IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pak Guard Parlimen Buat Lawak Sarkas..???

>> Thursday, March 24, 2011

Kalau sebut pasal Zul Kulim... khakkptuiii.... wa cakap lu... malaun ni elok mampus daripada hidup, so.. tutup cerita laaa.. pasal kejalangan dan kesundalan diri dia tu... pengundi kulim bandar bahru doa-doa jelah supaya dia mampus cepat sikit..., tapi kalau mampus pun takda PRK lagi lepas nih... sorry aaarrr.... hahaha...

Sekarang ni lawak bodoh daripada Pak Guard Parlimen pulak...., kononnya jangan kaitkan umnoapco dengan three stooges "T" yang buat projek video haram... sampai la ni.. 3 stooges tu tak kena tangkap lagi... pasal apa...???

“Mereka melakukan atas kapasiti sebagai individu tanpa pengetahuan kami. Umno tidak mahu dikaitkan dengan ini (pendedahan ini),” kata Ahli Parlimen Padang Rengas.
Suatu persoalan besar yang perlu di jawap oleh KDN dan Polis. Kalau peniaga2 vcd haram habis di cekupnya, inikan pulak bapak2 jerung yang buat video haram... boleh diorang buat main2 jer..., pengakuan sudah semuanya sudah... hanya pergi gari dan dakwa jelah... susah sangat ke... polis nak bertindak..., susah sangat ke... KDN nak bertindak... apa punya sial laaa.. diorang punya game...

Memang betul laaa... seperti yang di perkatakan undang2 malaysia ada dua, pertama jika berkaitan dengan umnoapco... tindakannya macam siput babi dan berkemungkinan tiada tindakan lansung, keduanya jika berkaitan dengan pembangkang..., tindakan polis dan kementerian... peghhhh... laju gilerrr.. beb... kalah kereta ferrari F1 wa cakap lu... sampai tak cukup tanah diorang berkejar nak mengari dan menangkap, kertas dakwaan pun dua hari sebelum tindakan di ambil dah siap printout.... punyalah advance diorang punya kecekapan...

Dalam bab tu dah satu hal..., telah jelas dan terang dari kenyataan MP Sungai Petani di mana nama Najib pun disebut oleh perogol budak bawah umur dari melaka tu.... takan umnoapco takda kaitan kot seperti yang di dakwa oleh Pak Guard Parlimen... kah...kah...kah....


Pak Guard Parlimen masih nak buat lawak alif mim nun wau = sarkas.... kah...kah...kah...., wooiiii... mangkuk ayun botak... lu tak payah laaaa... nak tegakkan batang lu yang dah lunyai tuuuu... 1Malaysia dah tau siapa itu umnoapco... apa itu umnoapco.... sememangnya parti haramjadah yahudi melayu laknatullah sejak dulu, kini dan selamanya kuat dengan fitnah adu domba.... hanya melayu2 bangang jer yang masih menyokong parti penipu tu....

Adooiiii... malas la nak cakap lebih2 pasal kebodohan Pak Guard Parlimen nih.... daripada dia menyemak nak bercakap pasal halal nonton video lucah dan menipu orang2 melayu, lebih baik dia jaga bumbung dan pagar Parlimen daripada runtuh atau bocor.... bodoh berlipat kali ganda pulak dah....

Itu baru lawak sarkas bodoh dari Pak Guard Parlimen.... belum lagi lawak sarkas bodoh dari Pak Guard MCMC.... pasal tayangan dan akta video haram dan lucah.... hahaha...
“Ia mesti disiasat oleh polis dan Peguam Negara. Siasatan adalah untuk memastikan tiada nama atau parti diheret ke dalam isu ini dan fitnah,” kata Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan ini.
Sebab apa diorang cakap macam tu..., sebabnya kerana yang terlibat itu adalah jerung2 dan cukong2 umnoapco yahudi laknatullah.... kah..kah...kah... part yang paling best tu... bila ada ayat Pak Guard MCMC "Ia mesti di siasat".... wallaweeeiiii... gua rasa macam nak termuntah dan tercirit pulak dah..., itu hari punya kes kenapa polis dan peguam negara tak mau siasat ke...????

Ok... lah..., cukuplah setakat ini gua mengutuk dan memaki hamun puak2 haramjadah nih.... dah naik letih dan muak dengan gelagat bangang diorang dari hari ke hari...., cuma gua berharap dengan setiap pendedahan yang di siarkan dari alam maya ini dapat mengetuk minda orang2 melayu... supaya dapat menilai tahap undang2 di malaysia dan peranan agensi berkaitan dengan sesuatu kes yang melibatkan kepimpinan umnoapco dan kroni2 mereka... dan yang sebenarnya banyak lagi perkara2 kotor dan keji yang di perbuat oleh parti laknat tu selama ini....

Justeru itu... gua menyeru sekalian rakyat Malaysia dalam PRU-13 nanti jom kita humbankan semua mangkok2 jamban nih.... buat perubahan sikit... asyik muka yang sama jer jadi menteri, dah bertahun duduk kat kerusi menteri sampai otak pun dah lunyai dan korup... macam sial jer... wa cakap luuuuu....!!!!

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, March 24, 2011 12:28:00 AM  

ramai yg tak tau perangai melaun jaga parlimen tu...menteri..cakap mcm samseng...puak2 ameno celaka ni lg tak humban mereka pru13 ni..mereka terus bermaharajalela...menyusahkan rakyat...

opisboi Thursday, March 24, 2011 12:32:00 AM  

dah biasa jadi anjing rothweiler mana mau gigit tuan dia akan gigit org lain, walaupon tuan dia mcm setan..kita tunggu jer balasan dari allah s.w.t.palaing lama deme ini nak hidup pon 20 tawun masa tu nak gigit mee pon tak putus...

effendy Thursday, March 24, 2011 12:38:00 AM  

http://www.youtube.com/watch?v=DQeOrjKhojU&feature=player_embedded#at=151


bideo kelip tu guard2 parlimen + datuk T awwww

Anonymous,  Thursday, March 24, 2011 11:21:00 AM  

Kita juga mesti meyelamatkan mereka dengan menhumban mereka jauh jauh dalam pilihanraya ke 13 nanti. Ingat tu.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP