IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pekerja Kontrak Bangsa Asing Mogok...!!!!

>> Thursday, March 03, 2011


hahahaha....

Wooiittt... pekerja kontrak Indonesia, Bangladesh, Myanmar, Vietnam.... lu orang semua boleh balik negara masing2... kah..kah...kah....

Agaknya kalau gua suruh basuh tandas/jamban rumah gua, puak2 umnoapco nih mesti sanggup punyearrr....

Macam celakesssssss.... jer lakonan puak2 yahudi laknatullah nih... betul2 macam sial... wa cakap luuuu....

Adoiiii..... tak tahan gua nak gelak... beb.... guling...guling... punya lawak bodoh kak ijat nih.... senak ulu hati gua..... muakakakakakakaaaaaa.....!!!!!

5 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, March 03, 2011 9:16:00 PM  

kahkahkahkah...ni namanya menteri too lol atau (tolol) kahkahkahkah...

abg ijat,  Thursday, March 03, 2011 10:01:00 PM  

kah kah kah cam haram tol puak2 umno ni........suma watak depa bole berlakon time prk ni.......kah kah kah

Banglaman,  Thursday, March 03, 2011 10:32:00 PM  

Macam bini bangla tolong laki

Bombo,  Friday, March 04, 2011 12:17:00 AM  

BANGLA wanita cari makan,busuk betul dah tak ada idea lah kot,waa kah3...

Kerajaan Rakyat Friday, March 04, 2011 2:16:00 AM  

elo bro... kalau nak suruh pak dan mak menteri basuh tandas umah u... kena tunggu prk kat shah alam beb... now musim mak menteri kojakan malimau n kerbau... hehehe

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP