IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Hodoh Aaarrr... Pakcik Makcik Gaduh...!!!!

>> Friday, March 25, 2011



Petang tadi gua layan seorang jiran kat kedai kopi, gua tengok baik punya patuk (siap makan malam lagi tu).., selalunya kalau ajak makan minum kat kedai selalunya menolak..., kali ini baeeekkk punya sebat... rupanya gaduh dengan bini... kah...kah...kah....

Woooiiiittt...!!!!

Hodoh aaarrr... kalau makcik pakcik bergaduh... umur dah masuk 60an... anak dah besar panjang.. lagi mau masam muka kaaaa... kah..kah...kah...

Nah... layan lagu nih dulu... tak baik gaduh2 tau..., nak suruh baca link ini rasanya tak sesuai dah kot... hahaha...

Mungkin nostalgia zaman muda dolu-dolu boleh kasi kowtim kot.... hahaha...

p/s: Buat sementara waktu gua malas nak sentuh isu fitnah anwar dan pilitik kotor bn/umngok... letih aarrr... asyik ulang skrip yang sama jer..., tak membina minda langsung... politik haprak... melayu2 monyet.. kah..kah...kah...

2 IkutSukaLu...::

AmenoWorld Friday, March 25, 2011 10:32:00 PM  

Aku nak tgk video lucah je bro. heh

Isa Friday, March 25, 2011 10:34:00 PM  

AmenoWorld;

Harammmmmm...!!!!

Jangan terikut perangai Thamby Kecik tuuu...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP