam penjara ka...???? Apa bentuk hukuman selepas diorang langgar lu punya amaran keras...????

Apa lu ingat lu punya amaran keras boleh bikin barisan nasional menggigil ketakutan kaaa... sampai terkencing2 dalam seluar..??? Sebelum barisan nasional ketawa sama lu punya amaran keras... lu kasi gua ketawa dulu sama lu punya amaran keras... kah...kah...kah.... lu punya amaran keras macam cibai looooollll...

Itu barisan nasional sudah lama main taktik kotor perkudakan... menganjingkan... menglembukan... semua agensi kerajaan dalam setiap pilihanraya... apa lu buta ka... atau masih bodoh lagi...???

Lu punya amaran keras kasi campak dalam longkang laaaa... barisan nasional talak hairan punya, lu jangan bagi statement bodoh lu tau tak...!!!

Sekarang lu sebagai Ahli Parlimen.... kena cari solutions macamana mau sekat itu taktik kotor barisan nasional, bukannya membodohkan penyokong pakatan rakyat dengan amaran keras lu... ada faham kaaa...???

Gua ingatkan pemimpin2 barisan nasional yang korup tu... bangang nak mampus, kini pemimpin Pakatan Rakyat pun dah terikut bangang sekali... bagi amaran keras... kejadah apanya kat barisan nasional... macam lah... power sangat... sekali kena pusing dengan puak2 tu... lu yang masuk penjara...

Selagi barisan nasional masih berkuasa... lu jangan mimpi laaaa.. mau warning sama diorang... , unless PRU 13 nanti semua rakyat kasi humban diorang dalam laut china selatan... lepas tu baru lu boleh cakap itu "AMARAN KERAS"....

Tiada penyelesaiannya di sini kalau setakat nak beri amaran keras pada diorang. Penyelesaian buat masa ini... adalah perhebatkan kempen sama semua orang supaya buka mata buka minda untuk melihat kerakusan pemerintahan dan penipuan kerajaan barisan nasional terhadap rakyat selama ini..., sedarkan rakyat tentang kezaliman dan kerakusan kerajaan barisan nasional membazirkan wang kerajaan/rakyat sesuka mak bapak diorang... menindas ekonomi rakyat... bela dinasour2 kroni diorang, bela itu Rosmah Mansor untuk shopping dan membazirkan duit rakyat dan membuat perkara yang tak berfaedah kepada rakyat...

Setakat AMARAN KERAS lu.... Rosmah Mansor duduk menyandar sambil korek gigi jelah.....!!!!

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, March 17, 2011 7:54:00 AM  

sekurang kurangnya tian chua ni ada jugak teloq,nak harap yang lain bagi amaran entahlah...!!.bersuara teruskan bersuara jangan malu pada kegagalan,jangan resah tatkala dipandang rendah.LAWAN KITA TETAP LAWAN.

Anonymous,  Thursday, March 17, 2011 8:07:00 AM  

betoi betoi betoi lu ingat itu olang takut ka sama lu.

pen buruk ™

Pakwe Thursday, March 17, 2011 9:46:00 AM  

bagi amaran je buat ape..masing2 dalam palimen..usul la undang2..masing2 ada kuasa..

ponek je la orng ngundi wei..

Anonymous,  Thursday, March 17, 2011 11:04:00 AM  

macam sial blog kau nih

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP