IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nostalgia beb...!!!!

>> Wednesday, March 30, 2011



Tengah boring gileerrr.. nih.... Off politics.... jap...!!!!

Daripada layan takebeer... baik lu orang layan lagu ni.... tak berdosa.. tak haram... hahahaha....

Weiiii... lagu ni nostalgia tau... zaman gua usung papan tulis hijau pi sekolah... sedih woooo.... sebab la ni anak2 gua usung pendrive jer... pi sekolah... huhuhu.... ok.. noktah...

hahaha...., gila sioooot... gua godek2 youtube terjumpa lagu nih... perghhhh... kenangan mengusik jiwa tuuuuu... teringat time cari spender kat rumah tunang... oopppsss... spider... lastik burung, terjun lombong puchong, mandi kolam siam... beb... dan banyak lagi lagak ngeri dan aksi ganas yang budak2 sekarang tak boleh tiru... hahaha...

walllaweeeiiii... best woooo... lastik burung... kena pulak burung tekukur... yang terangguk.. angguk.. kur..kur..kur.... memang bersepai kepala kena lastik dengan gua and the gang.... hahaha...., kalaulah gua boleh ulang semula zaman lastik burung sekarang nih... for sure banyak burung tekukur yang bersepai kepala otak diorang kena lastik..., asyik angguk2 jer.... tak pernahnya nak mengeleng... mau tak kena lastik... muakakaaaaaa.... eerrr... ada orang bagitau burung tekukur banyak kat bangunan yang dekat dengan the mall tuuu... bawak lastik pun best gak... hehehe....

Buat abang2, kakak2..., pakcik makcik yang pernah putus chenta sezaman dengan lagu nih.... berchenta dengan orang lain ... nikah dengan orang lain ... la ni anak dah bersusun paku.., yang dah bercucu pun ramai... kah..kah..kah..., pasti lu orang layan lagu nih dulu masa frust nonggeng...muakakakahhhhh....

Kakcik Seroja dan Cikgu Sekamar Rindu mesti tangkap syahdu punyeaarrrr... hahahaha....

Al-Fatihah buat Allahyarham A. Ramlee.... semoga rohnya di cucuri RahmatNYA...

6 IkutSukaLu...::

kakcik Wednesday, March 30, 2011 6:52:00 AM  

Hehehe... tahu2 je kakcik ikut syahdu melayan lagu ini di pagi dingin dan hening yang disirami hujan... :)

sekamar rindu Wednesday, March 30, 2011 7:50:00 AM  

salam....tuan,

lagu evergreen ni....best,,

apa khabar tuan hari ni?

Isa Wednesday, March 30, 2011 2:11:00 PM  

Kakcik, Assalamualaikum;

hehehe.. saja menyakat.. orang lama katakan... hahaha...

Isa Wednesday, March 30, 2011 2:12:00 PM  

sekamar rindu;

evergreen... yes...

separuh sihat bro.. nantikan n3 mengapa separuh sihat..

Isa Wednesday, March 30, 2011 2:13:00 PM  

brutalsolo;

hehehe.. macam londehkan seluar mamat tu kan...???

lu memang brutal.. kah..kah..kah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP