IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha..... Bodohnya Mereka2 Itu...!!!!

>> Monday, March 21, 2011

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Fitnah 1.... dah lama kantoi...... ada DNA di manipulasi....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Fitnah 2.... pun dah ada bayangan nak kantoi.... buat lawak bodoh minta DNA...
puak2 bangang umnoapco tak tanya lebai google ke... DNA boleh simpan berapa lama...

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Fitnah 3.... pula bakal menyusul.... di sebabkan puak2 laknatullah dah mati kutu
nak nyahkan musuh utama mereka...

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Ingat umnoapco yahudi laknatullah....... Ingatlah Fitnah.... 50 tahun lebih memerintah... tak habis2 dengan melaga-lagakan isu perkauman, memfitnah sesama sendiri demi wang dan politik untuk terus berkuasa....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....

Politik Malaysia.... politik haramjadah.... negara lain maju kehadapan... Malaysia masih mundur kebelakang.... Bodohnya....mereka2 itu....

Kah..Kah...kah.... ha...ha.....ha.....
Ingat umno, Ingat Fitnah....!!!!

8 IkutSukaLu...::

dawai koko+ Monday, March 21, 2011 8:42:00 PM  

gutter politics..
aku dapat imagine kalau this kind of issue came out in indonesian sphere, media depa akan gila2 bukak cerita nie sampai habis...n jgn harap la kita tak kan dpt tau sapa lanchow datuk bangsat t nie..

what the fuck this fucking umno.

terasa nak membunuh dah aku nie..
geram betui...dapat kepala zul nordin dah cukup best..

marah nie..

hehehehehehheheh

Isa Monday, March 21, 2011 8:49:00 PM  

Salam Yong;

Siang tadi berkesempatan berjumpa dengan Dr. Jariah... jadi lagi laaaa... adussss...

Cumanya tak gunakan khidmat CSI... hehehe...

Isa Monday, March 21, 2011 8:51:00 PM  

dawai kokot;

hang kena banyak isthiqfar bro... jangan ikut nafsu... nanti lesu...

Tunggu PRU 13... ok...

jai,  Monday, March 21, 2011 11:57:00 PM  

Kah kah kah...

Di sini mungkin ada jawapannya:

http://www.youtube.com/watch?v=sDsfCSWcAnE

Kah kah kah...

AmenoWorld Tuesday, March 22, 2011 1:36:00 AM  

ApA neh bro? bagi semangat sket.. tahun lepas tahun meliwat malaysia kan? so tahun neh tahun melucah lah plak.. adoiii tak 1mesia lah macam neh..

kah kah kah

Anonymous,  Thursday, March 31, 2011 8:38:00 AM  

hancurkan umporno

hancurkan bn

pembawa sial dlm negara

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP