IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sofi Dengan Kak Kiah... Apa Dah Jadi Bro..???

>> Tuesday, March 08, 2011

Assalaamualaikum...

Waalaikumsalam Warahmatullahi Wabarakatuh...

Engkau apa kabar Sofi....?

O Kak Kiah.... kabar baik kak.... akak apa kabar....

Akak baik... ni akak tak leh lama ni... akak pinjam hanpon Leha jap ni... ni lah Fi .... akak nak bagitau engkau .... semalam akak bagi undi ke BN.... maaf le.... jangan engkau marah akak pulak....
Ala akak ni... apa pulak saya nak marah.... tu kan hak akak....

Akak ni bilangkali pilihanraya mesti akak undi PAS.... tapi lani akak dah tak berapa yakin ke PAS....

Nape lak gitu kak....

Akak bagi tau engkau.... selagi PAS dok sepuak dengan PKR.... selagi tulah akak tak undi PAS...

Dahsyatnya akak.... sampai gitu sekali...  akak gi telpon Nik Aziz sendiri la kak... senang....

Ya le.... memang akak nak telpon Tok Guru .... engkau tu toksah telpon Nuwar Brahim.... engkau gi je jumpa dia... engkau tunjal pala dia.... lagi senang......   ehhh dah la Fi.... keredit akak dah nak abis ni.... Assalaamualaikum...

Waalaikumsalam kak......

yang ini bukan Kak Kiah... ni I punya special agent

p/s: Perbualan telephone saya dengan Kak Kiah. Kak kiah ni mak sedara girl peren saya masa sekolah dulu.... dia orang Kampung Baru, Kerdau.... saya tackle anak sedara dia masa anak sedara dia tu belajar kat Kolej Tuanku Khusiah, Seremban...

Anak sedara dia punya cun.... kuusssemangat.... tapi melepas bila dia sambung belajar buat 'A' level kat Northwich England..... Kalau tak... Kerdau tu jadi kampung I.... you.. !!"

Cilok dari Kerajaan Rakyat... nakal jugak Bro Sofi ni...... kah..kah..kah...

4 IkutSukaLu...::

jai,  Tuesday, March 08, 2011 12:19:00 AM  

Jadi apa lagi bro ISA...

MASUK ANGIN KELUAR ASAP LA JADINYERRR...

Kah kah kah...

Isa Tuesday, March 08, 2011 12:35:00 AM  

jai;

gua tumpang gelak sama boleh kaaa...???

kah..kah..kah...

Kerajaan Rakyat Tuesday, March 08, 2011 1:28:00 AM  

Bro... kalau ada prk kat Kerdau lagi.. kita gi sama... dengan brader jai... Kak Kiah ada dusun derian...

kah kah kah...

Isa Tuesday, March 08, 2011 6:48:00 AM  

Kerajaan Rakyat;

Bolehlah bodek Kak Kiah yeaaa... hehehe...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP